March 17, 20205 yr ova nastava od kuće i nije loša. u sustini: nastava od kuce, na kraju polugodista veliki test i gotovo. velik stres bi svi izbjegli:D
March 17, 20205 yr Znam da ne mora da znaci da je pirat, al znajući nas 100% jesteSent from my Mi A3 using TapatalkŠkole imaju besplatne MS proizvode
March 17, 20205 yr srpski za peti razbija. da se uzme zena za evropske integracije ponavljam, mi smo opstali uprkos sebi! stigo emajl iz shkole. izgleda da shkola ima i svoju platformu za onlajn sent from bubamoto
March 17, 20205 yr Hajde neka mi neko kaže da je ovo montaža... Pretty please... EDIT: Video objašnjenje na srpskom topiku. Edited March 17, 20205 yr by Ayatollah
March 17, 20205 yr 26 minutes ago, beeva said: ova nastava od kuće i nije loša. Dok sam se ja spremio/naostrio bilo je gotovo, potpuno sam deprimiran svojim sposobnostima, jos ovaj krenuo da zapisuje, jedva se izvukosmo danas, srecom sve ce to neko vec da organizuje sa viberom il sta li vec, ne mogu ja vise, idem na fakultet, imam ja svoj ritam Nije lose uopste, treba se to razraditi da klinci steknu multitasking
March 17, 20205 yr 48 minutes ago, yabadaba said: Znam da ne mora da znaci da je pirat, al znajući nas 100% jeste Sent from my Mi A3 using Tapatalk Pa nije pirat, da je pirat bio bi aktiviran. A i ovo što kaže renne, škole imaju to gratis (valjda još uvek).
March 17, 20205 yr Odlično predavanje za 8. razred iz matematike na PTPCnije bre 8 nego 5!sram te bilo kolega [emoji38]ol:sent from bubamoto
March 17, 20205 yr pa to se u njegovo vreme učilo u petom. Spoiler mi ugasili TV kad se završio četvrti razred. vidim da ćemo večeras morati da bindžujemo sve ostale sezone Edited March 17, 20205 yr by Svarog
March 17, 20205 yr koleginice draga, nije PTC nego PTPC, i pričam o predavanju o centralnim i periferijskim uglovima
March 17, 20205 yr u stvari mislim da je dobro shto su zivi nastavnici i shto je prava uchionica. jeste da je degenski rts koji placamo mogao da da jedan degenski studio koji smo vec platili, da se na zeni ne slikava projektor, ali i to mozemo da prishemo autentichnosti, jer drugo nemamo. dobro je ovo. sace shesti razred, moram da sredim uchionicu edip@rene. mnogo se izvinjavam prashtajte dragi kolega, ne stizem da pratim medjunarodnu scenu ova deca ce preuchiti. sent from bubamoto
March 17, 20205 yr 7 minutes ago, gospa buba said: sace shesti razred, moram da sredim uchionicu zar to ne treba redar da radi?