Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, gospa buba said:

otprilike.

osim apoteke, ali u apoteku ne moramo mesec dana, ako bash mora.

sent from bubamoto

ja edit nabavio apoteku za dva meseca, tako da ne moram ni tamo da inem na sreću

a ja nemam tedovne terapije z abilo šta pa smo mirni do kraja juna takoreći što se apoteke tiče

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

326159_sajam.png4_orig.jpg

326158_sajam.png3_orig.jpg

326156_sajam.png1_orig.jpg

326155_sajam_orig.jpg

Biće extra!!:covid19:

koji je njihov tachno problem. da li imaju josh neki osim onih za koje vec znamo?

sad mogu mirno da kazem ono shto su drugi rekli na gole krevete i povijesnu cebad. ni mrtva tamo :dry:

ima da izlaze na rijaliti ko debili svaki dan kako kijaju na bilijar i slave gospodara.

sent from bubamoto

Nego šta. Pobediš u stonom fudbalu, lekari ti pomognu. Izgubiš i "sušiš se" dok opet ne dođe red na tebe da igraš.

1 minute ago, gospa buba said:

koji je njihov tachno problem. da li imaju josh neki osim onih za koje vec znamo?

sent from bubamoto

:lolol:

Prijava za turnir u stondži!

3 minutes ago, Apollo Creed said:

Prijava za turnir u stondži!

A kad pobediš pravo na odmor u Infektivnu, koju verovatno uveliko pretvaraju u rizort.

9 minutes ago, Apollo Creed said:

326159_sajam.png4_orig.jpg

326158_sajam.png3_orig.jpg

326156_sajam.png1_orig.jpg

326155_sajam_orig.jpg

Biće extra!!:covid19:

A šta je ono na prvoj slici i one stolice? Karaoke?

Just now, Tresko said:

Rentgen.

49 minutes ago, maharaja said:

8. Тоалет папир и убрусе, по жељи

:ajde:

Pa to, ko ne želi da briše bulju rukama ponese toalet papir, Po želji.:D

Biće i dobre svirke...

Spoiler

Zajedničko gledanje

74acf76b3f277409dfa4a00350da0601.jpg
Just now, napadaj said:

Zajedničko gledanje

74acf76b3f277409dfa4a00350da0601.jpg

Pff, yeah right, ko će da gleda fudbal u ovakvoj situaciji...samo best off predsjednikovih govora!

Ne znam da li su predvideli i psihološko savetovalište u okviru sajmišta™, jer će to čini mi se da bude jedan od najesencijalnijih servisa. Kao i zalihe anksiolitika i lekova za smirenje.

Jer ne mogu ni da zamislim uopšte psihičko stanje ljudi koji će biti zatvoreni tamo, a znaju da moćni centri za socijalni rad brinu o njihovoj deci, ili ostarelim roditeljima.:blink:

kako misle da mucenici prate razlicite tv programe? ili ce se gledati isti na svim ekranima, po gazdinim direktivama? mozda bez tona?

Background Picker
Customize Layout