Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HBO Max

Featured Replies

Završio i ja industriju s04.

Moram da priznam da je meni najveći problem u ovoj seriji Harper. Nikad mi se nije dojmila kao neko ko je toliko dobar u ovom poslu, da je neki stock market genius, prosto, previše je sjebana i neubedljiva za takvo nešto a i u kojoj beše sezoni je imala onaj pad kada se navukla na alkohol valjda, osim kosntantnog šmrkanja, naravno, i jebanja.

Taj biznis set up je prosto samo tu da bi nam prikazao živote ljudi u njemu kroz likove koje pratimo, kako izgleda (ili neko misli da izgleda) taj život gde se vrte milijarde, a pored milijardi i poroci na sve strane i kako različiti karakteri egzistiraju u svemu tome, šta je potrebno za popeti se na letvici uspeh, koliko muke patnje kompromisa i snalažljivosti sa svim izazovima i stresom koje takva delatnost donosi. Siguran sam da dijaloge koji se bave problemima tih firmi, kopanija, fondova organizacijom istih i slično ne razume 95% gledalaca u koje ubrajam u sebe. Naravno, može se skontati suština i ko kome jamu kopa ali dosta komplikovanih dijaloga.

Takođe, iako volim u filmovima i serijama (u stvari gde god) da gledma kinky sexy scene, u Industriji kao da imaju potrebu da ubace sve moguće fetiše. U ovoj imamo: strap on fuck, trojka, opštenje sa maloletnicom, Henrijeve gay scene, + i tu ubačen strap on kada je sa one dve ribe u sobi dok ga Yas zove i plače, Harper Yas ljubljenje u diskaću, ok gay scene su manje više svakodnevna pojava ali tako nabacano sve to mi nema nekog smisla osim verovatno da ukaže na još jedan aspekat života nekoga ko ima sve i kome je sve dostupno.

Meni je sezona generalno ok, zanimljiva, mada se dalo dosta toga provaliti, odlasci u Afriku koji su spomenuti nekoliko puta bez odgovora, bilo je jasno da se nešto muti kao i nekako prerano i iznenadno postavljanje Henrija za ni manje ni više CEO... Dobra gluma, Harington je odličan, takođe i Max Mingela, poprilično neubedljiv meni barem inače, ali ovde je baš dobar. Yasmin, Eric standardno, Harper... So so.

• Replies 1.4k
  • Views 139.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nakon 20 godina pogledao ponovo Band of Brothers - remek-djelo savremene kinematografije o paklu rata iz vizure običnih vojnika. Henks je ovdje producent i režiser, a kasnije je sebi dao oduška sa dru

• *edited by mod
    *edited by mod

• Stvarno je odličan The Night Of, ne znam što sam toliko čekao da ga gledam.

Posted Images

Gledam Crashing , ide brzo, stand up komičar u pokšaju, NY noću, laka razbibriga.

On 28. 3. 2026. at 14:48, Mil@n said:

Završio i ja industriju s04.

Moram da priznam da je meni najveći problem u ovoj seriji Harper. Nikad mi se nije dojmila kao neko ko je toliko dobar u ovom poslu, da je neki stock market genius, prosto, previše je sjebana i neubedljiva za takvo nešto a i u kojoj beše sezoni je imala onaj pad kada se navukla na alkohol valjda, osim kosntantnog šmrkanja, naravno, i jebanja.

Taj biznis set up je prosto samo tu da bi nam prikazao živote ljudi u njemu kroz likove koje pratimo, kako izgleda (ili neko misli da izgleda) taj život gde se vrte milijarde, a pored milijardi i poroci na sve strane i kako različiti karakteri egzistiraju u svemu tome, šta je potrebno za popeti se na letvici uspeh, koliko muke patnje kompromisa i snalažljivosti sa svim izazovima i stresom koje takva delatnost donosi. Siguran sam da dijaloge koji se bave problemima tih firmi, kopanija, fondova organizacijom istih i slično ne razume 95% gledalaca u koje ubrajam u sebe. Naravno, može se skontati suština i ko kome jamu kopa ali dosta komplikovanih dijaloga.

Takođe, iako volim u filmovima i serijama (u stvari gde god) da gledma kinky sexy scene, u Industriji kao da imaju potrebu da ubace sve moguće fetiše. U ovoj imamo: strap on fuck, trojka, opštenje sa maloletnicom, Henrijeve gay scene, + i tu ubačen strap on kada je sa one dve ribe u sobi dok ga Yas zove i plače, Harper Yas ljubljenje u diskaću, ok gay scene su manje više svakodnevna pojava ali tako nabacano sve to mi nema nekog smisla osim verovatno da ukaže na još jedan aspekat života nekoga ko ima sve i kome je sve dostupno.

Meni je sezona generalno ok, zanimljiva, mada se dalo dosta toga provaliti, odlasci u Afriku koji su spomenuti nekoliko puta bez odgovora, bilo je jasno da se nešto muti kao i nekako prerano i iznenadno postavljanje Henrija za ni manje ni više CEO... Dobra gluma, Harington je odličan, takođe i Max Mingela, poprilično neubedljiv meni barem inače, ali ovde je baš dobar. Yasmin, Eric standardno, Harper... So so.

Ja taj Industry zamišljam kao utegnuti Billions minus Djamati. Kao počeo bih da gledam ali se ne bih investiro.

25 minutes ago, Amos said:

Ja taj Industry zamišljam kao utegnuti Billions minus Djamati. Kao počeo bih da gledam ali se ne bih investiro.

Nemaš u šta da se investiraš, manje više svi likovi su nemoralne oporunistične pizde, ljudi opsednuti uspehom moći i parama, promiskuitetni i na kojekakvim drogama, uglavnom koksu.

Pri tom, Bilions je politička priča bliska svima jer politika šljaka manje više isto ili slično u svim državama sveta, sprege korupcije i kriminala, veza i snalažljivosti, teme industry-ja barem neki detalji su teško razumljivi prosečnom gledaocu osim naravno generalnog okvira radnje.

U Bilions imaš jasno podeljene uloge i mogućnost odabira za koga da navijaš. Mada ni tu nije baš jasno ko je zapravo ispravan jer i tamo moralne vertikale malo ko ima, ali barem je tu konstantno borba između "sistema i milijardera" + primese ličnog, naravno.

Ajd, probaću.

Ja dok gledam DTF:

source.gif

A ne znam ni sam zašto, uopšte nisam sebe smatrao konzervativnim. blush

• 2 weeks later...

p32368690_b_v12_ae.jpg

Serija godine, možda i više od toga.

Neko će da digne desnu obrvu, neko da potegne malo okovratnik, treći će se nasmijati and that's the beauty of it.

Bejtmen maestralan.

1 hour ago, autsajder said:

p32368690_b_v12_ae.jpg

Neko će da digne desnu obrvu, neko da potegne malo okovratnik, treći će se nasmijati and that's the beauty of it.

Bejtmen maestralan.

Hvala, ovo cu da gledam.

23 hours ago, autsajder said:

p32368690_b_v12_ae.jpg

Bejtmen maestralan.

Can you speak up?

Guraju onog harija potera gde stignu.. Gleda curve your entuiasm i pred svaku epizodu od pre 25god puste reklamu za harija..

Ko je uopšte pomislio da je dobra ideja snimiti taj rimejk?

Cak su i deca totalno protiv gledanja serije.kecman

nisam još finiširao dtf. ali dok gledam se kikoćem i pitam ko je ono kreirao?

kao neki chat gpt na psilocibinu.

poslednja sezona Hacks krenula prošle nedelje.

Počela 4. sezona From.