July 5, 20204 yr 2 minutes ago, Halvard said: Ali potpuno je neverovatno da je neko u stanju da izađe u javnost sa ovakvom izjavom za koju zna da će je stvarnost demantovati za bukvalno sat vremena Možda su počeli da prikazuju realne cifre, pa kao "dobro je ovo koliko je bilo, mada vi to ne znate"
July 5, 20204 yr Ajd u 100evra da ako ga neko opomene da ce on da kaze : Mislio sam na danasnje rezultate koje cemo sutra da saopstimo! I onda sutra narihtaju sta im treba...
July 5, 20204 yr Realne cifre LOL.Možda je za njih dobra vest što ima 5 manje na respiratorima, ne bi me iznenadilo da oni to tako gledaju, e sad što su umrli jbg.
July 5, 20204 yr Ok, posle svih priča iz Pazara, Sjenice, Tutina, Beograda u kome je po rečima "predsednika" apokalipsa... Ko veruje da ima pet mrtvih?
July 5, 20204 yr mnogo im je dobar igrach ovaj nestor, manipulishe brojevima, manipulishe idejama, red smislena opshta mesta, red kompletno neutemeljene ideje zajedno sa potpunim budalashtinama. voditeljke kao hipnotisane, listom koze sa fondom rechi od 300-500, od toga 300 za splav. on je frulash opsenar koji nas vodi da skochimo sa litice. bukvalno. mislim da im zlata vredi, gde god da su krenuli. da li je njega iko ozbiljan pitao bilo shta? ono, relevantan sagovornik? ikad? Edited July 5, 20204 yr by gospa buba
July 5, 20204 yr mnogo im je dobar igrach ovaj nestor, manipulishe brojevima, manipulishe idejama, red smislena opshta mesta, red kompletno neutemeljene ideje zajedno sa potpunim budalashtinama. voditeljke kao hipnotisane, listom koze sa fondom rechi od 300-500, od toga 300 za splav. on je frulash opsenar koji nas vodi da skochimo sa litice. bukvalno. mislim da im zlata vredi, gde god da su krenuli. da li je njega iko ozbiljan pitao bilo shta? ono, relevantan sagovornik? ikad?Jeste ikad nekad...No ne u vezi pandemije ove sad... .... Shiit has hit the fan!
July 5, 20204 yr 6 minutes ago, gospa buba said: mnogo im je dobar igrach ovaj nestor, manipulishe brojevima, manipulishe idejama, red smislena opshta mesta, red kompletno neutemeljene ideje zajedno sa potpunim budalashtinama. voditeljke kao hipnotisane, listom koze sa fondom rechi od 300-500, od toga 300 za splav. on je frulash opsenar koji nas vodi da skochimo sa litice. bukvalno. mislim da im zlata vredi, gde god da su krenuli. da li je njega iko ozbiljan pitao bilo shta? ono, relevantan sagovornik? ikad? +1000 Vazi i za onih dvoje glupandera iz kriznog staba.
July 5, 20204 yr Popular Post 20 minutes ago, Frank Pembleton said: Jeste ikad nekad... No ne u vezi pandemije ove sad... .... Shiit has hit the fan! nachin na koji govori o odlichnom nauchnom radu, sve kljuchne rechi, institut, shvedska, shvedjani, imunitet, antitela, mi, bez ikakve suvisle informacije bilo kad, mada je rad odlichan, i drugi je odlichan. oba su odlichna. i drugi su odlichni. jesu rodjache. u jednoj emisiji je rekao da je prochitao nekoliko hiljada radova za mesec dana, ja sam mu zaravnila na 2 meseca i procenila (aritmetichkim sredinama) da je u dva meseca svakog dana chitao po 6 nauchnih radova. da li je hvatao beleshke (ne mora na papir), da li ih je nekako klasifikovao, kako je odvajao zito od kukolja, kako je procenjivao koji je validan, koji od validnih je tokom 2 (zaravnjena) meseca preshao u kategoriju nevalidnih? da li je sintetisao ishta iz te opsezne analize? ja jedem lebac od chitanja i pisanja radova i svega shto eksperimentalno i teorijski stane izmedju ta dva dogadjaja, u dve formalno nezavisne shire oblasti. to mi je jedini placeni