Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

meni je ostao 20. ili 21.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

ma to su neproverene priče, ovaj drugi datum tj 20 je info koju nam je dostavila uvažena pt2 :happy:

šta ako se skupi kritična masa i izađe na ulice sa stavom da im ne odgovara da masovno umiranje počne 17.09.?

je l će onda Vučić tradicionalno da podlegne pritisku i onda pomeri sve za neki 25. ili 26. ?

2 hours ago, radisa said:

Jel dobar? :D

dobar :D :thumbsup:

2 hours ago, gospa buba said:

tako da i ne morash.

ovo

Zvanično 29 novih slučajeva koronavirusa, u poslednja 24h bez preminulih

Dugo sam mozgao kako dolaze do tih cifara™ danas sam skontao :fantom:

pngtree-fortune-wheel-vector-luck-sign-g

Ovo je bolji metod:

Amazon.com: Haxtec Antique Iron DND Metal Dice Set Silver D&D Polyhedral  Dice for Dungeons and Dragons TRPG: Toys & Games 

chudne ove kocke :unsure:

nemoguće da nisi frpovala nekad?

nisam shta? 

50 minutes ago, gospa buba said:

nisam shta? 

bacala frtalj prekrupe oštrim zamahom od 45°

jesam hranila kokoshke, al nisam tako dozivela :hihi:

to bi valjda trebalo da bude 100% 

Jel' nekad neko čuo tu frazu? Pre danas, mislim...

Background Picker
Customize Layout