July 1, 20213 yr Da je bolest nema sumnje. Ali ovo definitivno znači da je u stvari tri puta više umrlo od kovida. Ostaje još oko 3-4 hiljade koji su umrli usled raspada zdravstvenog sistema. Dakle vrlo loše smo prošli, odnosno loše prolazimo. E sad i vrlo razumni ljudi govore kako smo odlično prošli i kako treba da vidimo kako su npr Česi propali i slično. Tako da Vučiću spin i te kako prolazi.
July 1, 20213 yr Jedina nada je prokuzenost + vakcinacija. Grozno je bilo, ali nema nazad. Makar da se ne blokiraju bolnice vise
July 1, 20213 yr 25 minutes ago, Arkadija said: Esencija komentara na Blicu, na vest o delta soju. Ne razumem njihovu potrebu da citaju takve vesti i jos komentarisu
July 1, 20213 yr 5 hours ago, Jozef K. said: Dobro, to je već neki pomak u priznanju da je mnogo više umrlo. Kako da ne. Danas na covid.rs 0 umrlih, a moj insajd info iz Batajnice kaže u toku jučerašnjeg dana samo kod njih je bilo 5 exitusa. Imaju malo pacijenata, to da, ali svi vrlo teški.
July 1, 20213 yr On 29.6.2021. at 13:45, Jeremija said: Ma zezam se, Miki je stara poltrončina, niko me tu ne iznenadjuje, pa ni Šekler, lukav je Vučić, mora malo da se pohvali i "druga strana"... Nije on lukav nego zna da se nije rodio Srbin koji ce neki orden da odbije
July 1, 20213 yr Undead Tudjman da ujaše U Beograd na šahovnici ne bi se niko uzbudio, a kamoli da će neko ozbiljno da se buni zbog umrlih od Covida.
July 1, 20213 yr Esencija komentara na Blicu, na vest o delta soju. ljudi koji u komentarima pishu ahahahah sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 1, 20213 yr 2 hours ago, Tihajeza said: Kako da ne. Danas na covid.rs 0 umrlih, a moj insajd info iz Batajnice kaže u toku jučerašnjeg dana samo kod njih je bilo 5 exitusa. Imaju malo pacijenata, to da, ali svi vrlo teški. Direktor mog lokalnog doma zdravlja objavio 1 preminulog
July 2, 20213 yr 17 hours ago, msv said: Delta soj stigao i zvanično. Potvrđen je kod dve mlade, nevakcinisane osobe koje su se vratile iz inostranstva. Neutemeljeno sam se nadala da neće još i da ćemo moći bar još malo da se pravimo da smo normalni. Ja ne mogu više.
July 2, 20213 yr Neutemeljeno sam se nadala da neće još i da ćemo moći bar još malo da se pravimo da smo normalni. Ja ne mogu više. mozesh. nosi masku u radnji i busu i izbegavaj mlade ljude ovo je sad pricha o njima. i shpanski grip je na kraju bio pricha o njima.sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 2, 20213 yr uvek ima nade. bilo je i proshle godine.mislim. sve moze da prodje bez vakcine, a sve ima i svoju cenu. i svoj kraj. kako pande? lepi ko lutke, a nemosh da ih naterash da opstanu sent from novi mnogo jak bubamoto.
July 2, 20213 yr U lokalnom Hleb i kifle opušteno, prodavačice više ni na bradi ne drže masku, mušterije pola-pola. Maksi se još drži. Ja se sve nadam da će nekako da prođe samo od sebe.