Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Pokusavate da kazete da smo lagali a ubismo se od laganja koliko ovog trenutka. Pa, stvarno nema smisla sto nam to radite.:D

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 minute ago, slepa živana said:

stend alon baza :blink:

Stavis na USB i nosis gde oces

Milion evra placena

Nemoj jos tri sata ovo da radis..nemoj, ti si roditelj, idi kuci u picku lepu materinu.

Ali LJUDI, ja vama kazem

1 minute ago, Forest said:

Ako sam razumeo vođin plan: vreme je da se sada malo povučem u pozadinu pošto jelte nacrtani respiratori više ne rade, i da pustim peđšadiju iz KŠ da malo pokupe bes naroda. Međutim - onda u prvi plan dolazi sva nesposobnost prvih pratilaca koji su upravo po kriterijumu maksimalne nesposobnosti i izabrani.

baš ovo razmišljam od početka. da li su joj dali smernice da ovo baljezga ili improvizuje... i da li će biti posledica.

Just now, dacha said:

Ali LJUDI, ja vama kazem

kad kaže, ljudi, dođe mi da iskočim kroz prozor

Zaštita podataka o ličnosti :ajde:

Juu jos prica, peosetala kiki,ulazim u stan i cujem  "somo vos molim sledeci put.."

Ali ovaj stav," svet nije postojao pre nas", pa dođe mi da olupam tv.

5 minutes ago, harper said:

Nikaaaaadaaaa takvaaaaa bazaaaa u istoriji Srbije.:laugh: Ovo treba da izgovara Vuk Draskovic zbog jaceg dramskog efekta.

mislish, as in: сербија оф компјутерс нот калашњиковс? :lolol:

U jbt, i nju će morati da počnu sedirati, em drži banku em se ukopava maksimalno, sad kad ovaj ode u Brisel treba nagaziti, svako njeno obraćanje će izvesti dodatne ljude na ulicu. 

Prvo sam ispsovala nju, a onda sebe sto slusam tog idiota.

Just now, slepa živana said:

baš ovo razmišljam od početka. da li su joj dali smernice da ovo baljezga ili improvizuje... i da li će biti posledica.

Prosli su parlamentarni izbori i ocekuje se nova vlada, sav trenutni materijal (htedoh reci kadrovski, budala) je potrosan. Ko se bude izletao ovih dana ponece sa sobom svu odgovornost. DJ Vucicevic i Zeks Ozonjara Mitrovic vec pisu odgovarajuce tekstove.

Just now, InvisibleLight said:

Juu jos prica, peosetala kiki,ulazim u stan i cujem  "somo vos molim sledeci put.."

J0 t0 ne vidim t0k0

17 minutes ago, Sammael said:

U klasičnom relacionom modelu baze ovo može da se reši sa 2 tabele: pacijent i događaj (test, pregled, hospitalizacija). Treba onda pored toga nekoliko šifarnika, nekakav sistem za autentikaciju korisnika, dobar sistem za revizijski sled da bi se videlo i ko je unosio i ko je gledao podatke. Srednji sloj za rad s ovim je trivijalan pošto nikada ne ažuriraju 2 osobe iste podatke istovremeno. Front end sa 1 formom (unos) i 2 pregleda (pretraga, detaljan prikaz). Odokativno, ako neko ima srednji sloj spreman, ovo može u nekom obliku da se napravi za 2 nedelje. 

13 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Gde dve nedelje, moglo bi za dva dana, ali pošto se radi o projektu ogromne važnosti* ajde da kažemo 5 dana maks.

* verovatno su ga oni uradili za dan i po.

Hvala. Znaci, da je neko imao malo mozga, vec u februraru je moglo sve da bude spremno i u pristojnom stanju. 

Naravno, bice ovo sto @Arkadija kaze, kad je vec moralo, ajde, da se uradi, nek radi brat ili muz neke Kisicke ili teko nekog, pa onda jbg nije moglo bolje u datim okolnostima. Sljam. 

Background Picker
Customize Layout