Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pokusavate da kazete da smo lagali a ubismo se od laganja koliko ovog trenutka. Pa, stvarno nema smisla sto nam to radite.:D

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, slepa živana said:

stend alon baza :blink:

Stavis na USB i nosis gde oces

Milion evra placena

Nemoj jos tri sata ovo da radis..nemoj, ti si roditelj, idi kuci u picku lepu materinu.

Ali LJUDI, ja vama kazem

1 minute ago, Forest said:

Ako sam razumeo vođin plan: vreme je da se sada malo povučem u pozadinu pošto jelte nacrtani respiratori više ne rade, i da pustim peđšadiju iz KŠ da malo pokupe bes naroda. Međutim - onda u prvi plan dolazi sva nesposobnost prvih pratilaca koji su upravo po kriterijumu maksimalne nesposobnosti i izabrani.

baš ovo razmišljam od početka. da li su joj dali smernice da ovo baljezga ili improvizuje... i da li će biti posledica.

Just now, dacha said:

Ali LJUDI, ja vama kazem

kad kaže, ljudi, dođe mi da iskočim kroz prozor

Zaštita podataka o ličnosti :ajde:

Juu jos prica, peosetala kiki,ulazim u stan i cujem  "somo vos molim sledeci put.."

Ali ovaj stav," svet nije postojao pre nas", pa dođe mi da olupam tv.

5 minutes ago, harper said:

Nikaaaaadaaaa takvaaaaa bazaaaa u istoriji Srbije.:laugh: Ovo treba da izgovara Vuk Draskovic zbog jaceg dramskog efekta.

mislish, as in: сербија оф компјутерс нот калашњиковс? :lolol:

U jbt, i nju će morati da počnu sedirati, em drži banku em se ukopava maksimalno, sad kad ovaj ode u Brisel treba nagaziti, svako njeno obraćanje će izvesti dodatne ljude na ulicu. 

Prvo sam ispsovala nju, a onda sebe sto slusam tog idiota.

Just now, slepa živana said:

baš ovo razmišljam od početka. da li su joj dali smernice da ovo baljezga ili improvizuje... i da li će biti posledica.

Prosli su parlamentarni izbori i ocekuje se nova vlada, sav trenutni materijal (htedoh reci kadrovski, budala) je potrosan. Ko se bude izletao ovih dana ponece sa sobom svu odgovornost. DJ Vucicevic i Zeks Ozonjara Mitrovic vec pisu odgovarajuce tekstove.

Just now, InvisibleLight said:

Juu jos prica, peosetala kiki,ulazim u stan i cujem  "somo vos molim sledeci put.."

J0 t0 ne vidim t0k0

17 minutes ago, Sammael said:

U klasičnom relacionom modelu baze ovo može da se reši sa 2 tabele: pacijent i događaj (test, pregled, hospitalizacija). Treba onda pored toga nekoliko šifarnika, nekakav sistem za autentikaciju korisnika, dobar sistem za revizijski sled da bi se videlo i ko je unosio i ko je gledao podatke. Srednji sloj za rad s ovim je trivijalan pošto nikada ne ažuriraju 2 osobe iste podatke istovremeno. Front end sa 1 formom (unos) i 2 pregleda (pretraga, detaljan prikaz). Odokativno, ako neko ima srednji sloj spreman, ovo može u nekom obliku da se napravi za 2 nedelje. 

13 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Gde dve nedelje, moglo bi za dva dana, ali pošto se radi o projektu ogromne važnosti* ajde da kažemo 5 dana maks.

* verovatno su ga oni uradili za dan i po.

Hvala. Znaci, da je neko imao malo mozga, vec u februraru je moglo sve da bude spremno i u pristojnom stanju. 

Naravno, bice ovo sto @Arkadija kaze, kad je vec moralo, ajde, da se uradi, nek radi brat ili muz neke Kisicke ili teko nekog, pa onda jbg nije moglo bolje u datim okolnostima. Sljam. 

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.