Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, vememah said:

Zao mi je sto ne mogu da nadjem prosle grafike. Po secanju bih rekao da im uvek izgledaju ovako. Nagli exp. skok pri kraju prognoziranog perioda. 

Zvaničan sajt i RB1 još ne objavljuju ništa, ali zato režimski Telegraf kaže da je 2% testiranih pozitivno:

U Republici Srbiji je do 15 časova 5. juna 2020. godine registrovan ukupno 11.667 potvrđen slučaj COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 4.795 osobe od kojih je 96 pozitivno.

Hospitalizovano je 390 osoba, dok je na respiratoru trenutno 12 pacijenata.

Nažalost, preminula je jedna osoba od posledica korona virusa.

telegraf.rs/vesti/srbija/3198221-nagli-skok-zarazenih-koronom-u-srbiji-obolelo-96-preminula-jos-jedna-osoba

Edited by vememah

objavio i blic

Na Blicu ista vrsta, simpatičnih 2 % . Kisić ni pomena o tome ? Čini se da sledi užas sledećih dana

Bar se smanjio broj na respiratoru, juče 15, sad opet 12 kao prekjuče.

Edited by vememah

Dve vesti su dosle u paketu, da imamo nagli skok novozarazenih i da se ukidaju mere zabrane okupljanja u javnom prostoru. Logika - mi sumom, korona drumom.

Edited by harper

Plus sledi spektakl u sredu:

To je tih manje od 0,5 o kojima je pričala jebena struka.Svi su digli ruke i bojim se da će tek sad da se zauka.Struka će reći - to vam je drugi talas, pa rekli smo

Edited by Haralampije

Ne možeš imati drugi talas korone ako ni iz prvog nisi izašao.
giphy.gif?cid=349c9dd70cabd61e5a01b06988aed8954b66512bd7d48e3c&rid=giphy.gif

Edited by Conspirator

Ja definitivno ne mogu imati, pročitaj ponovo šta sam napisao 

Jel se ovo desavalo ranije?

Screenshot_20200605-152355.jpg

11 minutes ago, harper said:

Dve vesti su dosle u paketu, da imamo nagli skok novozarazenih i da se ukidaju mere zabrane okupljanja u javnom prostoru. Logika - mi sumom, korona drumom.

Nema nikakve sumnje da organizovati derbi pred 25000 ljudi se kosi sa svim mogućim merama koje su donosili do sada. Sa druge strane, sve mere koje i jesu trenutno na snazi se apsolutno ne poštuju, nemaju nikakav smisao. 

Ako je velika većina novozaraženih sa nikakvim ili blagim simptomima i ako broj hospitalizovanih ne skače mnogo, onda je ok. Ako br hospit krene da skače, onda smo u kurcu. Taj broj treba pratiti više nego broj novozaraženih

6 minutes ago, Haralampije said:

Ja definitivno ne mogu imati, pročitaj ponovo šta sam napisao 

U skoro isto vreme smo napisali post. Nisam konkretno tebi odgovarao, nego razmišljam uopšteno o onome što je izgleda trenutna strategija struke.

Edited by Conspirator

Background Picker
Customize Layout