Nesh Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 2 hours ago, Ras said: Slažem se sa odlično! Sa pilećom za odojčad i svinjskom/junećom/jagnjećom za odrasle. Niški burek sa džigericom u skrami. Edit: Je l ima burek sa čvarcima? To bi u preseku moglo da izgleda ko neka baklava. Pravili su ogroman burek sa cvarcima na proslogodisnjoj buregdzijadi u, pa gde bi bila, Nisu. Mislim da je poduhvat bio samo za tu priliku.
dragance Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Aj, iako nisam bosanac, u znaku pomirenja, gde može da se kupi taj pita burek sa šunkom i kačkavaljem? U BG sam sledećeg vikenda, a čitajući ovo crkoh od gladi.
Ras Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Mogu stručnjaci za burek da ti pomognu detaljnije i pretpostavljam da tog bureka ima na više mesta, a možeš standardno kod Trpkovića.
darling Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) taj s cvarcima jednostavan da se izvede. promesas ulje i kiselu, nafajtas kore, slazes, posipas cvarcima, i to je to. ovaj s dzigom, tu ima problem s prepecanjem, kapiram da treba da se izdinsta na luku, al da l ce onda biti previse vrucine po jedinici dzigerice u rerni?! sve u svemu, treba probati i izvlaciti zakljucke iz gresaka. Edited January 24, 2020 by darling
darling Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 svet bi stigo nigde da se osvrtao na svako ne koje mu se naslo na putu samo ne preterivati s kolicinom dzige, umerenost.
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 meni je taj s shunkom i kachkavaljem ful grozan.sent from bubamoto
darling Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) tu bih mogla da se slozim na teorijskom nivou, nisam nikad jela, al imam osecaj da rastopljeni zuti sir slepljuje kore i zdudava burek. Edited January 24, 2020 by darling
gospa buba Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 ukus mi je problem, tako da do strukture ne stizem. zdudan burek mi nije problem, nachelno. sent from bubamoto
Strucnjak Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 U osnovnoj školi delio klupu sa Đevdžet Đavčetom, Gorancem, njegovi držali burekdžinicu u Dardaniji. Dobar dečko, burek isto dobar.
simple red white Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Za mene je svetogrđe zvati burek sa šunkom, burek sa kačkavaljem ili burek sa kupusom burekom... to su neki mutanti, ni pica ni burek...ni pita ni burek.
levi Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Gora fenomen, tako malo mesto, a svi sa Kosova Goranci
ordi Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 (edited) vama svima treba ovo: meaturduckballizza - to sam videla na nickelodeon-u, neka planina od mesa i pizze Edited January 24, 2020 by ordi
Milošica Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 To zgražavanje nad novim vrstama bureka me podseća na rasizam ili homofobiju
Recommended Posts