Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

Gunisi, Lavirint, Dzumandzi, Spejs dzem...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Replies 413
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

Just now, Moća said:

Gunisi, Lavirint, Dzumandzi, Spejs dzem...

Lavirint! Odlicno! Ovo ostalo smo odgledali, ali to je ta kategorija. :)

Zathura na foru dzumandzija nije losa. Moze i Stand by me.

taj uzrast moze i ET, povratak u buducnost, adamse, gremline a moze vala i da uplovi u star wars ladno. 

naravno - ako vec nije odradjeno... 

samo da napomenem - board games i slicne igrice ako ko ima mogu biti lepa zabava za malo starije klince. ja sam pre nekog vremena pazario ticket to ride europe (mi to zovemo vozici) i igrali redovno s prijateljima i kumicima petkom, stopirali sad u petak na neko vreme. igrica je odlicna, svi smo navuceni pa mi pada na pamet da mozda tako nesto nije losa ideja - da se izvuce ako sedi u nekom zapecku. 

Edited by adam

Mandalorian serija je takođe super

Zathura! Povratak u buducnost x 3! Gremlini! Odlicno!

ET, takodje na listi, nego ona nesto odbija da ga gleda. SW smo apsolvirali, ali ako ovo potraje sve cemo ispocetka. Ovde se broje sati dok nam ne puste Disney+, tu ce valjda biti svega toga i Mandaloriana, da ne moram da se cimam sa trazenjem.

Drustvene igre su zakon. Mi picimo Carcassone, doduse sad nam treba nesto sto ne zahteva previse mozdanih celija. Imam utisak da smo svi u kuci malo oglupeli posle 6 dana izolacije. Do kraja cemo igrati kamena s ramena kuhinjskim posudjem. :D

10 minutes ago, chandra said:

Zathura! Povratak u buducnost x 3! Gremlini! Odlicno!

ET, takodje na listi, nego ona nesto odbija da ga gleda. SW smo apsolvirali, ali ako ovo potraje sve cemo ispocetka. Ovde se broje sati dok nam ne puste Disney+, tu ce valjda biti svega toga i Mandaloriana, da ne moram da se cimam sa trazenjem.

Drustvene igre su zakon. Mi picimo Carcassone, doduse sad nam treba nesto sto ne zahteva previse mozdanih celija. Imam utisak da smo svi u kuci malo oglupeli posle 6 dana izolacije. Do kraja cemo igrati kamena s ramena kuhinjskim posudjem. :D

Zadajte temu, papiriće na čelo pa pogađajte šta/ko ste

Edited by maheem

... komplet Ghibli studio. Takodje, podsetio se Indiane Džounza.

41120949685046832a8f877670601129ae3c1774

Edited by Caligula

inspektor kluzo, stari, ako ima.

ja bih sad gledala zandara iz san tropea :hihi:

sent from bubamoto

Teen wolf sa michael j. foxom! 

Ima i ovo, da se malo oraznovrsni fond reci srpskohrvatskog:

Tonka i Spiro su super decja knjizica Olje Savicevic Ivancevic, autorice Adio, Kauboju

OD PETKA UŽIVAJTE U „KAZALIŠTU NA DALJINU“!

Draga djeco, osim škole na daljinu, od ovog petka pratite i kazalište na daljinu!
Gradsko kazalište lutaka Split u vaš dom donosi neke od svojih najgledanijih predstava, a program započinje online premijerom predstave Šporki Špiro i Neposlušna Tonka u petak 20.3. u 18:00 sati.
Predstavu možete gledati putem YouTube kanala http://bit.ly/2x28alR, a nakon premijere predstava će do daljnjeg biti dostupna za gledanje.
Detaljan raspored idućih online premijera objavit ćemo uskoro, a za linkove na predstave i ostale informacije pratite www.gkl-split.hr i Facebook profil kazališta.
Više o predstavi na http://gkl-split.hr/predstava/tonka-i-spiro

Pričao danas sa sestrom koja predaje nemački u Novom Sadu. Kaže da su najmanji problem učenici, ministarstvo i uprava škole ih ubijaju gomilama idiotskih izveštaja i formulara.

советские художественные мультфильмы plejlista.

Fala dobrom forumašu za link

Background Picker
Customize Layout