frenk_castle Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 U vezi Stephen-a A. Smith-a. Njegova izjava nije u redu na mnogo nivoa. Prvenstveno zbog "protiv" kandidata koje je naveo. Ono sto belci realno imaju kao prednost kada je rec o trenerskom poslu je da oni u mnogo vecem procentu nego crnci dolaze iz sredjenih porodica znaju neka pravila poslovnog bontona. Crnci koji se bave kosarko m mahom dolaze iz geta imaju mahom samo majke i vecina njih nema neku poslovnu kulturu a trener ipak mora da ima i neke kvalitete koje igrac ne mora. Evo primer Kera. Posle godinu dana u kojoj trenira Durant-a i zna i jasno mu je da ce ovaj da ode i koji posle da onakav intervju Ker kaze pa jeste u pravu je covek. Ovaj sistem koji GSW ima radi samo donekle. Glavni igrac koga si primio u razradjen sistem, kome si pomogao da "opravda" karijeru i osvoji dve titule ti tako uzvrati i ti opet ostanes klasa. To je jedan od razloga zbog koga crnih trenera ima manje. Nije jedini naravno. Evo Phila ima Elton-a Brand-a za GM-a pa moze on da umesto Brent-a zaposli crnog trenera. Problem koji ja imam za izjavom gospodina Smith-a su kandidati koje je naveo. Kidd je koliko je meni bar poznato crnac i dobio je posao glavnog trenera odmah. Derek Fisher ako me secanje ne vara isto. I njih nije pomenuo. Pomenuo je Jackson-a i Lue-a. Marc Jakson je dosao u sukob sa vlasnikom kluba i njegovim glavnim covekom u GSW koji su obojica homoseksualci koliko sam citao. I onda je svoj sukob sa njima pokusao da prevede na igrace i da napravi atmosferu mi u svlacionici protiv ostatka sveta. Da su svi ostali ukljucujuci i upravu koja vodi klub i vlasnika koji ih sve placa protiv njih. Bez obzira sta ti mislis o necijoj seksualnoj orijentaciji malo je bezveze da radis takve stvari kada te oni placaju. I taj sukob koji je napravio je koliko sam citao razlog zasto sada ni jedan klub ne razmislja o njemu uopste i da mu je to zapecatilo sudbinu u NBA-u do daljnjeg. Jer zasto ja da placam pare nekome da bi me taj pljuvao po firmi. Turon Lue je, opet koliko sam citao, postavljen na mesto glavnog trenera posle otkaza Blatt-a na pravi boga da bi Lebron bio glavni. On se u ligi percepira kao neko koga je Lebron hteo da bi njime brisao patos. I to je koliko sam citao bio razlog sto su Lakersi ponudili onako malo. oni su tehnicki ispostovali Lebron-a i intervjuisali njegovog coveka ali su namerno ponudili malo da bi ovaj odbio. Jedini razlog sto je Lu u klipersima je zato sto poznaje Lebron-a i moze da im da neke insider-ske informacije. Ostaje pitanje koliko su ove informacije tacne. I razni novinari i kosarkaski portali pisu svasta. Ali ako su u pravu po njima i Jackson i Lue vise nikada nece biti glavni treneri u NBA. I opet ako su ove informacije tacne i sam Smith ovo zna i zato i navodi njih dvojicu jer su oni eto uspesni treneri jedan napravio GSW drugi uzeo titulu a eto niko im ne nudi posao jer su svi rasisti.
precog Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 1 hour ago, goofs said: https://stephennoh.github.io/nbadefensequiz/ dobro ti ovo, 4/10, jebiga necu biti head coach u nba :(
pbg12345 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 12 minutes ago, precog said: dobro ti ovo, 4/10, jebiga necu biti head coach u nba :( nije do tebe, nemoj gubiti nadu kviz je sranje 1
1n54jd3r Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) 2 hours ago, Time Crisis said: Osim Milsapa praktično su u Denveru svi mlađi, valjda mogu na mladost nešto da izvuku Mladji da ali Dzamal izasao iz rehabilitacije u bubble-u i istrosen na max u seriji sa Jutom. Heris verovatno pod pritiskom rezultata (ne nuzno od strane tima) upao u rotaciju i jurcao Micela pa sad Lenarda. MPJ nakon povrede nije igrao valjda duze od 2g pa upao u NBA gde mu doktor tih istih Klipersa predvidjao kraj karijere. I onda odjednom dobio kao prakticno ruki veliku ulogu u rotaciji gde se jos uvek privikava na intenzitet odbrane i kontakta u NBA. Milsap je u godinama gde mu verovatno prija svaki dan/sat odmora. Jokic igra u proseku 35+ minuta. Naravno da bi im odmor prijao vise no Klipersima. Ako neko misli da postoji promil sanse da igraju konkurentnu utakmicu bez Jokica protiv ovih i ovakvih Klipersa, be my guest. Knock youself out i cepajte minutazu do iznemoglosti gorepomenutima. Edited September 7, 2020 by 1n54jd3r
goofs Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 11 minutes ago, pbg12345 said: nije do tebe, nemoj gubiti nadu kviz je sranje sto ti se cini da je sranje? ja sam 7/10
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) 1 hour ago, goofs said: https://stephennoh.github.io/nbadefensequiz/ 10/11 sinoc je bilo 11 pitanja, verovatno je jedno izbacio. Edited September 7, 2020 by Кристофер Лумумбо
omiljeni Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 20 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: 10/11 sinoc je bilo 11 pitanja, verovatno je jedno izbacio. prvo pitanje: kod picka jedan switchuje, drugi ne...obojica napadaju ovog sa loptom, ostave Ibaku samog i naprave višak za napad, a kao kriv je kao ovaj treći što nije pomogao ispod obruča. to je tačan odgovor? njih dvojica tako i treba tako da brane pick?
