March 19, 20205 yr 5 minutes ago, Alfa said: Hvala ljudi, uplatila. Nalog je sa erste banke pa mi u startu nudi broj banke, a onda račun primaoca, otkucala sve bez problema, bez crtica. 50x proverila da li sam dobro ukucala poziv na broj, transakcija izvrsena, cekam da mi telenor posalje da je proknjizeno. Čudi me da me još nisu obavestili, štiklirala sam instant uplata. Opusteno, javice... treba vremena.
March 19, 20205 yr 4 minutes ago, Ras said: Pre pola sata se izašlo iz grada (put Zrenjanina) bez da je iko pitao. vrati se nazad
March 19, 20205 yr 4 hours ago, djordje geprat said: kako se kupuje hleb? pre 5 - 6 dana u belanovici uzeh sa police 2 vekne (jedine preostale) onog običnog što se doprema u gajbama. rekoh: "valjda neće". i ne bi. valjda su uredili da se prodaje samo upakovan hleb. Ja batalio kupovni hleb iz pekare, zapravo bilo šta iz pekare + bilo šta što nije upakovano. Doduše ima pakovanog leba po samoposlugama, to cu kupovati sigurno s mene pa na uštap. Edited March 19, 20205 yr by Caligula
March 19, 20205 yr Nas i Kineza milijardu i po i 6 miliona Računam da će nam (eventualnu) pomoć jednog dana masno naplatiti Godfather style - ali, jbg, samo nek pomognu.
March 19, 20205 yr Pogledajte samo dole komentare na ovaj YT video, traže Kinezi broj da uplate odma pomoć Srbiji. Vučićev potez karijere. Spoiler Edited March 19, 20205 yr by dillinger
March 19, 20205 yr Gledam na N1 Kona koji priča o "zaravnanju", jel samo meni to naučna fantastika, ili... Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
March 19, 20205 yr 1 minute ago, dillinger said: Pogledajte samo dole komentare na ovaj YT video, traže Kinezi broj da uplate odma pomoć Srbiji. Vučićev potez karijere. Hide contents Tuga je sto je tacno da je potez karijere, mislim da ga je usralo. Srecom pa se ovde sve brzo zaboravlja, tako ce i ovaj potez karijere.
March 19, 20205 yr Realno, dobro je ovo odigrao. Foreign affairs izbacio clanak o tome kako Kina preuzima primat u medjunarodnim odnosima, zbog aktivne i sa druge strane pasivne uloge SAD tokom suzbijanja epidemije. Pominje se i Vuciceva izjava. https://www.foreignaffairs.com/articles/2020-03-18/coronavirus-could-reshape-global-order Edited March 19, 20205 yr by bejzbolka
March 19, 20205 yr 18 minutes ago, Caligula said: Ja batalio kupovni hleb iz pekare, yapravo bilo šta iz pekare + bilo sta sto nije upakovano. Doduše ima pakovanog leba po samoposlugama, to cu kupovati sigurno s mene pa na uštap. sasvim je ok kupovati hleb u pekarama koje imaju haccp standard i gde vam ga prodavacica daje sa rafova. problem je u samoposlugama sa pipacima, to izbegavam.
March 19, 20205 yr Gledam na N1 Kona koji priča o "zaravnanju", jel samo meni to naučna fantastika, ili... Sent from my EVR-L29 using TapatalkNe znam kakvom? Krive?
March 19, 20205 yr ^^ Ja sve to provučem kroz mikrotalasnu. Valjda ona ubija beštije. Edited March 19, 20205 yr by Anonymous
March 19, 20205 yr 11 minutes ago, dillinger said: Pogledajte samo dole komentare na ovaj YT video, traže Kinezi broj da uplate odma pomoć Srbiji. Vučićev potez karijere. Reveal hidden contents Haahahah ali 'predsednik koji ima suze u ocima stalo mu je do naroda'
March 19, 20205 yr 10 minutes ago, Caligula said: Tuga je sto je tacno da je potez karijere, mislim da ga je usralo. Srecom pa se ovde sve brzo zaboravlja, tako ce i ovaj potez karijere. sad kad pocnu kinezi da salju pomoc, moci cemo da kupimo maske na beskamatni kredit u win winu.
March 19, 20205 yr 16 minutes ago, dillinger said: Pogledajte samo dole komentare na ovaj YT video, traže Kinezi broj da uplate odma pomoć Srbiji. Vučićev potez karijere. Hide contents +1 samo ne znam koliko je verovatno da nas naši evropski prijatelji kasnije integrišu jer ćemo na svaki antiruski i antikineski potez stavljati veto lepo se igra tita već duže vremena. možda je to i najbolje ako već mile još uvek nije spreman da se suoči i uđe u evropu Edited March 19, 20205 yr by Ravanelli