Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

26 minutes ago, Milošica said:

Ništa novo nisu uveli. 

Samo razmatrali uvođenje PCR testa za ulazak u zemlju i još neka pooštravanja ubudiće.

Kako znas? Nije bilo nikakve komunikacije.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, Ros said:

u nemackoj svaka bolnica ima kapele, crkvice i dzamijicice

Da, htedoh to da primetim - šta će da rade budisti u Srbiji? Šta kaže zakon na jednakost verskih zajednica, tj. po kom ključu se dobija 15 m2 prostora u zdravstvenim ustanovama?

2 minutes ago, Forest said:

Da, htedoh to da primetim - šta će da rade budisti u Srbiji? Šta kaže zakon na jednakost verskih zajednica, tj. po kom ključu se dobija 15 m2 prostora u zdravstvenim ustanovama?

nemam pojma

3 minutes ago, MayDay said:

Kako znas? Nije bilo nikakve komunikacije.

Kako saznaje Informer, razmatrane su radikalnije mere za suzbijanje epidemije koronavirusa i uvođenje obaveznog PCR testa za ulazak u Srbiju.

Članovi Kriznog štaba na ovoj sednici nisu dogovorili nijednu novu meru, već je odlučeno da se nastavi praćenje efekata mera koje su uvedene do sada.

kapele su se nekada podizale u spomen na žrtve kuge, kolere i drugih tada neizlečivih bolesti, a koje su odnosile šokantan broj žrtava nadam se da neće biti potrebno da se prave za žrtve korone

edit

očekivano čekaće da vide efekte skraćenja radnog vremena u prošli utorak, ništa pre četvrtka dušo  :happy:

Edited by gone fishing

Treba nam tema - likovni radovi u kapeli.

Ajde nemojte više o kapelama, likovnom i muzičkom, molim vas. Nije baš da je dosadno na ovoj temi i da se ništa ne dešava.

Vlast se opet trudi da okrivi gastarbajtere i zle komšije da će da napadnu majcicu Srbiju koronom za vreme praznika a da su oni savršeni i da rade sve kako treba?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

9 minutes ago, Milošica said:

Kako saznaje Informer, razmatrane su radikalnije mere za suzbijanje epidemije koronavirusa i uvođenje obaveznog PCR testa za ulazak u Srbiju.

Članovi Kriznog štaba na ovoj sednici nisu dogovorili nijednu novu meru, već je odlučeno da se nastavi praćenje efekata mera koje su uvedene do sada.

Hvala, Milosice!

1 minute ago, Redoran said:

Ajde nemojte više o kapelama, likovnom i muzičkom, molim vas. Nije baš da je dosadno na ovoj temi i da se ništa ne dešava.

Izvini, ali kada ukrstim ove aktuelne horor slike iz čekaonica zdravstvenih ustanova u celoj Srbiji, sa informacijom da se 15m2 u čekaonici zdravstvene ustanove izdvaja na kapelu (samo jedne verske zajednice), meni to izgleda prilično u skladu sa temom.

Zna li neko da li je za ulazak u Srbiju potreban PCR test i onim ljudima koji su prosli koronu?

Kakva su pravila oko toga bila u prvim mesecima "zakljucavanja"? (Ako su bile slicne mere na snazi, ne secam se vise)

Planiram da dodjem kuci oko NG  pa sam mislio da pokazem PCR gde sam bio pozitivan, a zatim i rezultat testa na kojem sam negativan i imam antitela

1 hour ago, Filozof manijak said:

Malopre sam dobio vest, umro mi školski drug od korone.

Jako bliskom prijatelju umrli otac i majka u razmaku od 3 dana. Sve se dešava u Boru.

jbt! :ph34r:

Ne verujem ove zvanične brojke mrtvih, lažu kao psi.

Mnogo sam besan i sjeban, ovo je sve samo nije država 

Lazu sve vreme, valjda zbog BDP i takmicenja sa svetom u uspesnosti borbe protiv virusa. Mada Severni Koreju i Belorusiju svakako nece pobediti u laziranju i sakrivanju.

Edited by Caligula

Siguran da to trenutno ni potpukovnik Peca Kon ne zna... bice onako kako mu jave.

6 minutes ago, Joe D said:

svrha je da vernici imaju gde da se pomole kad ne mogu da idu u crkvu. 

Vernik će se pomoliti i kod kuće i u bolničkoj postelji. Ne vidim zašto mora da gleda sliku da bi se pomolio. Nisam vernik, ali nekako kapiram da je vernicima (pravim) vera iznad fizičkog prisustva u kapeli, molitvaonici ili kako god se ono parče hodnika bolnice zvalo. 

(Neki vole da gledaju film, pa nema bioskopa da odgledaju film dok su u bolnici. Reći ćeš da to nije isto; ali mislim da ima mnogo ljudi kojima je isto; samo na ovom forumu je odnos siguno 10:1)

vodimo ceo svet u broju pozitivnih per capita, konarin koeficijent 40%

najnovina mjera: obavezan negativan pcr za ulazak u državu

:hail:

Background Picker
Customize Layout