Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Brnaba i odustala od priče, a Zlatibor šlajfa neke prazne frazetine

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Neko je šerovao jutros twitt da u N.Pazaru šalju ljude kući, da "ostave bolji utisak" i cepaju umrlice. 

Što bi to iko radio? Zar ne bi iskukali još neku pomoć ako ovi vide u kom su stanju?

Ladno ova smrda priča o politizaciji, kakva SNS botčina

Djubrad oloska! Otisli da laziraju i lazu opet! Dokle bre vise?
Da se nisu zajebali u odneli neku pomoc mozda!
Boze smiluj mi se, odlepicu!

3 minutes ago, James Marshall said:

Na kraju će ustanak u Srbalja krenuti od braće muslimana Bošnjaka, podrška potpuna

Allahu akbar!

1 minute ago, Tihajeza said:

Neko je šerovao jutros twitt da u N.Pazaru šalju ljude kući, da "ostave bolji utisak" i cepaju umrlice. 

Što bi to iko radio? Zar ne bi iskukali još neku pomoć ako ovi vide u kom su stanju?

to se radi zarad čistih snimaka na Pinku

Sakrivaju rezultate elementarnih propusta

Kakva crna politizacija u Pazaru, pa tamo su svi ili Rasimovi ili Suljini ili Muftijevi, a oni su svi u bulji Vučićevoj

Kakve gluposti brblja ova Brnabićka

Trebalo ih je dočekati okretanjem leđa, kao oni lekari negde u Jevropi onomad svojeg ministra.

ljudima umiru članovi familije, ova pominje tajkunske medije i opskurne portale

2 minutes ago, Arkadija said:

Trebalo ih je dočekati okretanjem leđa, kao oni lekari negde u Jevropi onomad svojeg ministra.

Sećam se kako su Edija Ramu prošle godine dočekali u Libraždu...

Koja budaletina jebote. Rastrgli bi ih ovi ljudi da nema policije.

• Author

Meni je ona vece zlo od VLadara...

Šta priča đubre, nestvarno

1 minute ago, James Marshall said:

ljudima umiru članovi familije, ova pominje tajkunske medije i opskurne portale

Nije to namenjeno njima tamo, to je za Pink...

Jbt, mi stvarno živimo na istom prostoru, ali u paralelnim realnostima... Imamo jedno 5-6 realnosti u Srbiji, svaka kasta svoju...

Background Picker
Customize Layout