morgana Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 (edited) 1 hour ago, Peter Fan said: Pogledah sinoc 4 epizode iz cuga i slazem se sa tvojom ocjenom i da dodam da mi je veoma zanimljiv dokumentarac. A meni je zanimljiv jer ja zapravo nisam ni znao sta je to Q/QAnon. Mislio da je to neka "obicna" pro-Trump /antiestablishment stranica, a tek pojma nisam imao za te 2, 4, 8chan sajtove. Jebote, koja je to septicka jama covjecanstva (da ne kazem kloaka), to je nepojmljivo. A ovi dripci (otac i sin) su tek posebna prica. pa da. dozlaboga banalno, a posljedice su baš daleko od banalnih. pada mi na pamet yellow king iz true detective, očekujemo onostranog demijurga, dobijemo lokalnog ludaka, s tim da je ovo realan život. Edited June 29, 2021 by morgana 1
Peter Fan Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 (edited) 24 minutes ago, Hamlet Strašni said: Могао си баш и спојер да ставиш. Шта, смешни брци је Љ? Izvinjavam se, nisam se sjetio. Spoiler Glede tvog pitanja - ne znam za sigurno, nisam jos odgledao do kraja. Ali nagadjam da jeste. Edited June 29, 2021 by Peter Fan
Lezilebovich Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 Koja ekipa, otac i sin, pa onaj 420 i japanac i onaj sa gejmgejta. 1
black mirror Posted June 29, 2021 Posted June 29, 2021 da naprave dokumentarac o religiji od 10 sezona a dve epizode o q pa nekako a ovako bas plitko, qanon je laka meta pa moze im se. nek probaju da se zajebavaju sa isusom ili muhamedom i njhovim sledbenicima
ObiW Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 Nisu isus, muhamed i njihovi sledbenici upali u americki Parlament 6.1.2021 nego Qanonovci, tako da... serija je bas kakva treba i bas u pravo vreme.
Lezilebovich Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 4 epizode Kjua i za sada je ovo nevodjena glupost. Nasao je 3 lika zeljna paznje i prati ih. Nadam se da su poslednje 2 epizode smislenije
Peter Fan Posted June 30, 2021 Posted June 30, 2021 (edited) 1 hour ago, Lezilebovich said: 4 epizode Kjua i za sada je ovo nevodjena glupost. Nasao je 3 lika zeljna paznje i prati ih. Nadam se da su poslednje 2 epizode smislenije Vrijednost filma (bar je meni bilo vrijedno) je u tome sto objasnjava anatomiju QAnona, a to sto se do do tog saznanja dolazi kroz egzibicionizam ovih dripaca i sto je sve to moglo biti sazetije, nije toliko vazno. Takodje, razjasnjavanje uloga ovih "QTubera" kao kljucnih propagatora i saucesnika u UZP je veoma znacajno. Edited June 30, 2021 by Peter Fan
John Coltrane Posted July 1, 2021 Posted July 1, 2021 Joj al smoriše Big little lies drugu sezonu Ne pamtim da sam negde toliko sati proveo gledajući sećanja 5 žena over and over again.
John Coltrane Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Pauzu na EP iskoristih da počnem Mare, vidim gorela je tema od aprila... Kejt mi se godinama gadila zbog Titanika i sve do Čitača bio sam ravnodušan prema njoj. Posle toga sam shvatio koliko sam bio u krivu.
Lezilebovich Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Odgledao sam za redom Mare, Sharp Objects i Q i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane
Peter Fan Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 29 minutes ago, Lezilebovich said: i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane Da, pitanje je samo da li bespovratno.
kud u maglu Simoviću Posted July 3, 2021 Author Posted July 3, 2021 33 minutes ago, Lezilebovich said: Odgledao sam za redom Mare, Sharp Objects i Q i jedino sto mi se mota u glavi je da su USA bas sjebane pogledaj i “znam da je ovo istina” isto na hbo čisto da upotpuniš sliku
Lezilebovich Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 (edited) @kud u maglu Simoviću sa Ruffalom u dvostrukoj ulozi , gledao .... Pretesko, bukvalno nisam mogao da vezem dve epizode Edited July 3, 2021 by Lezilebovich
Recommended Posts