March 15, 20205 yr meni je čudno da žene nisu napravile zalihe uložaka. toga ima svugde kolko voliš. a ja sam jedino to pazarila malo više.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, slepa živana said: jel u srbiji? U Srbiji. Čudi me da nisu sačekali večerašnju konferenciju.Možda znaju nešto. Edited March 15, 20205 yr by Milošica
March 15, 20205 yr 5 minutes ago, Filozof manijak said: Nemam zaliha, nemam ušteđevine u bankama, kući imam jednu tablu paracetamola i vitamina c... Krzno mi je gusto, ja sam pravi medved ja sam napravio samo zalihe piva, to su jedine zalihe koje mogu da podnesem, a osecao sam pritisak da nesto moram da nagomilam. Edited March 15, 20205 yr by Nikodije
March 15, 20205 yr 3 minutes ago, chandra said: Sto? ma moram nazad ibuprofen nije dobar, javili francuzi sinoc, ovde Edited March 15, 20205 yr by villiem
March 15, 20205 yr Jutros u merkatoru donesose odnekud nekoliko paketa sa asepsolom..Leb ti jebem kad je nastalo grabljenje, igrom slucaja sve same gospodje sa uradjenim noktima koje ne mogu da pocepaju najlon sa paketa a zapele kao mutave za telefon. Ogrebah se za jednu flajku..te sada mislim da smo snabdeveni za ako nam zapadne najgori ishod - Da nas naprednjaci vode kroz vanredno stanje. Inace, utiska sam da je sve Ok snabdeveno i da samo ujutru nastaje haos i grabez. Popodne se sve sredi i mirna Backa.
March 15, 20205 yr Mene zanima šta će biti sa cenom i zalihama gudre. Jeb'o wc papir i asepsol, bez toga se može...
March 15, 20205 yr mi smo malopre vecali sta cemo danas za rucak i nismo uspeli ni tu da se dogovorimo bas lako. a onda je koalicioni otisao i zaboravio da kupi jednu od 4 stvari sa spiska. tako da smo od zaliha odustali ono sto mi je vazno jeste da hronicni bolesnici iz mog okruzenja imaju dovoljno lekova i generalno, mislim da kod kupovine lekova slobodno moze i mao da se ispanici, ako vec ne znamo kako i da li ce nam zdravstvo funkcionisati za 15-20 dana (npr. ako za sledecu turu lekova treba da se jave 11.4 - nisam optimista da ce im se neko brzo javiti na taj telefon)
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, villiem said: ma moram nazad ibuprofen nije dobar, javili francuzi sinoc, ovde Jesu, i da je paracetamol ok.
March 15, 20205 yr 2 minutes ago, villiem said: ma moram nazad ibuprofen nije dobar, javili francuzi sinoc, ovde To su valjda razlicite stvari. Paracetamol sme a ovo ne?
March 15, 20205 yr 9 minutes ago, Filozof manijak said: Nemam zaliha, nemam ušteđevine u bankama, kući imam jednu tablu paracetamola i vitamina c... Krzno mi je gusto, ja sam pravi medved kako stojis s rakijom? u tom segmentu mogu da ti pomognem😁
March 15, 20205 yr Just now, Boza_zvani_Pub said: To su valjda razlicite stvari. Paracetamol sme a ovo ne? Da, tako su rekli, ministarstvo njihovo, uz ogradu kolege da se svako prvo konsultuje sa svojim lekarom , sto i ja podvlacim
March 15, 20205 yr 1 minute ago, BWA said: kako stojis s rakijom? u tom segmentu mogu da ti pomognem😁 Ima šljive prepečenice, ubiVa svaki virus