Jump to content

Roditeljstvo, 2-8 Nedelja pakla

Featured Replies

• Replies 413
  • Views 35.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• BRIO - 34019 Pinball Challenge - U Becu se moze naci za 36 eur. Jako visok kvalitet jedno sto su mogli biti mastovitiji sa preprekama.    

• Ovo nam je glavna zabava od nove godine. Klinci (3 i 6)u pocetku nisu bili zainteresovani ali u medjuvremenu su postali jako dobri. Sin vec izvodi trikove i zna tacno sta treba da uradi da se nepogres

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

https://www.ebay.com/itm/Football-Spring-Five-a-Side-Football-Game-Desk-Toy-Gift-Christmas-50-CM-X-36-CM-/224232187411?_trksid=p2349624.m46890.l49286   teško da će biti nešto kvalitetnije, sve

• Author

Za divno cudo deluje! 

jos jedan prodje vikend, uzburkan ko more,

duz pustih ulica, rotacije gore,

podavih decu svu, zeljnu mirnih snova,

sada tiho tonu, kroz ovu noc

teshka situacija? :hihi:

shta rade?

ocekivao sam da ce me mladji smarati, a zapravo me stariji ubi....

zasto neki golubovi imaju ruzicaste noge?

zasto me centripetalna sila ne drzi da hodam po plafonu? (ovo sam sam kriv sto sam mu objasnjavao sile kad je na ljuljasci)

zbog cega je slepi mis brzi od vilinog konjica?......

i tako milion pitanja koja idu u krug

Sve validna pitanja, realno :happy:

Koliko su stari? 

Centripetalna sila je strava objašnjena u jednoj epizodi Blejza. 

Mi iz grupe se zeznuli pa pokrenuli home kindergartening u saradnji sa vrtićem. Vrtić se primio ko saučešće, svaki dan šalje neke zadatke, oću da poludim od crtanja, učenja pesmica i drugog kreativnog sadržaja.

6 minutes ago, Skyhighatrist said:

Sve validna pitanja, realno :happy:

ni ja nemam primedbe :D

2 i 6

ma ovaj stariji se sad zablesavio za biljke, morao sam da instaliram app koji na osnovu fotke prepoznaje koja je biljka.....

mladji je super, voli loptu, sutne je i digne ruke i vice "goooooul" i tako kolko hoces, a stariji sutne loptu dvaput i onda stane da pomirise cvet

eee, taj app je proshle godine bio aktivan iz biologije kad se radio herbarijum, to je bash dobra stvar

app je odlican, ali dobijes latinski naziv, a cesto nema neko srpsko ime

nauchicesh latinski. shta cesh :hihi:

Hehe, Ferdinand :)

Jeste stavljali pasulj u čašu da pusti klicu? Možda bi mu se dopalo to, raste ko blesav. Naš za nedelju dana oko 30 cm, presadili ga u saksiju pa smo skroz važni. 

omnia mea mecum porto (to sam naucio kad sam pio dzin)

Background Picker
Customize Layout