September 14, 20204 yr srbijanski alt right, neo naci, navijači, levijatanci, ravnozemljaši, raspop antonijetm, anti vaxeri i slični
September 14, 20204 yr 4 hours ago, gospa buba said: nisam shta? https://sr.wikipedia.org/wiki/Фантазијска_игра_улога
September 14, 20204 yr On 11.9.2020. at 11:38, renne said: konari opet neko drma kavez Zasto ovo nije napisao pre izbora i derbija.Ozbiljno govedo ovaj kon.
September 15, 20204 yr Jel ima neka zemlja na svetu gde je broj zaraženih jedan dan 108,a sledeći-29?
September 15, 20204 yr Pa i jeste random, citam na twiteru umro u Bosni pulmolog, osamdeset i neko godiste. Žena koja je postavila status je pozvala na nošenje maski, ispod komentari tipa NE SIRI PANIKU ili SVI CEMO SVEJEDNO DA UMREMO JEDNOG DANA ili UGUŠI SE POD MASKOM i slicno. Korona me je definitivno definisala kao mizantropa, uvela me u prosvećenu zrelost
September 15, 20204 yr Lončar: Iskoristićemo ovaj momenat da pomognemo onima koji nemaju koronu, ali imaju druge bolesti Sad je prava prilika da se razbolite od drugih bolesti...
September 15, 20204 yr 3 hours ago, Caligula said: Pa i jeste random, citam na twiteru umro u Bosni pulmolog, osamdeset i neko godiste. Žena koja je postavila status je pozvala na nošenje maski, ispod komentari tipa NE SIRI PANIKU ili SVI CEMO SVEJEDNO DA UMREMO JEDNOG DANA ili UGUŠI SE POD MASKOM i slicno. Korona me je definitivno definisala kao mizantropa, uvela me u prosvećenu zrelost Eh... meni danas koleginica biolog objasnjavala zasto je ovo vestacki stvoren virus i kako samo onaj koji ga je napravio zna i kako da ga unisti, a matematicarka objasnjavlala statistiku, te da je broj mrtvih zanemarljiv ako pogledamo apsolutne cifre™ i 'da li vi kolega zaista verujete da maska stiti bilo koga od virusa?' U znak odmazde sam im 15 minuta pricao vic o coveku koji trazi od popa limun i vodu dok ih nisam smorio.
September 15, 20204 yr 1 hour ago, Apollo Creed said: Sad je prava prilika da se razbolite od drugih bolesti.. Upravo. Moju švecu raspustili sa dužnosti iz covid bolnice i vratili u kliniku, na redovan posao. Ali na dve nedelje. Posle toga joj rekli da očekuje novu prekomandu (za n-ti talas, pik, whatevah). Za dve nedelje ko se operiše, operisao se.
September 15, 20204 yr 1 hour ago, Lord Stef said: Eh... meni danas koleginica biolog objasnjavala zasto je ovo vestacki stvoren virus i kako samo onaj koji ga je napravio zna i kako da ga unisti, a matematicarka objasnjavlala statistiku, te da je broj mrtvih zanemarljiv ako pogledamo apsolutne cifre™ i 'da li vi kolega zaista verujete da maska stiti bilo koga od virusa?' U znak odmazde sam im 15 minuta pricao vic o coveku koji trazi od popa limun i vodu dok ih nisam smorio. Slicno iskustvo sam imao sa biolozima, tvrde da je vestacki napravljeno i da nije virus vec bakterija jer da je virus ne bi mogao da opstane preko leta na vrucini.......... nisam imao snage da se raspravljam