Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, BWA said:

u banjaluci se pojavili lazni timovi za dezinfekciju stubista u zgradama.

obuceni u zastitna odijela s maskama na licu.

cilj-pljackanje stanova.

Kako to rade, zamole stanare da im pričuvaju stubište dok oni trknu da nešto uzmu?

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, Goranz said:

Kako to rade, zamole stanare da im pričuvaju stubište dok oni trknu da nešto uzmu?

nemam pojma, tek su se pojavili. neku ideju sigurno imaju cim su investirali par eura u odijela i maske.

3 hours ago, mustang said:

31 godina, prijatelj na intezivnoj od danas stanje mu se naglo pogorsalo od jutros. do jutros je bio u samoizolaciji misleci da je mozda fasovao jer je bio malaksao i kao grip. jutros poceo da se gusi, sad mu spremaju respirator. katastrofa

u beogradu je prijatelj

Ako se tako naglo pogorsava za noc, a pre toga ne mozes kod lekara ni da hoces... Ostaje samo da cekas u nadi da nece naglo da se pogorsa? 31g? :(

1 hour ago, SNARC said:

I upravo je oslobodjen svega toga pa mora da plati..zato pravi igrokaze gde nervira Pantelu i redovno dobija priliku da postavlja pitanja.

Exactly. Talenat "nepodobnog" novinara iz našeg malog mista je konačno prepoznat i rešili su medijski da ga iskoriste. Šteta da gubi vreme po provinciji

nervirajući lokalne oce. Ovo ni beba popović ne bi bolje smislio. 

Momak iz bele crkve, 34 godine, na respiratoru. Živi u bg-u, po rečima njemu bliskih ljudi danima nije mogao nikog da dobije, iako je imao sve simptome praćene 

visokom temperaturom. Na kraju konačno hospitalizovan, testiran pozitivno, oduzet telefon, porodica do juče, 4 dana po hospitalizaciji, nije imala nikakve informacije šta se događa sa njim. 

Edited by Remi

48 minutes ago, Goranz said:

Pa neki su verovatno zapalili u vikendice i to svecano objavili na mrezama :heart:

Tako da lopovi mogu bukvalno po spisku da ulaze gde god je slobodan ulaz

53 minutes ago, mraki said:

Pre će biti raw, dodaju i u gotova jela kao “dekoraciju”.

recimo

Reveal hidden contents

nisam ulazio u problemtiku slucaja i na stranu sto je malo reci idiotski jeste ovako i ovakve stvari, ali i sa dryge strane ne jedu ovako od pre mesec dana, vec decenijama  ako ne i jace..

Možda je već neko pisao, ali meni i dalje nije jasno kako zamišljaju da im ljudi dođu na posao , ako su ukinuli javni prevoz? Nemaju svi kola, niti svi poslodavci mogu da obezbede prevoz?

Zašto lepo ne vrate GSB, i u buseve mogu da uđu samo ljudi sa potvrdom o radnoj obavezi.

1 hour ago, dùda said:

jutros bila na pijaci i u par radnjica

sad imam hiljadi nekih tripova de sam bila i šta sam radila :wacko:, paranoja

gotovo, više ne izlazim, šta ima, ima

kakva je pijaca, u smislu da li ima svega, da li je skupa..?

meni je trip recimo kada gledam neki video snimak, a da nije skorog datuma, i ljudi su ukljuceni. kako diraju lice sa obe ruke, kao da im je lice plastelin :D i u fazonu sam: "nemoj da diras lice pobogu!" :D neverovatno koliko sada to primecujem.

Moja sestra je pod radnom obavezom. Živi na Pevcu, radi u Višnjičkoj banji. U firmi rekli neka se snađu. 

Zar nije brat Kinez rekao i Talijanima pre neki dan da mora da se ukine šipka trans?

3 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Moja sestra je pod radnom obavezom. Živi na Pevcu, radi u Višnjičkoj banji. U firmi rekli neka se snađu. 

:isuse: 

10 minutes ago, Shaq said:

nisam ulazio u problemtiku slucaja i na stranu sto je malo reci idiotski jeste ovako i ovakve stvari, ali i sa dryge strane ne jedu ovako od pre mesec dana, vec decenijama  ako ne i jace..

Vec decenijama pa i jace upravo iz Kine i Wuhana stizu svakakva epidemioloska sranja.

Ne krivim nikog, samo primecujem.

Čini mi se da je to Vesićevo bilo pre Brnabićke, ali moguće da grešim.

2 hours ago, BWA said:

u banjaluci se pojavili lazni timovi za dezinfekciju stubista u zgradama.

obuceni u zastitna odijela s maskama na licu.

cilj-pljackanje stanova.

I u Italiji se cesto desavalo u prvoj nedelji dok nisu uveli zabranu kretanja.

sad je sav kriminal pao na skoro statisticku gresku na severu.

Background Picker
Customize Layout