July 8, 20213 yr Quote Prvog dana besplatnog masovnog testiranja na Novosadskom sajmu, medicinsko osoblje Doma zdravlja Novi Sad testiralo je 4.120 posetilaca festivala Egzit (Exit) i nikome nije utvrđeno prisustvo virusa, saopštili su organizatori festivala. https://www.danas.rs/kultura/exit/exit-od-4-120-testiranih-posetioca-prvog-dana-svi-negativni-na-korona-virus/
July 8, 20213 yr Pa ko treba da obezbedi odgovor? Djilas? Šolak? Marinika? Vuk? Ili, ipak, možda ipak, vlast? Jbt, pokušavam da zamislim sebe da klijentu objašnjavam da će im sistem pasti za 3 meseca i da niko tu ništa ne može... Pa pokazali bi mi vrata odmah... A ovaj patetični klovn na tome gradi uspeh...
July 8, 20213 yr A koje su to mere na snazi kad moze da kaze da smo ozbiljno neposlusni? Ozbiljno pitam
July 8, 20213 yr Maske unutra i ogranicen broj ljudi u nekim objektima. To je to koliko znam. Gradjani su retardirani, avaksa koliko hoces, cekaju jesen ili cekaju da se razjasni sta je to korona (taj biser sam cuo juce). Nek crknu.
July 9, 20213 yr Skole se definitivno pripremaju od septembra za rad kao prosle godine (srednje skole - kombinovana nastava)
July 9, 20213 yr jel stvarno armija indusa u beogradu? ja sam se sinoc vozila sa povecim brojem bratskog naroda iz ledina/blokova maske nishta, mere nishta, zezanje sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 9, 20213 yr Bas tako. Ja gde god da odem, jedini nosim masku (eventualno ako se zalomi neki penzioner).