posao, u jedinoj ustanovi, imam kucu, imam sitnu djecu, imam roditelje, nemam neki privatni zivot, ali volim i da odspavam. nemam dve i vishe funkcija za drzavu, nemam privatnu praksu, ne idem po televizijama, niko me nishta ne pita ni na ulici da objasnim. dakle imam kad. odgovorno tvrdim da je nedijagonalno (!) chitanje 6 radova dnevno, 7 dana u nedelji, 2 meseca, pre svega fizichki zajeban poduhvat, sve i da nemash drugog posla, da zahteva min 6 sati aktivnog vremena svakog dana i ne moze da se radi u kontinuitetu vec u mom uzrastu, a i uzrastu ludog nestora! ni dve nedelje tim tempom, jeste, imamo iskustvo, ali nismo svezi, masa registara nam je popunjena, masa obrisana da bi se popunila novim informacijama. a nakon 6 sati teshkog chitanja, sa beleshkama, josh 2 sata zakljuchivanja shta se prochitalo, gde to stoji u odnosu na prethodni dan. i shta cemo chitati sutra, da ne dangubimo sutra na odluchivanje, nego samo chitamo chitamo chitamo... mozda je fenomenalan praktichar, mozda je izlechio cele osnovne shkole dece tuberana, za ovo sada je apsolutni prevarant. svesno ili ne svesno, nama ne menja nishta. u najboljem sluchaju pretrchava 6 apstrakata dnevno i slobodno fantazira, prema svojim preferencijama. i sve shto ubode, posledica je povremenih izliva zdravog razumna. tako i ja mogu o flotaciji. ili SQL. kantu i hegelu. palachinkama. neshto, hu kers. prevarant. Edited July 5, 20204 yr by gospa buba
July 5, 20204 yr Author “Ništa nije različito, sve je potpuno isto, samo što smo se tad nadali da bi se to moglo zaustaviti. Tad je tek krenuo talas i postojala je nada da bi se uz jako stroge mere moglo zaustaviti njegovo širenje. Ali po svemu sudeći, neće se ovo moći tako zaustaviti. Virus se ne može zaustaviti bez strogih mera, ali ne bih preporučio opet stroge mere. Ako se svi zatvorimo na mesec dana, transmisija virusa bi se zaustavila, ali uz ogromne štete. Stradala je i ekonomija i zdravlje ljudi, pogotovo psihičko. To se može opet desiti, ali opet kad sve otvorimo, opet ćemo imati obolele. Treba naći najbolji mogući način da se drži pod kontrolom ” izjavio je Kaić. “Uveo bih obavezu nošenja maske na javnim mestima. Uveo bih obavezu i fizičke distance, koja očigledno ne postoji. Smanjio bih dozvoljeni broj ljudi u zatvorenim prostorima. Sva mesta na kojima se ne može održavati fizička distanca, poput noćnih klubova i svadbi, to bih smanjio. Izgleda da je smanjenje skupova jedini način da se okupljanja ograniče. Ako bi se sve pustilo, kad bi se ljudi ponašali kao pre korone, brzo bismo imali na hiljade obolelih i na stotine po bolnicama” izjavio je hrvatski epidemiolog Bernard Kaić. https://nova.rs/region/hrvatski-epidemiolog-objasnio-kako-usporiti-sirenje-korone/?ref=fbnova&fbclid=IwAR2K1SrejRDz38uzkTFcoI4XwJ67ODp3gGNruGp9w05zE78Q-lmWUfou_Wg
July 5, 20204 yr jebote kud sam ga i slushala [emoji185]Jeste poražavajuće, a da vidiš kad on završi performans ono rojevi medijskih radnika nasrću da se slikaju sa njim....Čovek još pola sata ne može da izađe iz zgrade...[emoji19][emoji19][emoji19].... Shiit has hit the fan!
July 5, 20204 yr Nestorovic od kako je fakultet zavrsio nije hiljadu strana strucne literature procitao. U Srbiji tih doktora najboljih usvijet ima u svakoj ustanovi po 60. Ljudski je glorifikovati onoga od koga ocekujes da ti rijesi problem. Jos ako ga i rijesi, eto legende.
July 5, 20204 yr Jebiga nećemo u krajnost.Nestorović jeste izvrstan pulmolog,na stranu što je cela njegova uloga u ovoj Korona priči sramotna. Edited July 5, 20204 yr by Milošica