July 13, 20204 yr Nekada se govorilo da treba da zatvoriš prozore na autu kad prolaziš kroz Leskovac, da ti ne uleti diploma Više ekonomske, a sad otmicom na semaforu u Nemanjinoj možeš da postanež državni sekretar
July 13, 20204 yr Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl.
July 13, 20204 yr Zamišljam scenu, završava se konferencija, Ana odlazi u backstage: - "Kakva sam bila?" - "Odlična!" - "Stvarno to misliš? Nije nešto bilo slabije ili...?" - "Stvarno, bila si super"
July 13, 20204 yr Just now, Arkadija said: Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl. To je uradila malopre, kad je rekla kako smo™ angazovali 50 ljudi po ugovoru da unose podatke u bazu, jer medicinsko osoblje nema vrOmOnO!
July 13, 20204 yr modus operandi ovog rezima u malom...mi smo to uveli prvi put u istoriji Srbije, da li je to lako - nije, da li je bilo gresaka - naravno da jeste, ali decenijama se niko pre nas nije time bavio, mi se makar borimo, svaka cast svima koji su ukljuceni, oni se trude i ne kritikuju samo kritike radi, kako vas nije sramota da upirete prstom u ove postene ljude koji daju sve od sebe...bla bla truc... i onda covek sabere 2 plus 2 i shvati da stvarima koje se organizaciono relativno prosto resavaju oni pridaju misticna svojstva komplikovanosti kao da se bezmalo radi o projektovanju i proizvodnji teleporta ili vremeplova
July 13, 20204 yr Ne može se bez vanrednog stanja odrediti izolacija, pa zašto onda policija proverava ljude svaki dan kojima se odredi izolacija
July 13, 20204 yr 1 minute ago, Arkadija said: Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl. Podatke prekucava Darija, to je javna stvar, ona je filter sve vreme.
July 13, 20204 yr Just now, Arkadija said: Sad će krivicu svaliti na onog ko prekucava podatke u glavnu bazu. Šta zna Mica iz statistike, da li je prepisala 3 ili 4 lista papira, pa kada joj se pomešaju razne bolnice i sl. Već je na početku rekla da su zaposlili nekih 50 ljudi da unose podatke (da to ne bi morali zdravstveni radnici), pa sad kako je ko unosio...
July 13, 20204 yr @theanswer Kako zasto, pa policija ih lepo zamoli da ne izlaze. Edited July 13, 20204 yr by Sludge Factory
July 13, 20204 yr 1 minute ago, theanswer said: Ne može se bez vanrednog stanja odrediti izolacija, pa zašto onda policija proverava ljude svaki dan kojima se odredi izolacija Ne proverava
July 13, 20204 yr Ne bi me čudilo da nađu nekog ko će i na robiju zbog lošeg prekucavanja za pare, kao onaj šofer od Babića
July 13, 20204 yr 2 minutes ago, Forest said: Zamišljam scenu, završava se konferencija, Ana odlazi u backstage: - "Kakva sam bila?" - "Odlična!" - "Stvarno to misliš? Nije nešto bilo slabije ili...?" - "Stvarno, bila si super" https://youtu.be/rKHh3EIFcZw