Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Popular Post

Na rukometnoj utakmici u Novom Pazaru, u kojoj je istoimenom klubu gostovao Radnički iz Kragujevca, bio je istaknut transparent: "Hvala vašim lekarima, hvala narodu Kragujevca"

rukomet-radnicki-novi-pazar-725x422.jpg

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

U Odluci Vlade Srbije o formiranju Kriznog štaba pored svakog imena i prezimena stoji pozicija, poput: Ana Brnabić, predsednik Vlade; Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova; ali i prof. Dr Branislav Tiodorović, bivši direktor Instituta za javno zdravlje u Nišu.

Kakva je situacija u BiH, čujem da su jutros opet otvorili škole u Banja Luci. Gledao sam pre neki dan na AlDžaziri da imaju oko 50 posto zaraženih (tipa 1500 od 3000, konov koeficijent otišao u tri lepe...). Jel' ima nekih poboljšanja kada otvaraju škole ili nema neke velike svrhe zatvarati škole? 

U Odluci Vlade Srbije o formiranju Kriznog štaba pored svakog imena i prezimena stoji pozicija, poput: Ana Brnabić, predsednik Vlade; Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova; ali i prof. Dr Branislav Tiodorović, bivši direktor Instituta za javno zdravlje u Nišu.
Čekaj jel postoji odluka?

.... Shiit has hit the fan!

Pa pročitah sada ovo gore, oni ne dobijaju nikakvu nadoknadu u kriznom štabu, rade ljudi pro bono. Svaka čast a i sastav je vrhunski

1 minute ago, arkonada said:

Pa pročitah sada ovo gore, oni ne dobijaju nikakvu nadoknadu u kriznom štabu, rade ljudi pro bono. Svaka čast a i sastav je vrhunski

Šta tačno?

27 minutes ago, arkonada said:

Kakva je situacija u BiH, čujem da su jutros opet otvorili škole u Banja Luci. Gledao sam pre neki dan na AlDžaziri da imaju oko 50 posto zaraženih (tipa 1500 od 3000, konov koeficijent otišao u tri lepe...). Jel' ima nekih poboljšanja kada otvaraju škole ili nema neke velike svrhe zatvarati škole? 

U Distriktu su od danas škole zatvorene, ponovo je otvorena posebna Covid ambulanta, koja je letos zatvorena.

Ograničen je rad ugostiteljskih objekata

Kon: Beograđani, naredne dve nedelje ponašajte se kao da je zabrana kretanja

Vapaj iz ilegale

ElzV-GlW0AAnm0T.png

4 minutes ago, Tihajeza said:

Šta tačno?

Pa šta ja znam šta, nešto... 

2 minutes ago, Caligula said:

Vapaj iz ilegale

ElzV-GlW0AAnm0T.png

Njemu je mukici mozda zaista i stalo do nas..cim ide ovim, zaobilaznim putem..a drzava ga ne firca 2%. 

I kako bre treci talas...jel ono letos bio drugi pik prvog talasa..kud nam se dede drugi talas ?

Tzv.kolaps talasne funcije :fantom:

Zabrojali se u svemu pa i u talasima

26 minutes ago, SNARC said:

Njemu je mukici mozda zaista i stalo do nas..cim ide ovim, zaobilaznim putem..a drzava ga ne firca 2%. 

I kako bre treci talas...jel ono letos bio drugi pik prvog talasa..kud nam se dede drugi talas ?

ON SAMO HOCE DA MU SAVEST BUDE ČISTA !!!

jebote koji su to likovi

Background Picker
Customize Layout