June 4, 20205 yr https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/245123/Virus-korona-potvrdjen-kod-22-osobe-u-domu-za-stare-u-Petrovaradinu.htmlto sad, novi???sent from bubamoto
June 4, 20205 yr da, to. jebiga. edip. ja masku u taksi, taksista i masku i rukavice i pleksi. masku cu da nosim iz poshtovanja prema ljudima koji moraju da rade sa ljudima, i kao drugo i josh vaznije, prema sestrama sa istoka, koje em nose masku od glave do pete, em moraju da se vade da bash vole i da im je nevidjeno prijatno na +300 sent from bubamoto
June 4, 20205 yr Današnjih podataka još nema. Edit: Objavio RB1 48 / 4024 / 1, sajt još nije ažuriran. Edited June 4, 20205 yr by vememah
June 4, 20205 yr 3 minutes ago, vememah said: Današnjih podataka još nema. mora da je neko sranje, pa sad gledaju kako će da šteluju bez zezanja, ovde čovek mora individualno da povede računa o sebi, druge nema
June 4, 20205 yr 2 minutes ago, vememah said: Objavljeno sad i na sajtu, na respiratoru 15, +3 u odnosu na juče. i 48 novozaraženih kada se odbije 1 umrli, verovatno je četvoro novih stiglo na respirator onespokojavajuće
June 4, 20205 yr Meni ovo više ništa nije jasno. Slovenija, Hrvatska i CG završile sa epidemijom, mi ćemo se po svemu sudeći mrcvariti na ca. 1% još nedeljama, ako ne i mesecima, u Makedoniji pak nikad gore...
June 4, 20205 yr 14 minutes ago, dùda said: i 48 novozaraženih kada se odbije 1 umrli, verovatno je četvoro novih stiglo na respirator onespokojavajuće Koliko treba bese do respiratora, minimum 10 dana od zarazavanja? Rupa od drzave.
June 4, 20205 yr 22 minutes ago, dùda said: i 48 novozaraženih kada se odbije 1 umrli, verovatno je četvoro novih stiglo na respirator onespokojavajuće Sranje tesko Ne dam mami opet da ide u maxi, ocigledno virus cirkulise i skoro nestati nece, stariji oprez
June 4, 20205 yr 17 minutes ago, Halvard said: Meni ovo više ništa nije jasno. Slovenija, Hrvatska i CG završile sa epidemijom, mi ćemo se po svemu sudeći mrcvariti na ca. 1% još nedeljama, ako ne i mesecima, u Makedoniji pak nikad gore... Turistička sezona..
June 4, 20205 yr Iso malo u nabavku malopre, na ulici gotovo niko ne nosi masku, mozda tek poneko, poneko stiti bradu, a sa rukavicama sam bio, ako mi neko nije promakao, jedini, ukljucujuci tu i apotekarku koja mi je bez pomoci rukavica prodala dve maske po ceni od 69.00.
June 4, 20205 yr Videćemo da li su u današnju statistiku među ovih 48 zaraženih uvrštena 22 korisnika doma za stare u Petrovaradinu.
June 4, 20205 yr Quote "...veoma brzom reakcijom epidemiologa, od ukupno njih 49, što korisnika, što zaposlenih, virus je pronađen kod 22 korisnika i šestoro zaposlenih", kazao je Mirović http://rs.n1info.com/Vesti/a606609/Mirovic-U-domu-za-stare-u-Petrovaradinu-zarazena-22-korisnika-i-6-zaposlenih.html Toliko su bili brzi da se zarazilo 57% svih osoba koje su uopšte mogle da se zaraze.