Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Eto, KŠ čita forum i ispoštovao je većinsko mišljenje.

PS jesam vam rekao juče šta će da bude sa ciframa, evo Kon objašnjava da smo zaravnili™

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, srednje
Konara kao opasno ljut

Ovo je besmisleno na jedno zilion nivoa... Jedan dan zatvaranja svega nista ne znaci...

Sve, sve , ali zadušnice......

Mislim da ovakve mere nije ni Vesic očekivao :fantom:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja 4 dana nemamo rapidno povecanje zarazenih i zato svaka mera pomaze!! (Na pitanje da cemo po njemu da puknemo ko zvecka, ako nema rigoroznih mera)

Aaaaaaaaa kakav lik!

Kaze Kon : ljudi treba da shvate! Pa picka ti materina ko da shvati? Jel si ti u KZ Danske ili Srbije? Zadusnice??? Pomrece jadnici u crvenoj kovid zoni zbog vas bezmudih debila

1 minute ago, Jumanji said:

Poslednja 4 dana nemamo rapidno povecanje zarazenih i zato svaka mera pomaze!! (Na pitanje da cemo po njemu da puknemo ko zvecka, ako nema rigoroznih mera)

Aaaaaaaaa kakav lik!

Rapidno znači da nema po 500 više dnevno. To mu je današnje tumačenje rapidnog. Verovatno.

Rapidno znači da nema po 500 više dnevno. To mu je današnje tumačenje rapidnog. Verovatno.
Lupeta ko Maxim.
Rekao je i da je 7 dana zakljucavanja malo, sad tupi o nekim merama za vikend, pa ce od ponedeljka da vide. Strasno.
14 minutes ago, arkonada said:

Kada je reč o cvećarama, koje u odnosu na druge objekte ostaju otvorene, one će raditi do 12 časova zbog Zadušnica.

Sve ove mere trebalo bi sada na zasedanju da usvoji Vlada Srbije.

Ja mislio cvecare zbog 8. marta :blush:

Just now, Jumanji said:

Lupeta ko Maxim.
Rekao je i da je 7 dana zakljucavanja malo, sad tupi o nekim merama za vikend, pa ce od ponedeljka da vide. Strasno.

Slušam ga. Ovo je strašno.

Just now, SNARC said:

I ja... :lolol:

1 minute ago, SNARC said:

Isto.

romantichni smo starinski :wub:

sent from bubamoto

Cvecarama 8. mart donosi vise od polovine godisnjeg prihoda. Njih bi ozbiljno pogodilo da ih sad zatvore. Da ih zatvore od utorka na 3 meseca manju bi im stetu naneli.