Jump to content
IGNORED

NBA 2019/2020

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Mos said:

Zapravo je i prošle sezone šutirao loše trojke, one prethodne sezone kad su zamalo ušli u plejof je bio na skoro 40%

u pravu si, pomesao sam sezone...opet, cak i sa ovako losim procentom, ima rezona da sutira...mnogo znaci za spacing

A za MPJ sam imao utisak da je umisljena zvezda kada je ulazio u ligu, ali moram da pohvalim njegovu reakciju na kritike od strane Melouna...kritikovao ga je zbog manjka aktivnosti na skoku a ovaj vraca time sto se pretvorio u masinu za skokove...plus, ne moze niko da ima onakvu prangiju i samopouzdanje u sutu a da krvavo ne trenira...sve i da izgubi mesto u petorci, sigurno ce imati nekih 25+ minuta u PO...sad da li ce Barton da predvodi napad second unita ili MPJ, manje je bitno

Posted

ako izgubi mesto u petorci, melouna treba poslati da trenira kingse.

Posted

Meloun je na intervjuu nakon tekme rekao da je Nikola najbolji igrac ekipe a da su on i MPJ cornerstouns fransize. Takodje je rekao da je zastrasujuce kakav potencijal za razvoj ima MPJ i da ce uz sve sto donosi u napadu biti i dobar defanzivni igrac. Uz sve manjkavosti koje ima kao trener, uvodjenje mladih igraca u sistem i njihov razvoj nisu medju njima. Give him some credit.

Posted

Barton je već ulazio sa klupe prošle godine, ne bi trebalo da mu to bude veliki problem.

Posted

A ne bi mu falilo nista da igra i beka dok je Harris out. Marej, Barton, MPJ, Grant, Jokić, pa nek ih brani ko može.

• +1 2
Posted (edited)
14 minutes ago, Mos said:

A ne bi mu falilo nista da igra i beka dok je Harris out. Marej, Barton, MPJ, Grant, Jokić, pa nek ih brani ko može.

sa ovom petorkom je kos svakako zagarantovan, protivniku vise nego denveru. 

Edited by Joe D
Posted
1 hour ago, Mos said:

Inače, smejem se već dva minuta

Upravo si me vratio tipa 25 godina u prošlost, na lokalnu košarkašku utakmicu. Sad, priča je bolja kad su to lokalni likovi (Kale i Džele) koje znaš, ali ne mari. Kale, bek, presekao loptu na centru i krenuo sam ka košu, Džele krenuo  da isprati, ali odustao negde na centru. Kale istrčava sam kao duh, i kada smo svi očekivali polaganje, dobili smo pas od tablu da Džele zakuca što je Džele samo ispratio pogledom iz našeg reketa :D

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
29 minutes ago, Mil@n said:

Upravo si me vratio tipa 25 godina u prošlost, na lokalnu košarkašku utakmicu. Sad, priča je bolja kad su to lokalni likovi (Kale i Džele) koje znaš, ali ne mari. Kale, bek, presekao loptu na centru i krenuo sam ka košu, Džele krenuo  da isprati, ali odustao negde na centru. Kale istrčava sam kao duh, i kada smo svi očekivali polaganje, dobili smo pas od tablu da Džele zakuca što je Džele samo ispratio pogledom iz našeg reketa :D

U Ćupriju? 

Posted
Just now, iDemo said:

U Ćupriju? 

Ne, Stara Pazova. :)

• +1 1
Posted
1 hour ago, napadaj said:

murray ce da pokupi pare koje ce da ustede od milsapa. jedino ako skinu granta, plumleea i craiga, tu imaju oko 26 milke. garris ih je zakopao sa svojim ugovorom, s obzirom da je pukao ofanzivno + povrede.

Posted

Da, Wob se preracunao malo. Te pare idu Mareju i Grantu, a onda MPJ za dve godine.

Posted
59 minutes ago, iDemo said:

U Ćupriju? 

Čuj Ćuprija i košarka :lol:  Mada logično bi bilo da se ovako nešto desi tamo :lol:

• +1 1
Posted (edited)

Grent ima player option za 2020/21, možda iskoristi to i dobije više para negde, ali sumnjam da će se to desiti. Očekujem da će da produže Plamlija i Milsapa, ali da će da im daju veteranske minimume ili malo preko toga, posebno Plamliju, u svakom slučaju neće mnogo para otići na njih. Gerijev ugovor ističe za dve godine.

Edited by napadaj
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...