March 19, 20205 yr 54 minutes ago, Ayatollah said: Neće, jbt, samo uživo tet-a-tet. Jebeni doktori... Udji sa maskom i rukavicama... Prvo se pozali na temperaturu... I kreni da suvo kasljes čim udjes... Koji kreteni.
March 19, 20205 yr U pravu je znaci bio onaj iz Imena Ruze sto se drao na monahe kad se smeju i pricao im kako lice na majmune tako.
March 19, 20205 yr 5 hours ago, InvisibleLight said: Ne kapiram, usla na svoj sablon za placanje telenoru na intesinom ebankingu, evo kako je upisan njihov racun, sve staje U tome je problem, kod mame na e-bankingu nema ta 3 kvadrata, samo jedan. Hajde pokušaću. Pitao neko za Ki? Ne rade menjačnice, trafike, frizeri, za ostalo ne znam. Tako je bilo juče.
March 19, 20205 yr 1 minute ago, Alfa said: U tome je problem, kod mame na e-bankingu nema ta 3 kvadrata, samo jedan. Hajde pokušaću. Pitao neko za Ki? Ne rade menjačnice, trafike, frizeri, za ostalo ne znam. Tako je bilo juče. Ukucaj u taj jedan bez crtica, sve brojeve (mada obično ima prvi kavdrat za banku ili se bira iz menija, pogledaj dobro, tada kucaš bez crtica ostatak)
March 19, 20205 yr 3 minutes ago, Alfa said: U tome je problem, kod mame na e-bankingu nema ta 3 kvadrata, samo jedan. Hajde pokušaću. Pitao neko za Ki? Ne rade menjačnice, trafike, frizeri, za ostalo ne znam. Tako je bilo juče. Pogledaj dobro koji tip naloga za prenos biraš na početku.
March 19, 20205 yr Na jebenom hepiju bila neka gošća iz Londona i u šminkernici kaže šminkerki "kikik haha ako se zarazite to je od mene..."Jbm vam mater bre! ... Shiit has hit the fan...
March 19, 20205 yr a i ti gledaš svaštaNe gledam, nego mi pričaju, ona je došla 13-og...Evo sada sam premotao kuka da niko nije hteo da je fenira i šminka..Jel 13 bila na snazi uredba o karantinu? ... Shiit has hit the fan...
March 19, 20205 yr Treba mi info, jako je važno, da li se može ući i izaći iz Kikinde ili je grad potpuno odsečen?
March 19, 20205 yr 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Ne gledam, nego mi pričaju, ona je došla 13-og... Evo sada sam premotao kuka da niko nije hteo da je fenira i šminka.. Jel 13 bila na snazi uredba o karantinu? ... Shiit has hit the fan... da
March 19, 20205 yr Hvala ljudi, uplatila. Nalog je sa erste banke pa mi u startu nudi broj banke, a onda račun primaoca, otkucala sve bez problema, bez crtica. 50x proverila da li sam dobro ukucala poziv na broj, transakcija izvrsena, cekam da mi telenor posalje da je proknjizeno. Čudi me da me još nisu obavestili, štiklirala sam instant uplata.
March 19, 20205 yr Kratak izveštaj sa ulica. Prevoz prazan. Odokativno oko 5% ima maske. Jedanaest apoteka - nula maski, rukavica i alkohola. U pošti nema gužve. Što se tiče redova - svi drže razmak. Penzosi se maskiraju kapama i šalovima, sitna deca trče okolo, mladi po kafićima.
March 19, 20205 yr 26 minutes ago, Filozof manijak said: Treba mi info, jako je važno, da li se može ući i izaći iz Kikinde ili je grad potpuno odsečen? Pre pola sata se izašlo iz grada (put Zrenjanina) bez da je iko pitao.