Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

ko bude prolazio pored vlade, uzece ga u vladu. oprezno ljudi! :rolf:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Četiri meseca nakon proglašenja vanrednog stanja mi i dalje imamo ad hoc bazu :hail:

Nekada se govorilo da treba da zatvoriš prozore na autu kad prolaziš kroz Leskovac, da ti ne uleti diploma Više ekonomske, a sad otmicom na semaforu u Nemanjinoj možeš da postanež državni sekretar :lolol:

Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl.

Zamišljam scenu, završava se konferencija, Ana odlazi u backstage:

- "Kakva sam bila?"

- "Odlična!"

- "Stvarno to misliš? Nije nešto bilo slabije ili...?"

- "Stvarno, bila si super"

Just now, Arkadija said:

Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl.

To je uradila malopre, kad je rekla kako smo™ angazovali 50 ljudi po ugovoru da unose podatke u bazu, jer medicinsko osoblje nema vrOmOnO!

modus operandi ovog rezima u malom...mi smo to uveli prvi put u istoriji Srbije, da li je to lako - nije, da li je bilo gresaka - naravno da jeste, ali decenijama se niko pre nas nije time bavio, mi se makar borimo, svaka cast svima koji su ukljuceni, oni se trude i ne kritikuju samo kritike radi, kako vas nije sramota da upirete prstom u ove postene ljude koji daju sve od sebe...bla bla truc...

i onda covek sabere 2 plus 2 i shvati da stvarima koje se organizaciono relativno prosto resavaju oni pridaju misticna svojstva komplikovanosti kao da se bezmalo radi o projektovanju i proizvodnji teleporta ili vremeplova

Ne može se bez vanrednog stanja odrediti izolacija, pa zašto onda policija proverava ljude svaki dan kojima se odredi izolacija 

1 minute ago, Arkadija said:

Podatke prekucava Darija, to je javna stvar, ona je filter sve vreme.

Just now, Arkadija said:

Već je na početku rekla da su zaposlili nekih 50 ljudi da unose podatke (da to ne bi morali zdravstveni radnici), pa sad kako je ko unosio...

@theanswer

Kako zasto, pa policija ih lepo zamoli da ne izlaze. 

Edited by Sludge Factory

1 minute ago, theanswer said:

Ne može se bez vanrednog stanja odrediti izolacija, pa zašto onda policija proverava ljude svaki dan kojima se odredi izolacija 

Ne proverava

Ne bi me čudilo da nađu nekog ko će i na robiju zbog lošeg prekucavanja za pare, kao onaj šofer od Babića

2 minutes ago, Forest said:

Zamišljam scenu, završava se konferencija, Ana odlazi u backstage:

- "Kakva sam bila?"

- "Odlična!"

- "Stvarno to misliš? Nije nešto bilo slabije ili...?"

- "Stvarno, bila si super"

https://youtu.be/rKHh3EIFcZw

Stevanović govori o slučajevima reinfekcije :-(

Background Picker
Customize Layout