July 14, 20204 yr 8 minutes ago, napadaj said: https://nova.rs/hronika/laborantkinja-kovid-ambulante-u-beogradu-skocila-sa-sprata/ Laborantkinja Kovid ambulante u Beogradu skočila sa sprata Koliko je ovo uzasno, nemam reci.
July 14, 20204 yr 2 minutes ago, slepa živana said: jbt šta nas briga koliko je testirala bosna i hercegovina prizovite se k pameti!! Kako kenjaju, posto kurac testiraju stalo im da se kao porede s drugima
July 14, 20204 yr Pretpostavljam da mi ubrajamo i test na antitela u testiranja na kovid. Jesu li i ostali bilmezi kao mi ? Inace, to je odlican marketinski trik..mi testiramo pa testiramo, za ostalo jebi ga.
July 14, 20204 yr 1 minute ago, SNARC said: Pretpostavljam da mi ubrajamo i test na antitela u testiranja na kovid. i tri testa po članu sps-a
July 14, 20204 yr Ni jedan pacijent nije preminuo a da nije dobio ono najbolje sto smo imali da mu damo. Izgleda da je za neke najbolje dati im kitu i odjebati ih.
July 14, 20204 yr 48 minutes ago, Joe D said: Po podacima, u Beogradu ozivelo 5 umrlih od koronavirusa. Zombi apokalipsa počinje!
July 14, 20204 yr 1 minute ago, Apollo Creed said: Zombi apokalipsa počinje! PUPS demokratski preuzima vlast ako dođe do toga
July 14, 20204 yr A niko da ga pita...da li su brojevi koji su buknuli dan nakon izbora rezultat predizborne kampanje..
July 14, 20204 yr 1 minute ago, SNARC said: A niko da ga pita...da li su brojevi koji su buknuli dan nakon izbora rezultat predizborne kampanje.. Ko da ga pita, novinari¿ oni verovatno imaju ugradjen cip, da im se blokira jezik, ako samo pomisle na neko neugodno pitanje.
July 14, 20204 yr 6 minutes ago, Apollo Creed said: Zombi apokalipsa počinje! nadam se da ce bar biti korejska verzija, a ne mlohava americka.
July 14, 20204 yr juče na respiratoru 154, danas 170 povećanje preko 10%, to je trend koji uduplava za 7 dana
July 14, 20204 yr Just now, Lancia said: Ko da ga pita, novinari¿ oni verovatno imaju ugradjen cip, da im se blokira jezik, ako samo pomisle na neko neugodno pitanje. Bila je cura sa N1...a bila je i jedna sa portala Objektiv, mislim da je i to nesto sto ne mirise vlast. Zlaja je to fino odradio, sacekao kraj, pokazao slike, izdominirao..ima pitanja - nema..Ok, cao-zdravo.
July 14, 20204 yr 14 minutes ago, SNARC said: Pretpostavljam da mi ubrajamo i test na antitela u testiranja na kovid. Svi testovi ulaze u zvanično objavljeni broj, potvrdio je Kon pre desetak dana, evo već treći put kačim za one koji nisu videli. Quote - Pomenuli ste 9.000 testova dnevno – da li reč samo o PCR testovima ili svim testovima? - To su svi testovi koji se sprovode. Uglavnom su PCR testovi kod onih koji imaju tegobe ili su posebno pregledani iz epidemiološkoh razloga. https://nova.rs/drustvo/intervju-dr-kon-vrlo-cesto-sam-u-sukobu-sa-vlascu/