gospa buba Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 a ja osmisila medjimurski burek, hvala na inspiraciji. zagonetku prekmurskog jos nisam resila. pa kazi. ovde se svi stisli da hejtuju, niko reshenje sa ponudi sent from bubamoto
darling Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 ja cu da snimim, pa cu da objesim ovde ako bude valjalo, na radost covjecanstva. ako bude sranje, pojescu sama
gospa buba Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 pochela sam naslov da chitam kaomala rasprava o brakumislim da je to od gladi sent from bubamoto
darling Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 mahim tako procitao jos jutros burek s dzigom, kako bi to funkcionisalo?
Filozof manijak Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Brak je s početka kao burek s nutelom. Posle trancendetira u prazan burek s kiselim mlekom. Haiku by FM
SNARC Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 6 minutes ago, darling said: ja cu da snimim, pa cu da objesim ovde ako bude valjalo, na radost covjecanstva. ako bude sranje, pojescu sama Kako bi tamo izgovarali burek ? Burik..buraek..nesto trece ?
darling Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 (edited) bjurek to kad bi se zajebavali. a ozbiljno burjek Edited January 23, 2020 by darling
SNARC Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 1 minute ago, Filozof manijak said: Brak je s početka kao burek s nutelom. Posle trancendetira u prazan burek s kiselim mlekom. Haiku by FM To se vika...cup sa govna a odozgore med.
SNARC Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Just now, darling said: bjurek To ako je Birmingem medju Murama
precog Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 1 hour ago, djekson said: Burek sa jabukama uopšte nije nova stvar, sećam se kada sam kao klinac pre 40 godina išao na piac u teslinoj kod Vučkovića bilo i s jabukama i s višnjama, ali sasirom/grizom je pokido@djuro i[mention=181]precog[/mention] verovatno pamte. Taj mastan odozdo i sa tecnim slanim sirom meni treba. Ovi danasnji, barem na severu Backe, i nisu nesto. ne secam se vuckovica, znam za imera kasolija, i jos dve pekare pored. imao kasoli pekaru i kod okretnice autobusa. ja sam voleo, kod makedonca, preko puta gimnazije sa sirom da jedem.
peralozac Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 mahim tako procitao jos jutros [emoji4] burek s dzigom, kako bi to funkcionisalo? Meni odlično!
nenad Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 1 hour ago, beyoncé said: a ne može tako, mora da se svađamo na bar nekoliko strana! ova tema je neizdrživa, upravo sam šibnula pitu u rernu pa kako da se svadjamo, kad sam ja ocigledno u pravu... od cega je pita? nadam se da nije masiraca.
Ras Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 (edited) 2 hours ago, darling said: burek s dzigom, kako bi to funkcionisalo? Slažem se sa odlično! Sa pilećom za odojčad i svinjskom/junećom/jagnjećom za odrasle. Niški burek sa džigericom u skrami. Edit: Je l ima burek sa čvarcima? To bi u preseku moglo da izgleda ko neka baklava. Edited January 23, 2020 by Ras
Recommended Posts