omiljeni Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 ^ajao takmičenje u tricama na 21:00 danko cvjetićanin i komazec u finalu, robija i perasović otpali pre toga.
mire Posted February 17, 2020 Posted February 17, 2020 tada sam te zblanuo koliko čvrsto kukoč djeluje uživo
stoka Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 (edited) Nešto posle ovog "ol star" meča razmišljam kako bi košarkaške utakmice bile mnogo zanimljivije i dramatičnije kada bi imale sledeći format: da se kao u odbojci igra na dobijene setove. Da se igra na dva ili tri dobijena seta, a set bi se igrao do nekog rezultata, recimo do 20. Onda bi mečevi čitavim tokom sadržali tu notu dramatičnosti. Jer mnoge utakmice se po postojećem formatu pretvaraju u uspavanke i tek u završnici bude nekog uzbuđenja ... Edited February 18, 2020 by stoka
stoka Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Mislim da bi organizacija jedne utakmice u setove, po karakterologiji samog sporta jako odgovarala košarci, njenoj prirodnoj dramaturgiji ... Zamislite to krljanje na terenu u završnici svakog seta. Bila bi to poslastica za za sve košarkaške sladokurce, što bi rekao Cvitko ...
precog Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 a jos ako bi razapeli mrezu na sredini terena i prebacivali loptu preko, joj dinamike.
MayDay Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 (edited) On 12.2.2020. at 17:00, freakns said: ma jok, bio sam ozbiljan skroz kao i da je nezainteresovan sa 21/8.5/9.5... ja ne verujem da ljudi ne skapiraju toliko ocigledan sarkazam :s plus, jedini navijac Nuggetsa na forumu dok je jos Jokic mastao da postane najbolji dzokej na svetu, i tankovanje mi se bas ucinilo ko super ideja EDIP: dokaz! ko je znao da su Nuggetsi avangarda pre nego su to postali, hah! (negde na sredini strane... molim lepo. ovaj zorglub garant bio navijac Miamija tada ...) Ovo je spisak koji ti fali, ali sa pravog Super NBA topika. Ovaj presek je iz jeseni 2013. Sad sam se setila kako su kojota i mene zezali za ova uslovna navijanja (kojot) i (MayDay). MIA: Fei, Bane_V NYK: Teacher, Zinedine Zidane, Un-juice, (Sundance Kid) IND: Scouser, (stoutspectacledbold-head), (kojot), (monstrum) BKN: kud u maglu Simoviću, (kojot), (MayDay) ATL: zoki82 CHI: Have_Fun, muslin, (kojot) BOS: monstrum, 189-, cartman, Hamlet Strašni, (mvp), (MayDay), (Lancia) MIL: Delija67 TOR: (kojot) PHI: (Prlapan), (MayDay) DET: Joe D, bergasa19, (kojot) CLE: (kojot), (MayDay) WAS: (kojot) ORL: Cash, Rick James CHA: (Ros) SAS: Moća, ToniAdams, zorglub, crtamOrasi, Nesh OKC: kojot, Timmi, Mos, (Bane_V) LAC: goofs, (kim_philby) MEM: stoutspectacledbold-head, (kojot) DEN: freakns GSW: kim_philby, FRhost, maheem, (Have_Fun), (stoutspectacledbold-head), (kojot), (Oxymoron) HOU: Miljenko, fins fleet, (kojot) LAL: fancy claps, Teixeira, MayDay, MILF HUNTER, radisa, Prlapan, keksi krem, (kojot), (189-) UTA: (radisa) POR: J. R. Smith, Tinman, Jose Raul Capablanca, Oxymoron, (Have_Fun), (kojot) DAL: ZliGli, bradilko, Ros MIN: Lord Stef, Apollo Creed, hattori, mvp, (kim_philby), (kojot), (Lancia) PHX: Sundance Kid, Lancia, (radisa), (Oxymoron) NOP: (kojot) SAC: tsva, (Ros) Edited February 18, 2020 by MayDay
189- Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 jao ja stavio boston i lakers zbog ronda i bryanta...
pbg12345 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 to je ono vreme kad je kojot imao sidnrom novaka djokovica pa navijao za sve klubove ovog sveta
radisa Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 Jbg, sve, sve, ali kako sam ja stavio (Utah)? Jedino ako smo nešto pričali o istoriji, pa rekao da sam ih gotivio u onim mečevima sa Jordanom... Kojot je prvi Ruxin ovog foruma... Tako Ruxa sad navija za pola PL, kao što je Kojot navijao za pola NBA lige...
pbg12345 Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 nemoj se pravis naivan sad znamo svi da je to bilo zbog kirilenka rusije putina eh da je samo nba kod kojota
freakns Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 34 minutes ago, radisa said: Jbg, sve, sve, ali kako sam ja stavio (Utah)? Jedino ako smo nešto pričali o istoriji, pa rekao da sam ih gotivio u onim mečevima sa Jordanom... Kojot je prvi Ruxin ovog foruma... Tako Ruxa sad navija za pola PL, kao što je Kojot navijao za pola NBA lige... ima te i u Phoenixu i Lakersima... a kojot je tada bio zbunjen. to je bilo za vreme flaira sa Chegijem, pa nije znao jel tobdzija ili furundzija, samim tim i ovaki spisak @Joe, to D je Detroit znaci
cedo Posted February 18, 2020 Posted February 18, 2020 (edited) Just now, freakns said: ima te i u Phoenixu i Lakersima... a kojot je tada bio zbunjen. to je bilo za vreme flaira sa Chegijem, pa nije znao jel tobdzija ili furundzija, samim tim i ovaki spisak @Joe, to D je Detroit znaci ja oduvek ubedjen da je to didulica da se popravim, tako uvek citam nik Edited February 18, 2020 by cedo
Recommended Posts