July 24, 20204 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Ma kakvi, dok se drugima to dešava, zabole nas +1 gledaj brale svoja posla 55 minutes ago, gospa buba said: moguce je da se ne obracaju nama Ocigledno je da se ne obracaju onima koji vec razumeju situaciju, nisu tabloidni kao Pink ali prosto naginju lovljenju te publike. Tako da i kada ovaj padne a sile mraka odu u opoziciju (niko nece zabraniti SNS u 100 zivota) moracem da trpimo slicne medije kao potporu nasoj strani, jer glasacko telo. To je ono st nije htelo da se razume posle 2000te, kada je B92 skrenuo u rijaliti.
July 24, 20204 yr 37 minutes ago, Filozof manijak said: Jbg, ne znam....kapiram da je to najlogičniji i najpametniji potez, ali lično se nikad ne bih povukao bez borbe, kolikogod neracionalno to izgledalo Hoće to, borba protiv sistema kroz njegove institucije. Kako se bori protiv ovakvih sistema uspešno je demonstrirala jedino baba Coka. Na ostalima je da se povuku (u DE, FR, gde god), nema sramote u tome.
July 24, 20204 yr 18 hours ago, harper said: Dobro sad, bez publike se igra. Igra se i Premijer liga u Engleskoj pa nikom nista. zasto bi se igralo bez publike? zar nisu utvrdili da se na derbiju niko nije zarazio?
July 24, 20204 yr 40 minutes ago, omiljeni said: Gojković će slobodno da raspali po kolegama argumentacijom šta se vi mešate niste epidemiolozi i infektolozi aka Struka nego radiolozi. Potpisao moj stric, epidemiolog u penziji. Njegov sin je u prvih 60 potpisnika.
July 24, 20204 yr Just now, freakns said: zasto bi se igralo bez publike? zar nisu utvrdili da se na derbiju niko nije zarazio? rizično je. donji srem i slana bara još nisu razvili aplikaciju za online prodaju karata
July 24, 20204 yr Tekst je bezveze. Gojkovic je u kriznom stabu kao pokrajinski sekretar za zdravstvo, po poziciji, kao Loncar, kao neko ko koordinira zdravstvenu politiku. Nova bi stvarno morala bolje. Pa to, on ima "izgovor" što je tu, "po funkciji"...Naravno on ima milion drugih stvari po kojima bi trebalo da ga tovare.A ovo da bi Nova mogla bolje, to se neće desiti... .... Shiit has hit the fan!
July 24, 20204 yr Meni to sve izaziva jaku tugu, lekari jedni protiv drugih.... Okej, razumem da je npr. logoreični Nestorović zaslužio konflikt sa kolegama jer je preterao na baš mnogo načina... Ali za većinu lekara koji su izabrali da budu na udaru javnosti - ja prosto želim da verujem da nisu grešili iz loše namere ili što su Vučićeve "pudlice", nego zato što u datom momentu nisu mogli da sagledaju trend ponašanja virusa. Nisam stručan da komentarišem, ali jedno vreme delovalo je da se virus umorio i da daje blaže kliničke slike. I u suštini, odgovoran treba da bude Vučić, jer je on imao političku moć da, između maja i jula, održi disciplinu, a lekari bi trebalo da imaju pravo i da pogreše, bez da ih javnost povezuje sa režimom. Ako se neko od njih učlani u SNS i politički aktivira, onda neka snosi i političku odgovornost, ali nekako me rastuži kada se lekar nađe u unakrsnoj paljbi između dve "zakrvljene" političke opcije, samo zato što se prihvatio da bude medijski eksponiran u informativnim emisijama.
July 24, 20204 yr Ako me sećanje dobro služi, tada je bilo objavljeno da su blaže kliničke slike zbog manje koncentracije virusa...ili tako nekako... to me tada bilo ohrabrilo da skinem masku.
July 24, 20204 yr Jes Kisicka je bas naivna i eticna. Ako postane ministarka onda je ratni profiter i tako joj treba i suditi jednog dana. Nema razlike izmedju nje i onoga koji je ubijao civile i krao tehniku
July 24, 20204 yr 7 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Ako me sećanje dobro služi, tada je bilo objavljeno da su blaže kliničke slike zbog manje koncentracije virusa...ili tako nekako... to me tada bilo ohrabrilo da skinem masku. Bilo je objavljeno i to je dvoljno onome ko mili da se zamisli... Da li ti znaš šta je tačno bilo, ili veruješ ljudima koji dokazano lažu? Super, ako ti je tako lakše...
July 24, 20204 yr 1 hour ago, freakns said: zasto bi se igralo bez publike? zar nisu utvrdili da se na derbiju niko nije zarazio? Predsednik je rekao da su se samo Pertizanovi navijači mogli zaraziti eventualno zbog proslave gola. Dakle, samo što manje golova i sve OK.
July 24, 20204 yr 27 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: ... ja prosto želim da verujem da nisu grešili iz loše namere ili što su Vučićeve "pudlice", nego zato što u datom momentu nisu mogli da sagledaju trend ponašanja virusa. Nisam stručan da komentarišem, ali jedno vreme delovalo je da se virus umorio i da daje blaže kliničke slike. Zadihao se jebiga, toliko ljudi koje treba zaraziti a na sve strane ga sabotiraju. Inace ovo sto nisu mogli da sagledaju trend ponasanja virusa, svaka baba sa internetom u Srbiji znala je da se trend ne menja, da je virus jako zarazan i da je potencijalno vrlo opasan. Ovo tvoje relativizovanje i pravdanje kriminalaca koji su bukvalno za pare pustili narod u zarazu e da bi SNS banda krala spokojno jos jedan mandat ne znam kako da nazovem, jos si nov na forumu. edit: uskok Edited July 24, 20204 yr by Caligula
July 24, 20204 yr @radisa Upravo, sva ta medijska ofanziva i propaganda o slabljenju virusa bila je u svrhu popuśtanja mera radi izbora. Darija, koja je besomučno vrtela taj narativ u Fokusu B92 (a i ostalim emisijama) je direktni saučeanik u ubistvima, i zločinac. Kanda se Uskok opet pravi naivan