Jump to content
IGNORED

HBO Max

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Peter Fan said:

Pogledah sinoc  4 epizode iz cuga i slazem se sa tvojom ocjenom i da dodam da mi je veoma zanimljiv dokumentarac. A meni je zanimljiv jer ja zapravo nisam ni znao sta je to Q/QAnon. Mislio da je to neka "obicna" pro-Trump /antiestablishment stranica, a tek pojma nisam imao za te 2, 4, 8chan sajtove. Jebote, koja je to septicka jama covjecanstva (da ne kazem kloaka), to je nepojmljivo.

A ovi dripci (otac i sin) su tek posebna prica.

pa da. dozlaboga banalno, a posljedice su baš daleko od banalnih.

pada mi na pamet yellow king iz true detective, očekujemo onostranog demijurga, dobijemo lokalnog ludaka, s tim da je ovo realan život.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted (edited)
24 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Могао си баш и спојер да ставиш. Шта, смешни брци је Љ?

Izvinjavam se, nisam se sjetio. 

Spoiler

Glede tvog pitanja - ne znam za sigurno, nisam jos odgledao do kraja. Ali nagadjam da jeste.

Edited by Peter Fan
Posted

Koja ekipa, otac i sin, pa onaj 420 i japanac i onaj sa gejmgejta. 

• +1 1
Posted

da naprave dokumentarac o religiji od 10 sezona a dve epizode o q pa nekako a ovako bas plitko, qanon je laka meta pa moze im se. nek probaju da se zajebavaju sa isusom ili muhamedom i njhovim sledbenicima

Posted

Nisu isus, muhamed i njihovi sledbenici upali u americki Parlament 6.1.2021 nego Qanonovci, tako da...  serija je bas kakva treba i bas u pravo vreme.

Posted

4 epizode Kjua i za sada je ovo nevodjena glupost. Nasao je 3 lika zeljna paznje i prati ih. Nadam se da su poslednje 2 epizode smislenije

Posted

pa i drugi izvori ciljaju ta tri lika, s razlogom

Posted (edited)
1 hour ago, Lezilebovich said:

4 epizode Kjua i za sada je ovo nevodjena glupost. Nasao je 3 lika zeljna paznje i prati ih. Nadam se da su poslednje 2 epizode smislenije

Vrijednost filma (bar je meni bilo vrijedno) je u tome sto  objasnjava anatomiju QAnona, a to sto se do do tog saznanja dolazi kroz egzibicionizam ovih dripaca i sto je sve to moglo biti sazetije, nije toliko vazno. Takodje,  razjasnjavanje uloga ovih "QTubera" kao kljucnih propagatora i saucesnika u UZP je veoma znacajno.

Edited by Peter Fan
Posted

Joj al smoriše Big little lies drugu sezonu :isuse:

Ne pamtim da sam negde toliko sati proveo gledajući sećanja 5 žena over and over again.

Posted

Pauzu na EP iskoristih da počnem Mare, vidim gorela je tema od aprila...

Kejt mi se godinama gadila zbog Titanika i sve do Čitača bio sam ravnodušan prema njoj. Posle toga sam shvatio koliko sam bio u krivu.

Posted

Odgledao sam za redom Mare, Sharp Objects i Q i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane

Posted
29 minutes ago, Lezilebovich said:

i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane

Da, pitanje je samo da li bespovratno.

Posted
33 minutes ago, Lezilebovich said:

Odgledao sam za redom Mare, Sharp Objects i Q i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane

pogledaj i “znam da je ovo istina” isto na hbo

čisto da upotpuniš sliku

Posted (edited)

@kud u maglu Simoviću sa Ruffalom u dvostrukoj ulozi , gledao .... Pretesko, bukvalno nisam mogao da vezem dve epizode

Edited by Lezilebovich