Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Kod mene evo pucaju u 20:00 :lolol:

9 minutes ago, Anonymous said:

Pa dobro, svi koji su tu glasinu ovde prenosili su i rekli da su 'čuli', 'načuli', itd. Sranje je napravio Trifunović.

edit: bio sporiji.

Nisi. Delovalo je da je bio post pre tvog ali je na sreću bila samo optička varka.

Prvo je moj post nestao, a tvoj stajao, a onda se moj nekako stvorio, a tvoj nestao. Čarolija.

Nadam se da za to da mi stoji i ne nestaje neću morati da izvodim čaroliju.

4 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Izgleda da je Žvalavi dobio dozvolu da zatvori kafiće & kafane, neće mu se njuške kačiti na vrat.

Ipak nije.

koji je jebeni kolaps sa ausvajsima

:isuse:

prvo je neki genije iz pkb ili s, a iz kreativnog tima poslao dopis firmama za te potvrde. kad mu je stiglo 30k @ sve je otišlo u k...., onda su tražili eksel tabelu sa spiskom, pa onda ni to ne treba nego sve to al u vordu, i ne privrednoj komori nego ministarstvu privrede. na to se javi murija i kaže zaboravite sve to, nego poslodavac treba da izdaje dozvole na dnevnoj bazi na ime, sa radnim nalogom i vremenom do kada može imenovani da se zadrži na ulici

digitalizacijatm

jedan iz kombinata fasovao krivičnu prijavu, al on je kratkog fitilja pa verujem da je to doprinelo ishodu

2 hours ago, extragluv said:

Sta je sa gorivom, dzona kenedija nakrcana, svi cekaju red na onom maloj pumpi

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

sa gorivom nije ništa, ljudi su problem. nek čekaju, ko ih jebe.

inače, za vreme kada je najbolje biti u kući i smanjiti socijalne konktakte na minimum, logika nalaže da je zahtev prvog reda da napuniš do vrha, jednako važno kao i da imaš 78000 rolni toalet papira i dve tone brašna. mislim, možda dođe virus u tvoj kraj pa treba biti spreman da pobegneš što brže ka slobodnoj teritoriji.

Edited by Ted

3 minutes ago, Ted said:

sa gorivom nije ništa, ljudi su problem. nek čekaju, ko ih jebe.

inače, za vreme kada je najbolje biti u kući i smanjiti socijalne konktakte na minimum, logika nalaže a zahtev prvog reda da napunuš do vrha, jednako važno kao i da imaš 78000 rolni toalet papira i dve tone brašna. mislim, možda dođe virus u tvoj kraj pa treba biti spreman da pobegneš što brže ka slobodnoj teritoriji.

to😁

kao da ima neka linija fronta koja samo sto nije probijena od strane virusa.

38 minutes ago, BWA said:

nije ironija, ali treba reci da i gradjani banjaluke pokazuju, bar za mene, iznenadjujuci nivo discipline.

kafane ne rade danima i niko se ne zali, u redovima se drzi odstojanje a u objekte se ulazi 1 po 1.

sudjenja se ne odrzavaju, osim u hitnim-pritvorskim predmetima, gradska uprava radi skraceno sa otprilike 30% osoblja, slicno je i republickim organima uprave..

da li banjalucanke i dalje idu na pijacu nasminkane i lepo obucene?

Edited by cedo

2 minutes ago, cedo said:

da li banjalucanke i dalje idu na pijacu nasminkane i lepo obucene?

slabo burazeru.

grad je sablasno pust, a kad se izlazi na kratko onda je to neka lezerna varijanta.

Ali zato je Košutnjak bio prepun itekako kvalitetnih vežbačica:cool:

Kon baš dobro priča trenutno na PTC

3 minutes ago, renne said:

Kon baš dobro priča trenutno na PTC

On je od pocetka jedini koji prica iole smisleno..Onaj za shopping u Milanu je zaduzen za publiku sa HappyTv

Kona sam slusao kao predavaca u skoli roditeljstva...retko strucan i moralan lik

Sere Kon, mi u zdravstvu ne možemo da uzmemo slobodne dabe za decu.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока