September 14, 20204 yr 30 minutes ago, Frank Pembleton said: Ja ne tvrdim to. Nego ajde sad objasni mi tu logiku, da donosiš obavezujuću meru zbog eksplozije zaraze u drugim zemljama, ali od petka, dakle za pet dana, i moliš građane da se vrate pre tog roka? to je genralna teza glede kš-a šlihtaju se vlasti da bi se uglavili na kakvo mesto sam si odgovorio na postavljeno pitanje, daš nekakav rok ljudima da se vrate, za to vreme pripremiš mere(neko zaseda, donese odluku, službeni list i tako to)i kreneš da ih sprovodiš obzirom na to kako se trenutno populus odnosi prema pandemiji u matici, tih par dana neće mnogo promeniti opštu sliku ovde u smislu početka trećeg pika prvog talasa
September 14, 20204 yr pa to su majkemi debili! pa sutra mera na snagu kozo jedna. dobro nije preporuka i da se random dobro izljube na odlasku. pa kolko mogu da budu debili edip. populus u matici se odnosi normalno, maske u busu maske u maksiju maske kod doktora. samo idioti idiotima daju odlichne savete Edited September 14, 20204 yr by gospa buba
September 14, 20204 yr Jel to stvarno znaci da ako se neko vrati npr. u cetvrtak, onda ne mora da se javlja lekaru? Edit. Prosto mi neverovatno ovo sto citam Edited September 14, 20204 yr by de Sisti
September 14, 20204 yr Ma mera je logična, svi znamo šta će biti 17.9. i trebaju nam svi ljudi da tad budu tu!
September 14, 20204 yr ja uvek prvo pomislim da sa mnom nešto nije uredu mislim da ću da odustanem od korone. ići ću na anti 5g miting ako bude.
September 14, 20204 yr 6 minutes ago, slepa živana said: ja uvek prvo pomislim da sa mnom nešto nije uredu mislim da ću da odustanem od korone. ići ću na anti 5g miting ako bude. Ja ću na pro 5g... AKo bude...
September 14, 20204 yr 7 minutes ago, radisa said: Ja ću na pro 5g... AKo bude... neće ga biti skoro kod nas, mislim na 5g, posebno sada kada su ameri naredili da se ukloni oprema špijunske firme hauvej iz srbistana, znači i ove postojeće u fixnoj telefoniji i 2g, 3g i aktuelne 4g, po saznanjima druga filipenka
September 14, 20204 yr Just now, gone fishing said: neće ga biti skoro kod nas, mislim na 5g, posebno sada kada su ameri naredili da se ukloni oprema špijunske firme hauvej iz srbistana, znači i ove postojeće u fixnoj telefoniji i 2g, 3g i aktuelne 4g, po saznanjima druga filipenka Ko će to da plati?