Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

30 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ja ne tvrdim to. 

Nego ajde sad objasni mi tu logiku, da donosiš obavezujuću meru zbog eksplozije zaraze u drugim zemljama, ali od petka, dakle za pet dana, i moliš građane da se vrate pre tog roka? 

to je genralna teza glede kš-a šlihtaju se vlasti da bi se uglavili na kakvo mesto

sam si odgovorio na postavljeno pitanje, daš nekakav rok ljudima da se vrate, za to vreme pripremiš mere(neko zaseda, donese odluku, službeni list i tako to)i kreneš da ih sprovodiš

obzirom na to kako se trenutno populus odnosi prema pandemiji u matici, tih par dana neće mnogo promeniti opštu sliku ovde u smislu početka trećeg pika prvog talasa

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

pa to su majkemi debili! :ohmy: :ph34r:

pa sutra mera na snagu kozo jedna. dobro nije preporuka i da se random dobro izljube na odlasku.

pa kolko mogu da budu debili :isuse:

edip. populus u matici se odnosi normalno, maske u busu maske u maksiju maske kod doktora. samo idioti idiotima daju odlichne savete :lolol:

Edited by gospa buba

vaistinu debili

chitam treci put i ne verujem :rolf:

Jel to stvarno znaci da ako se neko vrati npr. u cetvrtak, onda ne mora da se javlja lekaru?

Edit. Prosto mi neverovatno ovo sto citam

Edited by de Sisti

Ma mera je logična, svi znamo šta će biti 17.9. i trebaju nam svi ljudi da tad budu tu!

Još tri dana...:unsure:

• Author

Manje od 2 i po, ako cemo "mak na konac"

Apocalypse GIFs - Get the best GIF on GIPHY

paničenje kao takvo. pobiće nas paradajz turisti, a mi taman pobedili koronu

:sad:

ja uvek prvo pomislim da sa mnom nešto nije uredu

mislim da ću da odustanem od korone. ići ću na anti 5g miting ako bude.

6 minutes ago, slepa živana said:

ja uvek prvo pomislim da sa mnom nešto nije uredu

mislim da ću da odustanem od korone. ići ću na anti 5g miting ako bude.

Ja ću na pro 5g... AKo bude... :D

• Author

U nekoj kafani uz crno vino i tamburase... idealno za miting :D

7 minutes ago, radisa said:

Ja ću na pro 5g... AKo bude... :D

neće ga biti skoro kod nas, mislim na 5g, posebno sada kada su ameri naredili da se ukloni oprema špijunske firme hauvej iz srbistana, znači i ove postojeće u fixnoj telefoniji i 2g, 3g i aktuelne 4g, po saznanjima druga filipenka :happy:

Just now, gone fishing said:

neće ga biti skoro kod nas, mislim na 5g, posebno sada kada su ameri naredili da se ukloni oprema špijunske firme hauvej iz srbistana, znači i ove postojeće u fixnoj telefoniji i 2g, 3g i aktuelne 4g, po saznanjima druga filipenka :happy:

Ko će to da plati?

Background Picker
Customize Layout