April 8, 20205 yr 5 minutes ago, aram said: Vaistinu ramen sve imam, tj. imam gde da kupim eto meni zabave za vikend pokušavam sad da nađem i ne uspevam, imao sam negde par brojeva magazina Lucky Peach, to je izdavao David Chang, pre jedno 5 godina. Jedan broj je bio posvećen samo ramenu, tehnikama i različitim stilovima, sa receptima, naravno. I meni treba, a ako nađem, podeliću
April 8, 20205 yr On 5.4.2020. at 16:54, kurjak said: Prvi hleb ... hrskava kora, ukusan ... vedžbamo On 5.4.2020. at 17:06, kurjak said: Evo ... nisam stavljao ulje i šećer ... ničim se ne premazuje. kako ovo izgleda lako&prosto. kada je pocela da ga reze... ne moras da ga jedes, samo da slusas taj zvuk korice... :love:
April 11, 20205 yr Author nek su sharena i to je to. vanredna jaja, sve ok nego. kad smo kod krizne kujne. godinama chitam na novinama kako je lishce rotkvice mnogo dobro za chorbe probao neko? ume neko? i najvaznije, zashto bih to radila. da ne bih ludela u pokushaju da popasem 4 veze da se ne baci
April 11, 20205 yr Ja sam jela u salati, mesana zelena salata, sa rotkvicama. Ok je i kazu jako zdravo.