Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

55 minutes ago, Aleksija said:

ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram :)

Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, Haralampije said:

Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda

+1

Bio i ja, u julu doduse, identicna slika, Novo, plus kafane okolo, preko puta, specijalizovane - nisam ni znao da tako nesto postoji - prepune ucveljene rodbine, spojeni stolovi, даћe po svim propisima...

konari opet neko drma kavez

Screenshot 2020-09-11 113807.png

9 hours ago, Anonymous said:

Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe.

sutra je već kasno, kupuj danas :D

• Author

Lepo covek kaze da se uozbiljimo. A to sto nema nikakav kredibilitet da to govori, to je vise njegov i nego nas problem.

Ne moze 17.9. tad je Kengur, nek nas zatvore 18.9. :fantom:

17 hours ago, gospa buba said:

mozda su srbi :hihi:

neki srbi su možda masoni pa kontrolišu i vladu, ponuđeni odgovori u milijunašu nisu dovoljno točni

I ovaj Kon bi hteo da bude važniji virus od moravca ili čačka, i da se zapeva uz Šaka Polumentu.

1 hour ago, Jozef K. said:

Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru.

Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG...

22 minutes ago, Apollo Creed said:

Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG...

Ja sam u Crnoj Gori. Doduše imam antitela. Ali na primorju je zaista bezbedno. Ljudi nema previše i imaš svoj mir. Maske se nose svuda u zatvorenom...

Sigurno,zato je svaki treći čovek zaražen.

3 hours ago, renne said:

konari opet neko drma kavez

Screenshot 2020-09-11 113807.png

Mislim da njega Radovanović "trigeruje" ne tematski nego on to shvata lično. A i treba. 

Opet mu neko dirao predsednika? :cry:

31 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sad će krizni štab KZN... 

A kad smo kod kriznog štaba... 

https://imgur.com/gallery/7jRAsC8

a uvazenoj koviljci™ je to javio krizni shtab :hihi:

Background Picker
Customize Layout