Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

doktore, pa kako te nije sramota :ph34r:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, dacha said:

Slusam ove i toliko sam besan da imam osecas da cu da se raspadnem. Dodje mi da vristim. Sta je bre ovo.

Ako pamtiš saopštenja JUL i medijske nastupe njihovih kerbera iz druge polovine 90-ih, onda znaš i kakav je osećaj.

Ne bih vas više zadržavao, pa jebo te bog

Bio jednom jedan Perica... 

Predjimo na direktora. 

Bila jednom jedna Marica... 

Predjimo na ministra. 

Bio jednom Mujica... 

Predjimo na premijerku. 

E, znate sta, necemo vise o ovome. Dosta je bilo. 

Just now, renne said:

Ne bih vas više zadržavao, pa jebo te bog

Ali 'petre', stalno, mafijasko obracanje

Je li se ovo Zlatibor upravo iskenjao po testiranju

Pa šta koji kurac onda toliko testiramo i hvalimo se time

"Krajnje je vreme da prestanemo da lažemo sami sebe".

Tako reci, ministre!

I nemoj slučajno da odgovoriš na pitanje, nego lupetaj neke budalaštine i nastavi da lažeš sebe i druge. Sad kad austrijska TV objavi da ga je pitala prosto pitanje a on potpuno izbegao da odgovori na njega, moraće retardirana premijerka da ponovo demantuje monstruozne laži.

1 minute ago, James Marshall said:

Je li se ovo Zlatibor upravo iskenjao po testiranju

On po testiranju a ova moronka po privatnom sektoru. Bukvalno je sugerisala da testiraju samo državne laboratorije jer se privatnim ne može verovati.

1 hour ago, steins said:

Evo nam ga i Tomašević u Pazar.
Sad korona mora pasti, da jebe oca emoji1.png3f05b62c448bb8ae406698164cd6c4ef.jpg

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Niko masku jbt.

16 minutes ago, Milosh76 said:

Jel to 20 manje na respiratorima?

Mozda ako se pokvarilo 20 respiratora

6 minutes ago, Caligula said:

Niko masku jbt.

Ti kao da ne setas uvece po Beogradu..Meni se cini ponekad da sam u jednom od onih sedam Belgrade-a u USA..a ne u ovom koji je grad sa najvise zarazenih u Srbiji.

Maska je picke bato.

Zašto oni ovo rade, čemu ove konferencije kad se samo dublje zakopavaju? 
Mislim, ovo vadjenje je baš skandalozno i za naše standarde... bolje da ćute i prave se ludi.

Edited by mraki

• Author

Maska u zatvorenom prostoru je ok, a dok se setas, a nema guzve oko tebe, ne vidim poentu drzanja maske na licu ili mozda gresim?

U kaficu/restoranu na otvorenom kad sede dvoje i piju kafu/sok ili nesto jedu, razmak je najmanje metar... onda nema potrebe nositi masku, zar ne?

Edited by Milosh76

@mraki+1

Jbt, temperaturu sam dobio od Brnabićke.

Oni se ovdje zakopavaju samo pred ppp i jos nekim forumima i krugovima. Oni se ne zakopavaju pred vecinom.

1 minute ago, SNARC said:

Ti kao da ne setas uvece po Beogradu..Meni se cini ponekad da sam u jednom od onih sedam Belgrade-a u USA..a ne u ovom koji je grad sa najvise zarazenih u Srbiji.

Maska je picke bato.

Nose bre maske. Barem koliko vidim po Zemunu. A poslednji put kaCam bio preko mosta u Bg, dosao sam do zakljucka da Beogradjani jos vise postuju koronu od Zemunaca.

Background Picker
Customize Layout