Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

9 minutes ago, gospa buba said:

to sad, novi???

sent from bubamoto

Da

14 minutes ago, gospa buba said:

to sad, novi???

sent from bubamoto

Misliš Novi Sad

da, to. jebiga.

edip. ja masku u taksi, taksista i masku i rukavice i pleksi. masku cu da nosim iz poshtovanja prema ljudima koji moraju da rade sa ljudima, i kao drugo i josh vaznije, prema sestrama sa istoka, koje em nose masku od glave do pete, em moraju da se vade da bash vole i da im je nevidjeno prijatno na +300 :hihi:

sent from bubamoto

Današnjih podataka još nema.

Edit: Objavio RB1 48 / 4024 / 1, sajt još nije ažuriran.

Edited by vememah

3 minutes ago, vememah said:

Današnjih podataka još nema.

mora da je neko sranje, pa sad gledaju kako će da šteluju :fantom:

bez zezanja, ovde čovek mora individualno da povede računa o sebi, druge nema

Objavljeno sad i na sajtu, na respiratoru 15, +3 u odnosu na juče.

2 minutes ago, vememah said:

Objavljeno sad i na sajtu, na respiratoru 15, +3 u odnosu na juče.

i 48 novozaraženih

kada se odbije 1 umrli, verovatno je četvoro novih stiglo na respirator

onespokojavajuće

Meni ovo više ništa nije jasno. Slovenija, Hrvatska i CG završile sa epidemijom, mi ćemo se po svemu sudeći mrcvariti na ca. 1% još nedeljama, ako ne i mesecima, u Makedoniji pak nikad gore... :wacko:

14 minutes ago, dùda said:

i 48 novozaraženih

onespokojavajuće

Koliko treba bese do respiratora, minimum 10 dana od zarazavanja?

Rupa od drzave.

22 minutes ago, dùda said:

i 48 novozaraženih

onespokojavajuće

Sranje tesko

Ne dam mami opet  da ide u maxi, ocigledno virus cirkulise i skoro nestati nece, stariji oprez

17 minutes ago, Halvard said:

Meni ovo više ništa nije jasno. Slovenija, Hrvatska i CG završile sa epidemijom, mi ćemo se po svemu sudeći mrcvariti na ca. 1% još nedeljama, ako ne i mesecima, u Makedoniji pak nikad gore... :wacko:

Turistička sezona..

Iso malo u nabavku malopre, na ulici gotovo niko ne nosi masku, mozda tek poneko, poneko stiti bradu, a sa rukavicama sam bio, ako mi neko nije promakao, jedini, ukljucujuci tu i apotekarku koja mi je bez pomoci rukavica prodala dve maske po ceni od 69.00.

Videćemo da li su u današnju statistiku među ovih 48  zaraženih uvrštena 22 korisnika doma za stare u Petrovaradinu.

Background Picker
Customize Layout