January 27, 20223 yr Uopšte me ne bi iznenadilo ako se nastavi u Srbiji ovakva ekstremno visoka dinamika zaražavanja da se stvori neki novi deltaomikron soj. Daleko bilo...
January 27, 20223 yr 8 hours ago, vememah said: Srbija 0 Znači da izjave ovih naših doktora o 80 i 90 procenata udela Omikrona su neke njihove procene a ne činijice zasnovane na rezultatima sekvenciranja.
January 27, 20223 yr 1 hour ago, MrIncredible said: Znači da izjave ovih naših doktora o 80 i 90 procenata udela Omikrona su neke njihove procene a ne činijice zasnovane na rezultatima sekvenciranja. Dobri su naši lekari, ali njihov stav i stav društva prema njima je još uvek onaj od pre 100 godina. Oni su najcenjeniji deo društva, uz prosvetare, advokate, sudije i popove jedina preostala gospoda kod nas. To im daje pravo da daju izjave na osnovu paušalnih činjenica. Kad se setim samo kako su lupali na početku korone (i to ne samo Nestor). Edited January 27, 20223 yr by dvb-t manijak
January 27, 20223 yr Nisu baš paušalne, zaključuju na osnovu kliničke slike (glavni faktor krvna slika).
January 27, 20223 yr 3 hours ago, Malkmus said: test. 35974 potvrđeni 17674 preminuli 40 hosp. 3301 resp. 142 I ovi zvanicni podaci su sve gori i gori. Nema slamke spasa. Mi smo bolesni, siromasni, nevakcinisani, ne znamo koji virus tutnji u kojoj meri i na sve to se po ko zna koji put se pravimo da je sve u redu. Mozemo ovako na stonine krugova, i poslednjih 5 da ostane bi se ponasali kao da se nista ne desava.
January 28, 20223 yr Onaj mamlaz i prevarant što je Pavlovićevu mast stavljao u nos dobio COVID-19, zbog tromboze amputirana mu noga i nalazi se na respiratoru.
January 28, 20223 yr nezvanicno otprilike 50% prijavljenih u kovid ambulantu je pozitivno ali je kovid laksi po simptomima neyzvanicno
January 28, 20223 yr 1 hour ago, aram said: Onaj mamlaz i prevarant što je Pavlovićevu mast stavljao u nos dobio COVID-19, zbog tromboze amputirana mu noga i nalazi se na respiratoru. Ne znam koji smajli da stavim Ovo provereno? Pitam zbog verovanja u karmu, isplati li se
January 28, 20223 yr Just now, Caligula said: Ne znam koji smajli da stavim Ovo provereno? Pitam zbog verovanja u karmu, isplati li se Prijateljica koja je doktor i apsolutno joj verujem