January 19, 200817 yr Pa morala si da se prijaviš, da bi te pozvali. Ako nisi, nisu te zvali.E bas sam naivna! Ja mislila to samo odes sa licnom kartom i eventualno pasosem kao kod kuce. Doduse i tamo su zavedeni glasaci u evidenciji.
January 19, 200817 yr obavili gradjansku duznost :)Kolika je izlaznost kod vas koji danas glasate?Onako, odokativno. Edited January 19, 200817 yr by uros_s78
January 19, 200817 yr Kolika je izlaznost kod vas koji danas glasate?Onako, odokativno.u 10 GMT je bilo oko 20-30 listica u kutiji
January 19, 200817 yr nema na cemu - valjda ce biti uskoro nekih izvestaja o izlaznostiI ja se nadam, s obzirom na to da uopšte ne javljaju.
January 19, 200817 yr I ja se nadam, s obzirom na to da uopšte ne javljaju. Uf, nikako da krenem do Konzulata. Blejao sam u Tipsu do jutros Usput, ne mogu da pronadjem srpski pasos (dozvola i LK su u Beogradu), pojma nemam gde je Valjda cu da obavim sve to do 19 sati...
January 19, 200817 yr : Usput, ne mogu da pronadjem srpski pasos (dozvola i LK su u Beogradu), pojma nemam gde je Brzo da si ga našao, i nema valjda, seti se gde si ga ostavio.
January 19, 200817 yr Uf, nikako da krenem do Konzulata. Blejao sam u Tipsu do jutros Usput, ne mogu da pronadjem srpski pasos (dozvola i LK su u Beogradu), pojma nemam gde je Valjda cu da obavim sve to do 19 sati...O uzorni gradjanine! Ajde vidi da nadjes saru i da po obavljenoj gradjanskoj duznosti svratis na rakijicu. Valja se...
January 19, 200817 yr O uzorni gradjanine! Ajde vidi da nadjes saru i da po obavljenoj gradjanskoj duznosti svratis na rakijicu. Valja se... Prevrnuo sam pola kuce i nasao Jbg, kad se nakotilo raznoraznih pasosa po kuci Krecem oko pola tri, cim zavrsim pos'o zovem. OK?J
January 19, 200817 yr Nezvanično - Čedaj u Lisabonu 23.3% - drugi, u Londonu 14% - treći. Ko je drugi u Londonu?
January 19, 200817 yr Nezvanično - Čedaj u Lisabonu 23.3% - drugi, u Londonu 14% - treći. Ko je drugi u Londonu? Ko je prvi u Lisabonu i Londonu?