February 1, 20205 yr kako smo ovo propustili. Quote EKSKLUZIVA ALO.RS IZ RODNOG MESTA VUČIĆA Našu reporterku Danilo Vučić poslužio burekom (FOTO) Danilo je na opšte oduševljenje sve poslužio burekom. Naša reporterka se, podsećamo, ekskluzivno vozila u helikopteru sa predsednikom Vučićem koji je promenio pravac kretanja zbog loših vremenskih uslova. Takođe je prisustvovala emotivnom trenutku kada je posetio grobove svojih predaka. danilo vucic se na nas racun vozika helikopterom. ovo keva ksenija umesila gibu. smesno mi, a besna sam. Edited February 1, 20205 yr by darling
February 1, 20205 yr Quote EKSKLUZIVA ALO.RS IZ RODNOG MESTA VUČIĆA Našoj reporterki Danilo Vučić pišao u usta (FOTO) Naša reporterka je jako ožednela dok se, podsećamo, ekskluzivno vozila u helikopteru sa predsednikom Vučićem koji je promenio pravac kretanja zbog loših vremenskih uslova.
February 1, 20205 yr o, i ti si besan/a ovo je inace tema o bureku. nau drinking je dole levo. Edited February 1, 20205 yr by darling
February 1, 20205 yr ma to ja konfabuliram. manje je verovatno da je tamara poslala po ksenijnom malom u tazbinu il kako se vec to zove na muzevu stranu. znaci ksendza. kako mu se inace taj burek stvorio u ruci. jos sam zamislila kako u helikopteru drzi tu kartonsku kutiju na kolenima. a opet, mozda mali govnar uci za pekara pa je sam umesio? Edited February 1, 20205 yr by darling
February 1, 20205 yr i sta je reko ovaj u cemu je razlika izmedju pite i bureka, niko ne cita alo kao
February 1, 20205 yr 12 minutes ago, levi said: na vojvođansku česnicu Valjda je jasno, s obzirom na temu