Tsai Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 :( https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-antibody-idUSKBN23T1CJ?utm_campaign=trueAnthem%3A+Trending+Content&utm_medium=trueAnthem&utm_source=facebook
Friend Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) 22 hours ago, mustang said: ono sto me nervira u vezi statistike je sto mi ne daje nista opipljivo. koliko od tih zarazenih je asimptomaticno, koliko zavrsi u bolnici, na respiratoru, imaju li med. preconditions.... svake godine grip ubije milion ljudi jebem ti, zakuca za krevet pola amerike pa se nije toliko dizala frka. korona izgleda ima manju smrtnost ali vecu zaraznost. sto je ok ako vecina nema nikakve simptome. bar se nadam da svi peru i dezinfikuju ruke, germofob u meni navija. Korona izgleda ostavlja mnogo vece posledice od gripa, izmedju ostalog, napada srce, odvaljuje bubrege, pravi haos sa trombovima u krvotoku. Prelezao bih 3 gripa da su bez posledica, ali koronu ne bih probao. Edited June 22, 2020 by Friend
Frile Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 11 minutes ago, Friend said: Korona izgleda ostavlja mnogo vece posledice od gripa, izmedju ostalog, napada srce, odvaljuje bubrege, pravi haos sa trombovima u krvotoku. i moguće trajne posledice na plućima
Friend Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 To se podrazumeva, ali trebalo bi istaci i to. U pravu si.
mustang Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 cekam vec pola sata red za jebenu ikeju jer im je delivery tek u avgustu za stvari koje mi trebaju. jos cu cekati pola sata da udjem...u medjuvremenu, neki to dozivljavaju kao da je decije igraliste i posle se cude kako?!?
mustang Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) 31 minutes ago, Friend said: To se podrazumeva, ali trebalo bi istaci i to. U pravu si. moguce ali ne obavezno. uglavnom se posle par meseci oporave skroz moj muz kaze ko je mene doziveo ni korona mu nece tesko pasti. samo kazem. Edited June 22, 2020 by mustang
Redoran Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 2 hours ago, mustang said: moguce ali ne obavezno. uglavnom se posle par meseci oporave skroz Neki što su se skroztm oporavili su morali na transplantaciju pluća. Imaš na netu svedočenja lekara i medicinskog osoblja o tome na šta su ličili unutrašnji organi solidnog broja oporavljenihtm pacijenata prilikom otpusta iz bolnice. Većina obolelih će se verovatno izvući bez posledica ali što reče Friend, ja se ne bih kockao da vidim hoću li biti u većini ili u manjini.
dvb-t manijak Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 3 hours ago, Friend said: Korona izgleda ostavlja mnogo vece posledice od gripa, izmedju ostalog, napada srce, odvaljuje bubrege, pravi haos sa trombovima u krvotoku. Da. Više njih iz okruženja koju su preležali imaju opasne probleme sa srcem. ...znam za jednog koji je i umro u snu od srca, iako je koronu pregurao na nogama još na početku, dok nije ni bio Sajam
omiljeni Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Mexico u poslednja 24h:5576 testova233 negativno5343 pozitivno1044 preminulih
SNARC Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Just now, omiljeni said: Mexico u poslednja 24h: 5576 testova 233 negativno 5343 pozitivno 1044 preminulih Siguran si da nisi permutovao nesto ?
Tsai Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 2 minutes ago, omiljeni said: Mexico u poslednja 24h: 5576 testova 233 negativno 5343 pozitivno 1044 preminulih Jebem ti zivot ti jebem
omiljeni Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Siguran si da nisi permutovao nesto ?Ne3 puta sam proverio
SNARC Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 A jebote..pa njima je i truba da arce testove vise. Svi smo zarazeni i a u materinu.
Friend Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 18 minutes ago, dvb-t manijak said: Da. Više njih iz okruženja koju su preležali imaju opasne probleme sa srcem. ...znam za jednog koji je i umro u snu od srca, iako je koronu pregurao na nogama još na početku, dok nije ni bio Sajam Jesu svi koristili onaj hidroksi ili jok?
Recommended Posts