April 3, 20205 yr Ako niste citali deci, sad je vreme (ako moze da se nabavi) za "Pubunu zacaranih zeceva" od Dorfmana. Izdala Fabrika knjiga. Zli poludeli diktator Kralj Vuka preuzima vlast u zemlji zeceva i ptica. Pokrece propagandnu masineriju, uteruje strah, maltretira gradjane, ali se zekani ne daju. Neke stranice se odnose na psiha od reci do reci. A mogu da prate i deca od 5+ bez problema. Fantasticna knjiga za odgoj mladih otporasa.
April 3, 20205 yr da se vratimo na temu, evo promenili uciteljicu, ne znam sta da kkazem, radimo zajedno
April 3, 20205 yr 23 minutes ago, renne said: Kvarcovani ukinuo online maturu, do neke sledeće prilike Kako ce se klinci rangirati za upis?
April 3, 20205 yr Kaže za sada nikako, čeka se da se završi situacija, pa da se radi regularno Niko ne zna na šta će to da liči
April 3, 20205 yr nesto mislim da moze online da doprinese osamostaljivanju, ubi se od nervoze sto ne moze da stigne da uradi, pa me ucutkuje, pa ga vaspitavam ko je ko, pa onda jos vise kasni, pa onda ako stigne da uradi onda je kralj, obecao sam macevanje starwars
April 3, 20205 yr 7 hours ago, chandra said: odgoj mladih otporasa. "tata, slikaj me. ja sam nindža" juče kad smo išli malo napolje da igramo fudbal na livadici
April 4, 20205 yr 1 hour ago, Ravanelli said: de ste našli maske za đecu? kod žena koje drže krojačke salone u kraju mislim da je 100 din komad, opereš opeglaš i teraj opet.
April 4, 20205 yr Imamo i mi, šiju se prelako ali imaju i da se kupe na Insta od raznih devojaka koje profi šiju.
April 8, 20205 yr Author danas morao da radim, plus neke obaveze i mislim da ćemo izaći na oko 4, 5 sati crtaća prepodne bili na adi. tamo pusto i dobro Edited April 8, 20205 yr by Ravanelli
April 8, 20205 yr Jel pravite kuci tecnost za pravljenje baloncica i kako?Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk