Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, harper said:

Imam ja apdejtovanu verziju.

Nece Aca da s' bode vakcinom.

strah je jaci od prijateljstva s Kinom.

Neka hvala pre ce da saceka

nego da se astrazazeneka.

Nece Fajzer ni Sputnjik da stavi,

na Rudnoj Glavi on ce da zvalavi.

aca je mogao da se desenzitizuje do sada, sto se straha od igle tice, ali je spojio lijepo i korisno i svoju fobiju upregnuo u jos jedno mozgojebavanje nacije

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Harper lagano da se prijavi ovde

Dragi moji, klupice su prepune, znači negde oko 500 ljudi cirka, uzvikuju Slobo SLOBODO
IM' i video, ako je potrebno

9 minutes ago, renne said:

Dragi moji, klupice su prepune, znači negde oko 500 ljudi cirka, uzvikuju Slobo SLOBODO

Daj ga kao nastavak serije

koje sad klupice :unsure:

renne, to negdi kod tebe ? vazda veselje ?

Cuvene klupice u studenjaku.

35 minutes ago, renne said:

o jebote, pakao

mladi su govna

16 minutes ago, dùda said:

koje sad klupice :unsure:

renne, to negdi kod tebe ? vazda veselje ?

Klupice su deo studenjaka, tzv letnji bioskop, 

13 minutes ago, Shan Jan said:

Cuvene klupice u studenjaku.

Samo neka im neko vikne ajmo bečka ima da se rasture za sekund

http://www.politika.rs/scc/clanak/476346/Nemacki-institut-Rizik-od-prenosa-zaraze-manji-kod-vakcinisanih-nego-kod-kovid-negativnih

БЕРЛИН – Немачки епидемиолошки институт „Роберт Кох” објавио је да код људи вакцинисаних против коронавируса нема неког ризика од преноса заразе након чега је немачки министар здравља Јенс Шпан данас најавио ублажене мере за вакцинисане.

„Ко је у потпуности вакцинисан он се у будућности мора третирати као и особе са свежим негативним тестом на корона вирус”, рекао је Шпан у разговору за недељно издање дневника „Билд”.

Он се притом позвао на извештај државног епидемиолошког института „Роберт Кох” из кога произлази да је код особа које су у потпуности вакцинисане могућност преношења коронавируса мања него код особа које су тестиране негативно, пренео је Танјуг.

Према најновијим сазнањима, ризик преноса коронавируса код особа које су вакцинисане, најкасније 15 дана након примања друге дозе вакцине, мањи је него код особа са негативним тестом на коронавирус, произлази из извештаја института „Роберт Кох”.

Према мишљењу тог института, особе које су примиле и другу дозу вакцине, требало би да буду ослобођене обавезних тестова и карантина.

Немачки министар здравља је рекао како је извештај Института послат јуче савезним покрајинама како би се што пре особе које су вакцинисане ослободиле обвезе тестирања и самоизолације.

Вакцинисане особе би тако могле да имају приступ услугама попут фризера или уласка у продавнице или музеје где се захтева актуелни негативни тест.

„Ми би следећих недеља у разговору са покрајинским властима требало да нове мере спроведемо у дело”, рекао је Шпан.

jel ima neki dajdžest o tome da li preležajcitm prenose virus?

4 hours ago, morgana said:

aca je mogao da se desenzitizuje do sada, sto se straha od igle tice, ali je spojio lijepo i korisno i svoju fobiju upregnuo u jos jedno mozgojebavanje nacije

od svih mogućih razloga zašto se još nije vakcinisao, strah od igle mi deluje kao potpuno neverovatan.

9 minutes ago, Valkyrie said:

od svih mogućih razloga zašto se još nije vakcinisao, strah od igle mi deluje kao potpuno neverovatan.

meni ne, naprotiv. da je antivakser, mogao je da primi fizioloski rastvor (ako vec nece da minira vakcinaciju)

mozda doduse hoce da bude maneken za torlakov sputnik.

Edited by morgana

Postoje špricevi koji su propovi za film/TV, mogli su i to da iskoriste.

Background Picker
Customize Layout