March 31, 20205 yr Sad svi saznaju. Taj Blic je u vreme poplavava saznao da voda u Beogradu nije za piće. Edited March 31, 20205 yr by Anonymous
March 31, 20205 yr 9 minutes ago, harper said: Za koju se u ono vreme dobijalo odsustvo duze od Vulinovog sluzenja. Vulinov paradoks
March 31, 20205 yr 6 minutes ago, renne said: rekao ko? ovo o karantinu pred uskrs? Edited March 31, 20205 yr by gospa buba
March 31, 20205 yr Just now, gospa buba said: rekao ko? ovo o karantinu pred uskrs? blic, iz pouzdanih izvora šurnjaja javlja Edited March 31, 20205 yr by kud u maglu Simoviću
March 31, 20205 yr Just now, Paul said: Vulinov paradoks Ako se unapred znalo da ce dobiti znacku onda nije morao ni da ide. Jos mu vojska duguje jedno tri dana zivota koje je nije bespotrebno proveo u uniformi.
March 31, 20205 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: blic znachi pishe na tarabi, realno ja da sam aleksandar, ja bih to sve razjurila zivotami, i vladala sama kako ja hocu! oh wait Edited March 31, 20205 yr by gospa buba
March 31, 20205 yr Za ovu civilizacijsku bruku na Sajmu treba skupljati informacije i podatke i kad ova stoka padne s vlasti sve koji su u to ukljuceni treba tuziti za sistematsko maltretiranje i ugrozavanje zivota onih koji su na Sajam poslati.
March 31, 20205 yr 3 hours ago, InvisibleLight said: nek ubace 'zapiranje cajem za osobe zenskog pola koje imaju ciklus' Prvo sam bio kliknuo da citiriam tvoj prethodni post s namerom da napišem ovo isto, bukvalno sa sve zarezima 3 hours ago, Bambula said: Nije glupa, jer ko je jednom u zivotu trazio smestaj za cetu ljdui npr. zna sta su mu prioriteti.Isto tako taj neko na mestu ministra odbrane bi rekao, e pa gospodine vrhovni komadante ne moze to bas tako, trebaju nam tusevi za te ljude, da bude toplo. Ali ovako je situacija, Vucic pozove Vulina jel imamo 3 hiljade poljskih kreveta? Imamo! Super, aj napravi bolnicu na Sajmu. Razumem! Kroz dan dva: Ej ne valja ono, vidi jel ima i neki ormaric ili kaseta. Razumem! E onda veliki vojskovodja Vulin zove,e nasli smo i neki bilijarski sto ovde u magacinu, da tovarimo i to? Tovari! ABHO ima komplet za grupnu dekontaminaciju koji obuhvata šator sa tuševima i kamion cisternu koja zagreva vodu. Nek instaliraju ispred na parking ako ne umeju ništa pametnije da smisle.
March 31, 20205 yr 13 minutes ago, gospa buba said: znachi pishe na tarabi, realno ja da sam aleksandar, ja bih to sve razjurila zivotami, i vladala sama kako ja hocu! oh wait mma pričao je ona tiodosić da to mora tako
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: ABHO ima komplet za grupnu dekontaminaciju koji obuhvata šator sa tuševima i kamion cisternu koja zagreva vodu. Nek instaliraju ispred na parking ako ne umeju ništa pametnije da smisle. misliš da postoji i dalje ABHO? pa pametnjakovići samo da su gledali seriju M*A*S*H 4047 znali bi kako da naprave kupatila
March 31, 20205 yr 2 hours ago, gospa buba said: ne moze to kod nas, mi bi izlazili stalno i onda bi morali da nam pojedu psa. sent from bubamoto Znaci, mogu psi na sat vremena, al za decu nema ni 15 minuta šetnje Jbt, Ustaše, etalon za koncentracione logore u ww2, su branili Srbima i psima.
March 31, 20205 yr Postoji jos ABHO u Krusevcu, ali ko zna kakvi su kapaciteti i dal je oprema u operativnoj primeni. Edited March 31, 20205 yr by Bambula
March 31, 20205 yr 3 hours ago, Friend said: Uvoz i tako to? Određivanje ko može uopšte da se bavi testiranjem
March 31, 20205 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: navodno se sprema uvođenje dodatne mere, obavezno nošenje maske nemam maskice i ne znam gde da ih nabavim. 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ništa od kompletne zabrane kretanja as expected.