darling Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) kako smo ovo propustili. Quote EKSKLUZIVA ALO.RS IZ RODNOG MESTA VUČIĆA Našu reporterku Danilo Vučić poslužio burekom (FOTO) Danilo je na opšte oduševljenje sve poslužio burekom. Naša reporterka se, podsećamo, ekskluzivno vozila u helikopteru sa predsednikom Vučićem koji je promenio pravac kretanja zbog loših vremenskih uslova. Takođe je prisustvovala emotivnom trenutku kada je posetio grobove svojih predaka. danilo vucic se na nas racun vozika helikopterom. ovo keva ksenija umesila gibu. smesno mi, a besna sam. Edited February 1, 2020 by darling
toceje Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Quote EKSKLUZIVA ALO.RS IZ RODNOG MESTA VUČIĆA Našoj reporterki Danilo Vučić pišao u usta (FOTO) Naša reporterka je jako ožednela dok se, podsećamo, ekskluzivno vozila u helikopteru sa predsednikom Vučićem koji je promenio pravac kretanja zbog loših vremenskih uslova.
darling Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) o, i ti si besan/a ovo je inace tema o bureku. nau drinking je dole levo. Edited February 1, 2020 by darling
darling Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 sto si zloban, burek je takav kakvu tepsiju ima ksenija
gospa buba Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 ksenija je pekla burek ja bih se zabrinula sent from bubamoto
darling Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) ma to ja konfabuliram. manje je verovatno da je tamara poslala po ksenijnom malom u tazbinu il kako se vec to zove na muzevu stranu. znaci ksendza. kako mu se inace taj burek stvorio u ruci. jos sam zamislila kako u helikopteru drzi tu kartonsku kutiju na kolenima. a opet, mozda mali govnar uci za pekara pa je sam umesio? Edited February 1, 2020 by darling
Reaktor Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 8 minutes ago, čekmeže said: Kakav je ovo ćoškast burek? to je baklava
Reaktor Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 (edited) to je Danilo Edited February 1, 2020 by Reaktor
Zeleni sto Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 4 hours ago, čekmeže said: Kakav je ovo ćoškast burek? Liči na česnicu sa mesom
levi Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Just now, IvanIvan said: Liči na česnicu sa mesom na vojvođansku česnicu
villiem Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 i sta je reko ovaj u cemu je razlika izmedju pite i bureka, niko ne cita alo kao
Zeleni sto Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 12 minutes ago, levi said: na vojvođansku česnicu Valjda je jasno, s obzirom na temu
Recommended Posts