Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

jbt šta nas briga koliko je testirala bosna i hercegovina

prizovite se k pameti!!

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, slepa živana said:

jbt šta nas briga koliko je testirala bosna i hercegovina

prizovite se k pameti!!

Kako kenjaju, posto kurac testiraju stalo im da se kao porede s drugima

Pretpostavljam da mi ubrajamo i test na antitela u testiranja na kovid. 

Jesu li i ostali bilmezi kao mi ? 

Inace, to je odlican marketinski trik..mi testiramo pa testiramo, za ostalo jebi ga.

1 minute ago, SNARC said:

i tri testa po članu sps-a

Ni jedan pacijent nije preminuo a da nije dobio ono najbolje sto smo imali da mu damo. 

Izgleda da je za neke najbolje dati im kitu i odjebati ih. 

48 minutes ago, Joe D said:

Po podacima, u Beogradu ozivelo 5 umrlih od koronavirusa.

Zombi apokalipsa počinje!

1 minute ago, Apollo Creed said:

PUPS demokratski preuzima vlast ako dođe do toga

Slike s protesta bujanovac, bgd i ns, uzrok stanju danas

Kako ga nije sramota

A niko da ga pita...da li su brojevi koji su buknuli dan nakon izbora rezultat predizborne kampanje..

1 minute ago, SNARC said:

A niko da ga pita...da li su brojevi koji su buknuli dan nakon izbora rezultat predizborne kampanje..

Ko da ga pita, novinari¿ oni verovatno imaju ugradjen cip, da im se blokira jezik, ako samo pomisle na neko neugodno pitanje.  

6 minutes ago, Apollo Creed said:

nadam se da ce bar biti korejska verzija, a ne mlohava americka. 

juče na respiratoru 154, danas 170

povećanje preko 10%, to je trend koji uduplava za 7 dana

Just now, Lancia said:

Ko da ga pita, novinari¿ oni verovatno imaju ugradjen cip, da im se blokira jezik, ako samo pomisle na neko neugodno pitanje.  

Bila je cura sa N1...a bila je i jedna sa portala Objektiv, mislim da je i to nesto sto ne mirise vlast.

Zlaja je to fino odradio, sacekao kraj, pokazao slike, izdominirao..ima pitanja - nema..Ok, cao-zdravo.

14 minutes ago, SNARC said:

Svi testovi ulaze u zvanično objavljeni broj, potvrdio je Kon pre desetak dana, evo već treći put kačim za one koji nisu videli.

- Pomenuli ste 9.000 testova dnevno – da li reč samo o PCR testovima ili svim testovima?

- To su svi testovi koji se sprovode. Uglavnom su PCR testovi kod onih koji imaju tegobe ili su posebno pregledani iz epidemiološkoh razloga.

https://nova.rs/drustvo/intervju-dr-kon-vrlo-cesto-sam-u-sukobu-sa-vlascu/

Background Picker
Customize Layout