March 28, 20205 yr 1 hour ago, gospa buba said: otprilike. osim apoteke, ali u apoteku ne moramo mesec dana, ako bash mora. sent from bubamoto ja edit nabavio apoteku za dva meseca, tako da ne moram ni tamo da inem na sreću a ja nemam tedovne terapije z abilo šta pa smo mirni do kraja juna takoreći što se apoteke tiče
March 28, 20205 yr koji je njihov tachno problem. da li imaju josh neki osim onih za koje vec znamo? sad mogu mirno da kazem ono shto su drugi rekli na gole krevete i povijesnu cebad. ni mrtva tamo ima da izlaze na rijaliti ko debili svaki dan kako kijaju na bilijar i slave gospodara. sent from bubamoto
March 28, 20205 yr Nego šta. Pobediš u stonom fudbalu, lekari ti pomognu. Izgubiš i "sušiš se" dok opet ne dođe red na tebe da igraš.
March 28, 20205 yr 1 minute ago, gospa buba said: koji je njihov tachno problem. da li imaju josh neki osim onih za koje vec znamo? sent from bubamoto
March 28, 20205 yr 3 minutes ago, Apollo Creed said: Prijava za turnir u stondži! A kad pobediš pravo na odmor u Infektivnu, koju verovatno uveliko pretvaraju u rizort.
March 28, 20205 yr 9 minutes ago, Apollo Creed said: Biće extra!! A šta je ono na prvoj slici i one stolice? Karaoke?
March 28, 20205 yr Just now, Tresko said: A šta je ono na prvoj slici i one stolice? Karaoke? Rentgen.
March 28, 20205 yr 49 minutes ago, maharaja said: 8. Тоалет папир и убрусе, по жељи Pa to, ko ne želi da briše bulju rukama ponese toalet papir, Po želji.
March 28, 20205 yr Just now, napadaj said: Zajedničko gledanje Pff, yeah right, ko će da gleda fudbal u ovakvoj situaciji...samo best off predsjednikovih govora!
March 28, 20205 yr Ne znam da li su predvideli i psihološko savetovalište u okviru sajmišta™, jer će to čini mi se da bude jedan od najesencijalnijih servisa. Kao i zalihe anksiolitika i lekova za smirenje. Jer ne mogu ni da zamislim uopšte psihičko stanje ljudi koji će biti zatvoreni tamo, a znaju da moćni centri za socijalni rad brinu o njihovoj deci, ili ostarelim roditeljima.
March 28, 20205 yr kako misle da mucenici prate razlicite tv programe? ili ce se gledati isti na svim ekranima, po gazdinim direktivama? mozda bez tona?