Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Lukašenko da pozavidi u kakvoj zemlji Vučić vlada

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

A dje nestao Konara? Nema ga da najavi ulazak u kriticnu 18. nedelju

2 minutes ago, omiljeni said:

pa na godišnjem odmoru

29 minutes ago, dvb-t manijak said:

:ajde:

Saučešće porodici, ali mislim 1,1,2,1,1,0,1,1,1,1,1,1,1,1,1,1,...

Nema dvojki od 21-og maja cini mi se, samo nule i jedinice.Ako stignes prvi da umres taj dan, umro si.Ostali moraju da cekaju.

I broj zarazenih se polako ustaljuje na 94-95.Testiraju dok ne dodju do tog broja i kapak, ostali ce sutra da udju u 94.

LHIQprn.png

b92.net/info/koronavirus/statistika.php

Edited by vememah

14 hours ago, slepa živana said:

ovo je tragično.

kako ovi ljudi skroz ne polude, nije mi jasno...

Ja sam tek danas otvorila ovo.

Jeza.

(Konf. za stampu sindikata lekara, odavde sam gledala)

Edited by Lila

14 minutes ago, vememah said:

LHIQprn.png

b92.net/info/koronavirus/statistika.php

Tri oktave

jel to ta stabilnost o kojoj guslaju?

Na Tviteru mnogi tvrde da je Mišović ponovo postao kovid bolnica.

Edited by vememah

Dvoje kolega koje su bili u kontaktu sa novoobolelima (jedan u BG, drugi na jugu zemlje) vratili kući bez testiranja. Ako ne crkavaš od groznice, ništa, idi kući i čekaj gušenje.

Sledi državničko slavlje na TV u nedelju uveče, a sutradan urlanje na neodgovorne.

Do 22 sata (petak, 19. jun), od pristiglih, završenih rezultata uzorkovanih briseva iz Kovid laboratorije „Kraguj“ Instituta za javno zdravlje Kragujevac, sedamnaestoro je pozitivnih: Kragujevac 13, Knić 1, Novi Pazar 2 i Grocka 1.
U kućnoj izolaciji trenutno je 53 građana: Kragujevac 47, Aranđelovac četvoro i dvoje u Rači.

U KC Kragujevac hospitalizovano 37 obolelih od COVID 19, devetoro je na respiratoru. Tokom jučerašnjeg dana otpuštena su dva pacijenta iz Novog Pazara i jedan iz Tutina.

http://www.glassumadije.rs/sticajem-okolnosti-korona-se-vraca/

Ja kolko znam Misovic nikad nije ni prestajao da bude covid bolnica.

Vest od 8.6.

Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Dragiša Mišović" od srede neće primati kovid pacijentkinje, već će biti otvorena za sve trudnice i porodilje, a taj kliničko-bolnički centar bi do kraja sledeće sedmice trebalo da se u potpunosti vrati u uobičajeni režim rada za sve pacijente koji nisu pozitivni na Kovid 19.

Direktor KBC "Dragiša Mišović" Vlada Đukić kaže da će sledeće sedmice, posle testiranja medicinskog osoblja i dezinfekcije kompletnog prostora, za sve pacijente početi da rade služba kardiologije, gastroenterologije, hematologije, endokrinologije, psihijatrije, neurologije...

http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/porodiliste-u-kbc-dragisa-misovic-od-srede-za-sve-pacijente_1132933.html

Vest od 15.6.

BEOGRAD, 15. juna (Tanjug) - KBC "Dragiša Mišović", koji je izašao iz kovid sistema, počeće krajem nedelje da radi u punom kapacitetu i biće dežurna ustanova za Beograd u petak.

https://www.zdravlje.gov.rs/vest/348151/do-kraja-nedelje-kbc-dr-dragisa-misovic-u-punom-kapacitetu.php

Edited by vememah

2 hours ago, omiljeni said:

Odmara

konara.jpg

podsetilo me ovo, jesu Konara i Vučić beše obećali nultomTM, onom Mađaru iz Topole, da će ga voditi na Palić kod Bonka Zvogdana da se ušikaju i prave haos kad pobede koronu?

Background Picker
Customize Layout