Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

nikad brate.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ko su ovi idioti?

(Ako je bilo, praštajte. Ne čitam redovno)

srbijanski alt right, neo naci, navijači, levijatanci, ravnozemljaši, raspop antonijetm, anti vaxeri

i slični

On 11.9.2020. at 11:38, renne said:

konari opet neko drma kavez

Screenshot 2020-09-11 113807.png

Zasto ovo nije napisao pre izbora i derbija.Ozbiljno govedo ovaj kon.

Molim da se ne razdvaja od Srđe.

Jel ima neka zemlja na svetu gde je broj zaraženih jedan dan 108,a sledeći-29?:blink:

bitno da je rendom, sto kaze baba u vicu.

Pa i jeste random, citam na twiteru umro u Bosni pulmolog, osamdeset i neko godiste.

Žena koja je postavila status je pozvala na nošenje maski, ispod komentari tipa NE SIRI PANIKU ili SVI CEMO SVEJEDNO DA UMREMO JEDNOG DANA ili UGUŠI SE POD MASKOM i slicno.

Korona me je definitivno definisala kao mizantropa, uvela me u prosvećenu zrelost :heart:

Lončar: Iskoristićemo ovaj momenat da pomognemo onima koji nemaju koronu, ali imaju druge bolesti

Sad je prava prilika da se razbolite od drugih bolesti...:fantom:

3 hours ago, Caligula said:

Pa i jeste random, citam na twiteru umro u Bosni pulmolog, osamdeset i neko godiste.

Žena koja je postavila status je pozvala na nošenje maski, ispod komentari tipa NE SIRI PANIKU ili SVI CEMO SVEJEDNO DA UMREMO JEDNOG DANA ili UGUŠI SE POD MASKOM i slicno.

Korona me je definitivno definisala kao mizantropa, uvela me u prosvećenu zrelost :heart:

Eh... meni danas koleginica biolog objasnjavala zasto je ovo vestacki stvoren virus i kako samo onaj koji ga je napravio zna i kako da ga unisti, a matematicarka objasnjavlala statistiku, te da je broj mrtvih zanemarljiv ako pogledamo apsolutne cifre™ i 'da li vi kolega zaista verujete da maska stiti bilo koga od virusa?'

U znak odmazde sam im 15 minuta pricao vic o coveku koji trazi od popa limun i vodu dok ih nisam smorio.

1 hour ago, Apollo Creed said:

Sad je prava prilika da se razbolite od drugih bolesti..:fantom:

Upravo. Moju švecu raspustili sa dužnosti iz covid bolnice i vratili u kliniku, na redovan posao. Ali na dve nedelje. Posle toga joj rekli da očekuje novu prekomandu (za n-ti talas, pik, whatevah). Za dve nedelje ko se operiše, operisao se.

1 hour ago, Lord Stef said:

Eh... meni danas koleginica biolog objasnjavala zasto je ovo vestacki stvoren virus i kako samo onaj koji ga je napravio zna i kako da ga unisti, a matematicarka objasnjavlala statistiku, te da je broj mrtvih zanemarljiv ako pogledamo apsolutne cifre™ i 'da li vi kolega zaista verujete da maska stiti bilo koga od virusa?'

U znak odmazde sam im 15 minuta pricao vic o coveku koji trazi od popa limun i vodu dok ih nisam smorio.

Slicno iskustvo sam imao sa biolozima, tvrde da je vestacki napravljeno i da nije virus vec bakterija :blink: jer da je virus ne bi mogao da opstane preko leta na vrucini.......... nisam imao snage da se raspravljam

juče 20 danas 74, to samo kod nas ima

Background Picker
Customize Layout