March 31, 20205 yr 15 minutes ago, pantelia said: Jel ima gde da se kupi masinica za shishanje? Moze i kod nekih Kineza, nema veze ima u merkatoru neke roventine za oko 3k dinara
March 31, 20205 yr 59 minutes ago, renne said: ima u merkatoru neke roventine za oko 3k dinara Dobre, koristim za bradu već godinama ... imaju i one češljeve raznih veličina.
March 31, 20205 yr hvala, i u njeno iime [emoji4] @kudumaglu trebalo bi 6 malizh zlica il 3 velike, ams da je kesica od 20gr ja danas nisam nasla limuntus a nemam ni slobodnu prskalicuImaš ovo u Jysku https://jysk.rs/pokucstvo/domacinstvo/sredstva-za-ciscenje/rasprsivac-cornelius-480ml-razSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 31, 20205 yr 2 minutes ago, arheolog1981 said: Imaš ovo u Jysku https://jysk.rs/pokucstvo/domacinstvo/sredstva-za-ciscenje/rasprsivac-cornelius-480ml-raz Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk super, hvala. da sam znala,..danas bas isla u univer pored jiska razmisljam o onim koncentratima limuna u plasticnim bocicama sto sluze za dresing salata, ako ne nadjem limuntus, jel zna neko koliko je to jako? si nasao maske? Edited March 31, 20205 yr by InvisibleLight
March 31, 20205 yr super, hvala. da sam znala,..danas bas isla u univer pored jiska razmisljam o onim koncentratima limuna u plasticnim bocicama sto sluze za dresing salata, ako ne nadjem limuntus, jel zna neko koliko je to jako? si nasao maske?U prvu apoteku u koju sam ušao juče nađem i maske i alkohol i to u 15 do 3 s posla Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
March 31, 20205 yr Ona sredstva za pranje prozora sa alkoholom, plavicasta tecnost, imaju prskalice. I jeftina su. Prospes tecnost, uspes limuntus ....
March 31, 20205 yr 9 minutes ago, mirjam said: Ona sredstva za pranje prozora sa alkoholom, plavicasta tecnost, imaju prskalice. I jeftina su. Prospes tecnost, uspes limuntus .... ccc. operesh prozore, uspesh limuntus! kakvo prosipanje! Edited March 31, 20205 yr by gospa buba
March 31, 20205 yr 14 minutes ago, InvisibleLight said: danas bas isla u univer pored jiska A Jysk prodavnice rade? Mogla bih da kupim i ja, pa da odem fizički ili da naručim, ne znam kakva im je dostava sada.
March 31, 20205 yr 3 minutes ago, mirjam said: Ona sredstva za pranje prozora sa alkoholom, plavicasta tecnost, imaju prskalice. I jeftina su. Prospes tecnost, uspes limuntus .... kakav sad limuntus imam natrijum, alk 70%,(90%) i hlor, garant nesto polivam pogresno Edited March 31, 20205 yr by villiem
March 31, 20205 yr pa limuntus je meni resenje za pse, jedino tim mogu da poprskam sape i mozda dlake ovlas a da ne mislim da ce se otrovati @Taihoskopija ne znam da li rade, rece arheolog1981 Edited March 31, 20205 yr by InvisibleLight
March 31, 20205 yr 4 minutes ago, renne said: ne treba ti ništa više od toga tnx 1 minute ago, InvisibleLight said: pa limuntus je meni resenje za pse, jedino tim mogu da poprskam sape i mozda dlake ovlas a da ne mislim da ce se otrovati jel mogu onda i ruke, razredi se pretpostavljam, to je u kesicama a jeftinoca ?
March 31, 20205 yr Just now, villiem said: tnx jel mogu onda i ruke, razredi se pretpostavljam, to je u kesicama a jeftinoca ? Pa moze, jesi li video link ka covekovom sajtu, postavljan je ovde?
March 31, 20205 yr pa valjda, sto da ne, nije agresivno, ja sam na pocetku traljla ruke i alkoholom i asepsolom i sapunom i svim i onda mi ispucale i stvorile se ranice na zglobovima prstiju, taman da udje virus a kao stitim se