May 18May 18 Novi From ... kao da gledamo neku sapunicu, pratimo sta se ljudima desava u zivotu, doduse desavaju im se sranja. Tek pred kraj epizode imamo neku naznaku naznake resavanja ...
May 18May 18 5 hours ago, Lezilebovich said:Novi From ... kao da gledamo neku sapunicu, pratimo sta se ljudima desava u zivotu, doduse desavaju im se sranja. Tek pred kraj epizode imamo neku naznaku naznake resavanja ...Epizoda nije bila loša, možda i najbolja u ovoj sezoni (ako izuzmemo sabplot na jezeru, imo), ali nešto tu fali...kao da su upali u rutinu i sad odrađuju posao do kraja.Što se rešenja cele misterije tiče, i dalje nemam pojma šta bi trebalo da urade...kruže po Reditu razne teorije, neke vrlo interesantne. Videćemo šta će Džejd imati da kaže kada se bude dozvao svesti.
May 21May 21 veliki rispekt za the pitt;koncept u kojem je jedna sezona = jedan dan a epizoda prakticno sat vremena u real timeu, je ozbiljan game changer, koji usput ne moze da se ponovi/replicira a da ne doneses nesto epohalno novo u okviru pristupa.rezija i glumci top of the pops ali ovo je ozbiljan kejs. Edited May 21May 21 by uini
May 21May 21 3 hours ago, uini said:veliki rispekt za the pitt;koncept u kojem je jedna sezona = jedan dan a epizoda prakticno sat vremena u real timeu, je ozbiljan game changer, koji usput ne moze da se ponovi/replicira a da ne doneses nesto epohalno novo u okviru pristupa.rezija i glumci top of the pops ali ovo je ozbiljan kejs.Meni se zapravo svidela serija, ali nemojmo preterivati sa "prvi put u istoriji"...
May 21May 21 5 minutes ago, Frank Pembleton said:Meni se zapravo svidela serija, ali nemojmo preterivati sa "prvi put u istoriji"...izvinjavam se, ja sam prvi put u životu video takav koncept kod serijene računam one neke mini series kada sve stane u 5-6 epizoda, mada se ni kod takvih ne sećam koncepta u kojem je sve u cca realnom vremenuimaš neki primer da mi proslediš? Edited May 21May 21 by uini
May 21May 21 Author i ona danska killing u prvoj sezoni je bila svaki dan jedna epizoda, čak su se i tako zvale prvi dan, drugi dan….bila je i neka belgijska o pljačkašima banke gde je cela sezona stala u jedan dan 6-7-8 epizoda
May 21May 21 Just now, kud u maglu Simoviću said:i ona danska killing u prvoj sezoni je bila svaki dan jedna epizoda, čak su se i tako zvale prvi dan, drugi dan….bila je i neka belgijska o pljačkašima banke gde je cela sezona stala u jedan dan 6-7-8 epizodanisam ni to gledao ali jedan dan od 24h spakuju u sat vremena jel? ovde mi je zanimljivo sto je jedna epizoda = 1 sat smene od 15 sati, pa tako 15x epizoda. mislim da epizoda traje 43-44mins ali prilicno je 1/1
May 21May 21 13 minutes ago, uini said:njetMoj dosadašnji rekord drži 24, legao posle treninga da odgledam jednu epizodu, spojio 13 epizoda i ujutru na posao...Msm da je bila druga sezona.Fenomenalan je lik bio Jack Bauer spasio je svet 100 puta a najebao u životu na sve moguće načine... Baš ga pisci nisu štedeli.
May 21May 21 Author 24 minutes ago, uini said:nisam ni to gledao ali jedan dan od 24h spakuju u sat vremena jel? ovde mi je zanimljivo sto je jedna epizoda = 1 sat smene od 15 sati, pa tako 15x epizoda. mislim da epizoda traje 43-44mins ali prilicno je 1/1killings01 kidalica ozbiljna, bio i hajp na forumu onolikisve preporukede dagbelgijska serija o pljački banke. cela serija/sezona, svih 12 epizoda se dešavaju u istom danu, danu pljačke banke
May 22May 22 12 hours ago, uini said:izvinjavam se, ja sam prvi put u životu video takav koncept kod serijene računam one neke mini series kada sve stane u 5-6 epizoda, mada se ni kod takvih ne sećam koncepta u kojem je sve u cca realnom vremenuimaš neki primer da mi proslediš?Dobro sad ti "pomeraš stative" sa ovom pričom "ima možda ali ovo je 15 sati ovo ono"Odgovorili su ti već, a verujem da ima još dosta primera...A recimo ima i film Nick of Time...
May 22May 22 9 hours ago, pariah said:Sara Lund i njen džemper. Pojavila se u 2. sezoni ove serije gde glumi ona Ćurčić...Glumica, ne lik...😢