November 30, 20204 yr 26 minutes ago, Milošica said: Ništa novo nisu uveli. Samo razmatrali uvođenje PCR testa za ulazak u zemlju i još neka pooštravanja ubudiće. Kako znas? Nije bilo nikakve komunikacije.
November 30, 20204 yr 5 minutes ago, Ros said: u nemackoj svaka bolnica ima kapele, crkvice i dzamijicice Da, htedoh to da primetim - šta će da rade budisti u Srbiji? Šta kaže zakon na jednakost verskih zajednica, tj. po kom ključu se dobija 15 m2 prostora u zdravstvenim ustanovama?
November 30, 20204 yr 2 minutes ago, Forest said: Da, htedoh to da primetim - šta će da rade budisti u Srbiji? Šta kaže zakon na jednakost verskih zajednica, tj. po kom ključu se dobija 15 m2 prostora u zdravstvenim ustanovama? nemam pojma
November 30, 20204 yr 3 minutes ago, MayDay said: Kako znas? Nije bilo nikakve komunikacije. Kako saznaje Informer, razmatrane su radikalnije mere za suzbijanje epidemije koronavirusa i uvođenje obaveznog PCR testa za ulazak u Srbiju. Članovi Kriznog štaba na ovoj sednici nisu dogovorili nijednu novu meru, već je odlučeno da se nastavi praćenje efekata mera koje su uvedene do sada.
November 30, 20204 yr kapele su se nekada podizale u spomen na žrtve kuge, kolere i drugih tada neizlečivih bolesti, a koje su odnosile šokantan broj žrtava nadam se da neće biti potrebno da se prave za žrtve korone edit očekivano čekaće da vide efekte skraćenja radnog vremena u prošli utorak, ništa pre četvrtka dušo Edited November 30, 20204 yr by gone fishing
November 30, 20204 yr Ajde nemojte više o kapelama, likovnom i muzičkom, molim vas. Nije baš da je dosadno na ovoj temi i da se ništa ne dešava.
November 30, 20204 yr Vlast se opet trudi da okrivi gastarbajtere i zle komšije da će da napadnu majcicu Srbiju koronom za vreme praznika a da su oni savršeni i da rade sve kako treba?Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
November 30, 20204 yr 9 minutes ago, Milošica said: Kako saznaje Informer, razmatrane su radikalnije mere za suzbijanje epidemije koronavirusa i uvođenje obaveznog PCR testa za ulazak u Srbiju. Članovi Kriznog štaba na ovoj sednici nisu dogovorili nijednu novu meru, već je odlučeno da se nastavi praćenje efekata mera koje su uvedene do sada. Hvala, Milosice!
November 30, 20204 yr 1 minute ago, Redoran said: Ajde nemojte više o kapelama, likovnom i muzičkom, molim vas. Nije baš da je dosadno na ovoj temi i da se ništa ne dešava. Izvini, ali kada ukrstim ove aktuelne horor slike iz čekaonica zdravstvenih ustanova u celoj Srbiji, sa informacijom da se 15m2 u čekaonici zdravstvene ustanove izdvaja na kapelu (samo jedne verske zajednice), meni to izgleda prilično u skladu sa temom.
November 30, 20204 yr Zna li neko da li je za ulazak u Srbiju potreban PCR test i onim ljudima koji su prosli koronu? Kakva su pravila oko toga bila u prvim mesecima "zakljucavanja"? (Ako su bile slicne mere na snazi, ne secam se vise) Planiram da dodjem kuci oko NG pa sam mislio da pokazem PCR gde sam bio pozitivan, a zatim i rezultat testa na kojem sam negativan i imam antitela
November 30, 20204 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Malopre sam dobio vest, umro mi školski drug od korone. Jako bliskom prijatelju umrli otac i majka u razmaku od 3 dana. Sve se dešava u Boru. jbt! Ne verujem ove zvanične brojke mrtvih, lažu kao psi. Mnogo sam besan i sjeban, ovo je sve samo nije država Lazu sve vreme, valjda zbog BDP i takmicenja sa svetom u uspesnosti borbe protiv virusa. Mada Severni Koreju i Belorusiju svakako nece pobediti u laziranju i sakrivanju. Edited November 30, 20204 yr by Caligula
November 30, 20204 yr Siguran da to trenutno ni potpukovnik Peca Kon ne zna... bice onako kako mu jave.
November 30, 20204 yr 6 minutes ago, Joe D said: svrha je da vernici imaju gde da se pomole kad ne mogu da idu u crkvu. Vernik će se pomoliti i kod kuće i u bolničkoj postelji. Ne vidim zašto mora da gleda sliku da bi se pomolio. Nisam vernik, ali nekako kapiram da je vernicima (pravim) vera iznad fizičkog prisustva u kapeli, molitvaonici ili kako god se ono parče hodnika bolnice zvalo. (Neki vole da gledaju film, pa nema bioskopa da odgledaju film dok su u bolnici. Reći ćeš da to nije isto; ali mislim da ima mnogo ljudi kojima je isto; samo na ovom forumu je odnos siguno 10:1)
November 30, 20204 yr vodimo ceo svet u broju pozitivnih per capita, konarin koeficijent 40% najnovina mjera: obavezan negativan pcr za ulazak u državu