September 11, 20204 yr 55 minutes ago, Aleksija said: ja svaki dan idem u školu, juče sam bila na sharani, majstori mi špartaju po kući, sutra držim obuku za 30 učesnika... svima vam se više isplati da se ja ne inficiram Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda
September 11, 20204 yr 5 minutes ago, Haralampije said: Kad smo kod sahrana, bio sam i ja pre desetak dana. Ta prica o 30 ljudi na sahranama je cista laz. Ova kojoj sam prisustvovao je bila bar 4 puta veca od dozvoljene. Svi se grle,ljube,rukuju...uzas. Rodbina naravno stoji pored sanduka i ljubi krst koji je pop zilion puta koristio za istu stvar. Sve sam posmatrao sa bezbedne udaljenosti i najezio se par puta od ludila ovog naroda +1 Bio i ja, u julu doduse, identicna slika, Novo, plus kafane okolo, preko puta, specijalizovane - nisam ni znao da tako nesto postoji - prepune ucveljene rodbine, spojeni stolovi, даћe po svim propisima...
September 11, 20204 yr 9 hours ago, Anonymous said: Da, sigurno lockdown 17.09. Sutra kupujem zalihe. sutra je već kasno, kupuj danas
September 11, 20204 yr Author Lepo covek kaze da se uozbiljimo. A to sto nema nikakav kredibilitet da to govori, to je vise njegov i nego nas problem.
September 11, 20204 yr 17 hours ago, gospa buba said: mozda su srbi neki srbi su možda masoni pa kontrolišu i vladu, ponuđeni odgovori u milijunašu nisu dovoljno točni
September 11, 20204 yr I ovaj Kon bi hteo da bude važniji virus od moravca ili čačka, i da se zapeva uz Šaka Polumentu.
September 11, 20204 yr 1 hour ago, Jozef K. said: Mislim da je kod nas bio masivan talas jun/jul. Nisam siguran da će biti toliko jak novi ukoliko zabrane svadbe i slavlja i ukoliko kafići nastave da rade do 21h. Naravno bez koncerata u zatvorenom prostoru. Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG...
September 11, 20204 yr 22 minutes ago, Apollo Creed said: Aha,gledaj samo kad počnu da se vraćaju ovi debili iz CG... Ja sam u Crnoj Gori. Doduše imam antitela. Ali na primorju je zaista bezbedno. Ljudi nema previše i imaš svoj mir. Maske se nose svuda u zatvorenom...
September 11, 20204 yr 3 hours ago, renne said: konari opet neko drma kavez Mislim da njega Radovanović "trigeruje" ne tematski nego on to shvata lično. A i treba.
September 11, 20204 yr Sad će krizni štab KZN... A kad smo kod kriznog štaba... https://imgur.com/gallery/7jRAsC8
September 11, 20204 yr 31 minutes ago, Frank Pembleton said: Sad će krizni štab KZN... A kad smo kod kriznog štaba... https://imgur.com/gallery/7jRAsC8 a uvazenoj koviljci™ je to javio krizni shtab