pbg12345 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 29 minutes ago, omiljeni said: prvo pitanje: kod picka jedan switchuje, drugi ne...obojica napadaju ovog sa loptom, ostave Ibaku samog i naprave višak za napad, a kao kriv je kao ovaj treći što nije pomogao ispod obruča. to je tačan odgovor? njih dvojica tako i treba tako da brane pick? i taj treci (vanamejker) ostavlja svog coveka samog kao duh na trojci i to potpuno otvorenog na "liniji dodavanja" u drugom primeru, dvojica kod lopte jos debilnije ispadaju a kriv je satro herel koji bi opet ostavio coveka u korneru samog kao duh i otvorenog za pas od jokica kapiram naravno da bi obojica svojim kretnjama zasmetali igracima koji poentiraju u ovim situacijama pod kosem, ali bi ponavljam ostavili svoje igrace potpuno otvorene ta dva primera sam i video samo zato sam i komentarisao da je sranje
1n54jd3r Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 1 hour ago, goofs said: sto ti se cini da je sranje? ja sam 7/10 isto
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 35 minutes ago, omiljeni said: prvo pitanje: kod picka jedan switchuje, drugi ne...obojica napadaju ovog sa loptom, ostave Ibaku samog i naprave višak za napad, a kao kriv je kao ovaj treći što nije pomogao ispod obruča. to je tačan odgovor? njih dvojica tako i treba tako da brane pick? Pa naravno, tako treba da brane, to je pick and roll coverage.
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 5 minutes ago, pbg12345 said: i taj treci (vanamejker) ostavlja svog coveka samog kao duh na trojci i to potpuno otvorenog na "liniji dodavanja" u drugom primeru, dvojica kod lopte jos debilnije ispadaju a kriv je satro herel koji bi opet ostavio coveka u korneru samog kao duh i otvorenog za pas od jokica kapiram naravno da bi obojica svojim kretnjama zasmetali igracima koji poentiraju u ovim situacijama pod kosem, ali bi ponavljam ostavili svoje igrace potpuno otvorene ta dva primera sam i video samo zato sam i komentarisao da je sranje Lepo je pitanje, hedzuju pick and roll, harel mora da pomogne na strani pomoci, a on nije mrdnuo. Njegova greska.
pbg12345 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) e ako vam je za utehu oko ostalih pitanja se slazemo odradih sad ostatak kviza, na kraju 7/10 ona situacija sa bostonom, tacan odgovor je kemba i braun, ali ja kad vam kazem tu je kemba krivlji, prosao ga je kao kroz sir e, lumumbo (sad videh tvoje postove) a jebemu zar u ove prve dve situacije nije i (prvenstvena) greska dvojice kod lopte mozda u drugom primeru jos ocitije Edited September 7, 2020 by pbg12345
Кристофер Лумумбо Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 (edited) Nije, namera odbrane je da blicuju pik i da izbace loptu ballhandleru iz ruku i tu onda ide pomoc i rotacija. Bukvalno svaka ekipa ima taj coverage u odbrani pnr. ja sam na tom sa kembom i braunom pogresio jer uospte nisam video da ima opcija kemba i braun vec sam odmah kliknuo kemba posto je pisalo da switchuju. Edited September 7, 2020 by Кристофер Лумумбо
pbg12345 Posted September 7, 2020 Posted September 7, 2020 ok, hvala Spoiler mada nemate pojma, ja sam u pravu! zbog takve odbrane i pada 300,600 poena po utakmici znas, kad bi zocu ovako ispadali na prvoj liniji odbrane- nikad!
Recommended Posts