Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Još jedino BW Galerija.
A da, ona je ionako prazna.

edit: inače, mislim da kod ženakih frizera to često i ide tako, dok se na jednoj suši neka farba, šta već... frizer već radi na drugoj glavi. :D

Edited by mraki

On 3.2.2021. at 13:18, slepa živana said:

i kod mene na poslu juče, skoro niko ne nosi masku. s druge strane, na ulici, u pošti, prodavnicama... čini mi se da svi nose.

uđem kod šefa u kancelariju, sede on i kolega pred penzijom, ni jedan ni drugi maske, reko, vi se opustili, a afrički soj? a šef šeretski, treba malo da se proredimo. reko, treba, treba... mislim se, da oćeš ti da se prorediš bilo bi odlično.

ovaj kreten juče umro na respiratoru

sad bi mogla nekog da prebijem

Šef?

juu :ohmy:

mislim, jebote, nezgodno kad pochne da se direktno korelishe :huh:

Edited by gospa buba

12 minutes ago, slepa živana said:

ovaj kreten juče umro na respiratoru

sad bi mogla nekog da prebijem

Proredili su se.

Kod mene na poslu vrvi od života trenutno. Biće da ja i par budala poštujemo rotacije, od sutra se vraćam u svet pidžame i ugašene kamere.

kanc.jpg

juuu shto su dobra ova creva :hail:

To smo videli u NCR ili tako nekoj firmi pa i mi napravili.

uh. proredjivanje krenulo sa neocekivanog kraja.

Joj majko mila zašto cable management ovako na gore :D

Karmacorona (po ko zna koji put)

58 minutes ago, Nesh said:

Dakle, jedan frizer vise ne sme da sisa vise musterija istovremeno na jednoj stolici? Ozbiljan preokret u suzbijanju zaraze.

mozda misle da niko ne sedi i ceka u salonu vec ili termin ili cekanje napolju. tako rade zapadni i istocni njemci

3 minutes ago, Sammael said:

Joj majko mila zašto cable management ovako na gore :D

meni super, ide direktno u kosmos. izgledaju kao ejlijenovi pipci, i samo smota korisnika cap! i tako ih zdere jednog po jednog kad mu dodje :hihi:

Edited by gospa buba

If there's a silver lining, otvara se prilika za Živanu da napreduje. veći koeficijent, a manje rmbanja.

Treba nekad i očistiti prašinu sa aliena, no ne sitničarimo.