Jump to content

PPP vs. Coronavirus - tema za praktične savete i korisne informacije

Featured Replies

posto je jos ranije bilo pitanja o antigenskom i pcr testu, evo ga thread ane banko

• Replies 2.1k
  • Views 217.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

nemoj takve savete da tražiš ovde, neka idu u kovid ambulantu ili neka im dođe patronažni lekar(to sad imaju ove privatne zdravstvene ustanove) pa dalje po njihovim instrukcijama    

• Evo i ovako:   https://threadreaderapp.com/thread/1334231473193431042.html

Posted Images

ana banko ce fa pobeli i okozi se objashnjavajuci [emoji38]ol:

od nje je istrajniji jedino onaj deda nobelovac, australac. naglavu da se nasadish, ljudi sa mnoshtvom uzina na velikim odmorima traze logichke greshke u nauci :isuse:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

divim se njihovom strpljenju.

ana je super, koji djed australac?

peter doherty, imunolog nobelovac, izgibe na tviteru ispravljajuci krive drine dan i noc. ne znam kako vishe moze, ja bih na pola to sve ishutirala, to sve besno bezobrazno isuse.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Kolike vrednosti ste dobijali na onom oksimetru?
Ispod koliko ne valja da padne?

... Shiit has hit the fan

An oxygen saturation of 95 to 100 percent is normal for healthy children and adults.
(...)
You should start oxygen therapy on any COVID-19 patient with an oxygen saturation below 90 percent, even if they show no physical signs of a low oxygen level.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/videos/oxygen-therapy/Basics_of_Oxygen_Monitoring_and_Oxygen_Therapy_Transcript.pdf

To je iz ovog videa:

Edited by vememah

Ajde ako može savet, nije za mene nego za prijatelje...
Oni oboje pozitivni, poslati na kućno lečenje, žena ok već par dana nema temperaturu i bolje je iako je ona imala upalu na oba krila.
Ortak danas prvi dan da nema temperaturu.
Oboje radili analizu krvi njoj dimer dobar njemu loš.
Idu sutra kod doktora na kontrolu.
Pitam pošto su doktori prenatrpani i ako ih ovaj otkuje, šta oni mogu privatno da urade od pregleda?
Moslim jasno je da teško mogu nešto dok ne budu negativni, no brine me taj ddimer...

... Shiit has hit the fan

Evo i ovde:

Zna li neko, @Tihajeza možda, kako dobiti info o pacijentu u Batajnici? Br tel koji je dat je neupotrebljiv. 

Nije to što tebi treba Valk, ali ovo mi se čini bitnim pa da ostavim ovde.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je od danas u funkciji broj 064/8811405 na koji građani putem viber aplikacije mogu da prijave lekare koji pacijentima ne preporučuju vakcinaciju, bez jasnog, opravdanog i konkretno navedenog medicinskog razloga.

šta je forumski konzilijum utvrdio, posle koliko dana od dana zaražavanja se javljau simptomi?

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

šta je forumski konzilijum utvrdio, posle koliko dana od dana zaražavanja se javljau simptomi?

Sve koje znam simptomi su se pojavili 3-4 dana 

Znam vec dovoljno o nepouzdanosti testova na antitela al svejedno da pitam jer se radi o majci, hronicnom bolesniku - da li pozitivan (veci od 1) nalaz na igM antitela potvrdjuje skoro prelezalu covid infekciju ili se moze javiti I kao nuspojava vakcine? Posto je primla booster dozu fajzera pre mesec dana, evo sad pored naravno pozitivnog igG nalaz a, povecan I igM I D dimer (3x)

Background Picker
Customize Layout