Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

11 hours ago, Spooky said:

Može i neivazivno bez intubacije.

Po snimku iz Italije većina je bez intubacije, samo preko maske ili čak neki imaju neki balon preko glave

Da li bi mogao da prestaneš da lupetaš? A prelivaš se preko dosta tema već.

• Replies 42.5k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h :isuse: I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji :isuse:

ajajaja!

nadam se da imas skafander.

6 minutes ago, Ayatollah said:

Imam sastanak sa potencijalnim klijentom danas u 13h :isuse: I to, ni manje ni više, nego sa jednom od najvećih privatnih bolnica u Srbiji :isuse:

Nema šta da brineš, zdravstveni radnici su ozbiljni ljudi

:covid19:

Edited by slow

Ispadaju jer ti na ulazu u zdravstvenu ustanovu mere temperaturu i ako je 37c, ideš kući, što stavlja ostatak smene-dežurne ekipe pod veliki pritisak.

Moja firma dostavila uputstvo da na sastancim sa klijentima (tj odlaskom kod njih) ima da se nose maske, rukavice, nazuvice i sredstva za dezinfekciju ruku. Jedino ne piše od koga i kada se sve to zadužuje, ali bože moj.

Video poziv!

... Shiit has hit the fan...

+1

kakav crni sastanak. video call i voila

15 minutes ago, Ayatollah said:

Pa što ne odradite to Face time-om i gotovo.

Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja...

To je verovatno pravi izazov...

Neće, jbt, samo uživo tet-a-tet. Jebeni doktori...

44 minutes ago, Ayatollah said:

ako je medigroup to uglavnom vode ljudi za koje lično mislim da su roboti, tako da možda i ne mogu da uhvate virus :covid19:

Just now, Frank Pembleton said:

Mislim da je kod nas krenulo ono što kinezi najviše naglašavaju, a to je covid kod zdravstvenog osoblja...

To je verovatno pravi izazov...

Primarni razlog eksplozije virusa u Italiji. U bolnicama u Kodonju i blizini Bergama virus se sirio 10ak dana a da niko nije znao da je prisutan,

Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu neće biti zatvoren u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, ali će od danas u 12.00 časova biti privremeno obustavljeni svi komercijalni međunarodni letovi, saopštilo je Ministartva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

2 hours ago, Arkadija said:

Medicinsko osoblje nije nedisciplinovano, nego bahato. Ovo kod mene što rade na terenu imaju opemu, ali čim se vrate, počnu da se bahate i prolaze po restoranu, administraciji bez ičega. Sad se smeju obaveštenjima na vratima, da je zabranjeno ući u kancelariju bez zaštitne maske. Umreše od smeha.

Ovo je nesto najgore sto sam procitala na temu situacije u Srbiji. Jebene saljivdzije, trebalo bi ih sve na sud kad ovo prodje

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.