Anonymous Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Imamo li neki baš pouzdan izvor koji potvrđuje da se korana prenosi vazduzom? Treba mi radi ubeđivanja jednog skeptika. Čim postoji mogućnost i nije dokazano da se ne prenosi treba je uzeti za ozbiljno.
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Just now, Anonymous said: Čim postoji mogućnost i nije dokazano da se ne prenosi treba je uzeti za ozbiljno. zar nisu do sada tvrdili* da se prenosi samo kapljičnim putem *dr kon & co
steins Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Postoji li negde detaljna statistika umrlih od korona virusa?Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Redoran Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 5 hours ago, chandra said: Pisalo se dosta na prethodnim stranama. Uglavnom je utisak da je Borisova debilana u pitanju. Ja sam, pak, ubeđen da je UK ozbiljna i organizovana država i da imaju spreman protokol po kojem vlada radi u slučajnu globalne pandemije. Drugim rečima, ne ostavlja se nekom poluretardu da smišlja strategiju, kao u Srbiji. Sad, zašto je protokol ovako sumanut i surov, to je drugi par cipela. Ali prilično sam siguran da neka struka stoji iza njega a ne onaj degenerik koji ne zna ni šta je to virus.
Ravanelli Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Nema herd imunity, pfesli su na smanjenje krive sa zakasnjenjem
mraki Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 7 minutes ago, Anonymous said: Čim postoji mogućnost i nije dokazano da se ne prenosi treba je uzeti za ozbiljno. 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zar nisu do sada tvrdili* da se prenosi samo kapljičnim putem *dr kon & co Pisalo sena zadnje dve strane “utiska nedelje” ozbiljnije o tome.
JozoMujica Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 8 minutes ago, steins said: Postoji li negde detaljna statistika umrlih od korona virusa? Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Ima ovde, ne znam koliko detaljno te zanima...
Indy Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 8 hours ago, Ivo Petović said: Indija se polako zahuktava..obzirom na njihove everyday social distancing običaje, očekujem ih na čelu tabele uskoro Po onom što sam juče čitao, moraće da se bore za vrh tabele sa Brazilom (Bolsonaro se po drugi put testira, a usput se sreće sa buljucima ljudi...) 7 hours ago, hefaca said: Sve ce biti ok
steins Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Ima ovde, ne znam koliko detaljno te zanima...DetaljnijeПослато са Mi 9T помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 17 minutes ago, mraki said: Pisalo sena zadnje dve strane “utiska nedelje” ozbiljnije o tome. tnx to mi je promaklo
ZerrorR Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 13 minutes ago, JozoMujica said: Ima ovde, ne znam koliko detaljno te zanima... 9 minutes ago, steins said: Detaljnije Послато са Mi 9T помоћу Тапатока <troll> Imena, kolega, imena nama trebaju </troll>
NevenMan Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Kod mene ( San Francisco ) upravo javno proglasen shelter in place od nocas pa do 7 aprila. Zabrana izlaska napolkje sem do najblize prodavnice. I jedna insider info koja jos nije objavljan, Gradnoacelnica je zvala sve lokalne skole da oslobode internate za homeless da ih nocas pokupe sa ulica. Inace upravo dosao iz prodavnice, armagedon unutra.
maheem Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Makron: EU zatvara svoje spoljne granice na 30 dana http://rs.n1info.com/Svet/a578675/Makron-EU-zatvara-svoje-spoljne-granice-na-30-dana.html
steins Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Islamic State (ISIS) has adopted a safety-first approach to the coronavirus pandemic and advised its members not to travel to Europe, Homeland Security Today reported[emoji2962]Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Recommended Posts